Horoscop Urania pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 24 februarie - 1 martie 2024.

Astrologul Urania a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care urmează, potrivit libertatea. 

Berbec

Ecuație astrală viguroasă pe axa celor două case ale sănătății care va afecta mai mult latura psihică; pe 24 februarie, acesteia i se va adăuga influența Lunii Pline în Fecioară

Taur

Relații parteneriale încordate, nesinceritate, neîncredere reciprocă, evitarea deciziilor definitive (asociere, despărțire, semnarea unui contract, începerea unui proces, formularea unei reclamații).

Gemeni

Mecanisme astrale care vor privi funcția, numele și succesul pe fondul influenței exercitate de Luna Plină în Fecioară, care le va aduce Gemenilor o motivație puternică privitoare la așezarea într-un context avantajos profesional.

Rac

Nativii vor fi hipersensibili în dialogurile cu prietenii, indiferent de natura comunicării lor. Încurcături sau necazuri pasagere în timpul unei deplasări.

Leu

Planetele în tranzit prin semnele Fixe vor face, împreună cu Soarele acestor nativi, numeroase cuadraturi și opoziții care vor imprima un parcurs greoi acestui răstimp.

Fecioară

Posibile tensiuni interioare născute din felul în care sunt înțelese și puse în aplicare comandamentele momentului la locul de muncă față de care nativii au obiecții și formulează critici sau care îi motivează să găsească o soluție radicală.

Balanță

Mânați de îndoială, nativii vor simți nevoia să verifice onestitatea demersurilor inițiate de către cei care sunt solicitați să le rezolve, prin competența lor, intereselor materiale.

Scorpion

Relațiile de prietenie, de simpatie, de dragoste ori cele dintre părinții Scorpion și copiii lor vor funcționa sub semnul Lunii Pline, în Fecioară, din 24 februarie.

Săgetător

Contextul va beneficia și de forța cu care va acționa faza de Lună Plină, în Fecioară, din 24 februarie, asupra Săgetătorilor, care își va pune amprenta pe casa a X-a a succesului și a carierei.

Capricorn

Axa relațiilor personale bazate pe afecțiune, simpatie, atracție, comunitate de gânduri, idei și scopuri similare, i-ar putea întrista pe cei care vor observa că o persoană dragă lor „nu joacă corect”.

Vărsător

Favorabilă se arată această fază pentru regimul banilor câștigați prin efort personal unde se întrezăresc avantaje (modeste dar binevenite), ajutoare nesperate de la o autoritate în domeniul vizat de o neregulă.

Pești

Este un context subtil, complex, complicat dar care poate aduce o nebănuită stabilizare în plan personal sau restructurare în jurul unor importante teme existențiale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel