Horoscop Urania pentru săptămâna 2 - 8 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  2 - 8 septembrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul săptămânal, potrivit libertatea. Așadar, perioada 2 - 8 septembrie 2023 va fi una plină de ambiții și de reușite pentru anumite persoane, în timp ce altele pot avea parte de validare, în fața celorlalți. Atenție, însă. Vine și o perioadă cu mult stres și oboseală pentru câteva persoane, iar probleme mai pot apărea și acasă, în viața de familie.  

Berbec

Luna se va afla în casa I a personalității, ceea ce va contribui la buna mobilizare a nativilor în toate direcțiile de viață și activitate. Berbecii vor avea mai multă voință și ambiție decât în alte perioade, vor fi harnici și plini de inițiativă

Taur

Luna va traversa zodia Taurului, ceea ce va fi un factor pozitiv pentru nativii despre care vorbim acum pentru că le va spori farmecul personal și le va consolida părerile, impresiile, trăirile interioare. Nervozitate, instabilitate psiho-afectivă, enervări și regrupări interioare în jurul unei teme de viață personală care revine în prim-planul atenției unui nativ

Gemeni

Șansa ca, timp de o lună, nativii să aibă idei interesante care să-i conducă la un succes profesional sau, în funcție de vârstă, școlar.

Rac

Nevoie de adaptare la stresul din viața personală și profesională și la oboseală; disfuncții în programul de muncă și activitate publică.

Leu

Informații legate de regimul unei activități ce se desfășoară în străinătate care-l tentau pe un nativ să le abordeze în vederea completării pregătirii sale profesionale (școlare, universitare).

Fecioară

Fecioarele vor trăi cu senzația că ceea ce s-a petrecut până acum nu mai poate fi tolerat și că e nevoie de mobilizarea lor interioară pentru a crea cadre noi de viață. Fecioarele vor trăi cu senzația că ceea ce s-a petrecut până acum nu mai poate fi tolerat și că e nevoie de mobilizarea lor interioară pentru a crea cadre noi de viață și acțiune cu efect în plan financiar/patrimonial.

Balanță

Idei interesante, planuri de viitor profesional care merită să fie dezvoltate, informații care deschid o nouă temă de viață sau de cunoaștere.

Scorpion

Relațiile parteneriale se vor confrunta cu un context, instaurat în urmă cu un an, în relațiile parteneriale, și care acum nu va fi mai comod sau mai profitabil decât în alte dăți.

Săgetător

Vor fi plini de energie, de ambiție, de nerăbdare, dar, în plan sentimental, s-ar putea să fie mai puțin armonioși în exprimarea emoțiilor și a trăirilor.

Capricorn

Între Capricorni și perechea lor sufletească pot să apară dispute pe teme care vor pune probleme spinoase de conștiință, de idealuri sau de interese majore.

Vărsător

Preocupări casnice care nu vor merge bine (disfuncții, întârzieri, răzgândiri, surprize de ultim moment, opoziția unei persoane sau instituții).

Pești

Atenție la corectitudinea unor documente ori de câte ori va fi vorba despre bani, indiferent de profilul sau de rangul instituției care le eliberează.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel