Horoscop Urania pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  22 - 28 iulie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Mai multe persoane vor întâmpina dificultăți pe diferite planuri, însă extrem de tare va fi afectat planul sănătății, care poate veni cu o epuizare accentuată pentru anumite semne zodiacale. Există însă și persoane care se vor bucura de beneficii în săptămâna 22-28 iulie 2023, așa că trebuie să îmbrățișeze la timp aceste oportunități.

 

Berbec

Concentrare pe activitățile profesionale curente, simț al datoriei, hărnicie, efort; solicitare a funcțiilor digestive; digestie dificilă, dureri de stomac sau tulburări intestinale provocate, uneori, de căldură, alteori de stres și de reacțiile neuro-vegetative ale organismului.

 

Taur

Stare organică normală, străbătută de scurte perioade de dezechilibru energetic (oboseală, epuizare, concentrare dificilă pe o activitate personală sau profesională) ceea ce va impune pauze necesare refacerii prin somn, odihnă, alimentare.

 

Gemeni

Stare de spirit „volatilă”, nativii atașându-se greu de o ipostază de moment chiar dacă aceea le va face plăcere; inconsecvență, instabilitate, abordări afective superficiale.

 

Rac

Activități practice, demersuri administrative, nevoia de a obține într-un termen scurt aprobări, certificate, adeverințe. Deplasări presărate cu piedici care vor veni din varii sectoare de viață și activitate.

 

Leu

Mercur va intra în zodia Fecioarei și va străbate casa banilor obținuți din activități profesionale sau alternative; spirit practic; bună capacitate de a valorifica o situație de moment favorabilă câștigării „unui ban în plus”.

Fecioară

Dialoguri neconvingătoare pentru nativi care vor privi cu neîncredere multe dintre informațiile sau sugestiile care le vor fi adresate.

 

Balanță

Luna va tranzita casa I a personalității Balanțelor și le va da posibilitatea să abordeze un comportament delicat, nuanțat în funcție de împrejurări (diplomație, inteligență, intuiție).

 

Scorpion

Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 5 octombrie, le va înlesni nativilor dialoguri utile lor, bazate pe abordări practice cu persoanele apropiate nu neapărat însă și dragi lor.

 

Săgetător

Soarele va fi un susținător al celor (mai) tineri care vor să progreseze prin efort personal, deschizându-le ușile necesare acestui tip de construcție a personalității lor prin „șlefuirea” continuă a nivelului de cunoaștere.

 

Capricorn

Nevoie de ordine în gânduri, intenții și inițiative în plan profesional sau pe direcția progresului prin efort de cunoaștere și învățare.

 

Vărsător

Soarele va intra în zodia Leului și va tranzita casa relațiilor parteneriale: asocieri sau despărțiri, semnare sau rupere a unor contracte, împăcări sau dispute, rezoluții în instanță.

 

Pești

Discuții ori consultări cu diferite persoane în vederea stabilirii unei cooperări sau a dezvoltării unei activități pentru care nativul are nevoie atât de o bună orientare cât și de o „mână de ajutor” în plan practic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel