Horoscop Urania pentru săptămâna 2 – 8 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 2 – 8 iulie.

Astrologul Urania a făcut previziunile astrale pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Urmează o perioadă cu posibilitatea izbucnirii mai multor conflicte, pentru diferite persoane, care nu reușesc să se înțeleagă cu cei din jurul lor. Așadar, armonia ar putea fi primul element pus sub semnul întrebării, în săptămâna 2 – 8 iulie 2023. De asemenea, vin probleme financiare pentru mai multe zodii, care pot traversa niște situații limită. Totuși, o zodie se va bucura de foarte multă simpatie și atenție săptămâna aceasta. 

 

Berbec

Posibilă nemulțumire (supărare, deziluzie, revoltă) reprovocată de comportamentul sau de afirmațiile unei persoane dragi lor ori poate răstimp presărat cu neînțelegeri și capricii care strică armonia firească.

Taur

Relații de prietenie desfășurate într-un context relaxat; amabilitate și bună comunicare. Posibile ipostaze neplăcute în relațiile de familie sau în viața rudelor, ceea ce-i va angaja și pe Tauri.

Gemeni

Chestiuni financiare mai greu de soluționat, care impun răbdare (așteptare) sau care evoluează în trepte; tendința de a se crampona de niște bunuri sau de eventualele câștiguri pe care nativii le scontează.

Rac

Hărnicie și dedicare sarcinilor de serviciu curente sau dorință de a acționa corect, coerent, profitabil, colegial, la locul de muncă. Stare generală de sănătate bună.

Leu

Situații financiare care pot sugera instabilitate, ambiguitate în decizii ori dublă măsură (restricții în unele domenii de viață și de activitate și cheltuieli/investiții în altele).

Fecioară

Relațiile parteneriale vor tinde spre comoditate, politețe, măsură și spre eliminarea factorilor care le-ar putea complica existența.

Balanță

Tendința generală a celor născuți în zodia Balanței va fi de retragere, de discreție, de „rămânere în umbră”, de prudență, de cântărire atentă a cuvintelor și a deciziilor necesare activităților din acea perioadă.

 

Scorpion

Pentru cei tineri, care se află în fața examenelor și a testării cunoștințelor, momentul va fi apăsător, se va asocia cu stres, cu îngrijorare, cu unele inhibiții.

Săgetător

Luna se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului, dându-le celor care s-au născut în acest semn energie, optimism, formă mentală aptă să facă față îndatoririlor curente sau împrejurărilor solicitante cu succes.

Capricorn

Discretă influență a Lunii asupra stării de spirit interioare care le va insufla nativilor o bună capacitate de mobilizare, voință, viziune clară asupra evenimentelor curente.

 

Vărsător

Vărsătorii se pot arăta riguroși, principiali, determinați să pună ordine în relațiile de prietenie, exigenți și deloc timorați, delicați sau moderați cu apropiații lor.

Pești

Perioadă a unui spor de simpatie din partea celor apropiați sau de respect și admirație a unui public recrutat din mediul profesional al nativilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 iun 2023, 13:17 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience