Horoscop Urania pentru săptămâna 19 - 25 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  19 - 25 august  2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru toate semnele zodiacale pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea.  Așadar, în perioada 19-25 august 2023, anumite persoane vor trebui să acorde atenție problemelor de sănătate, care le vizează direct acum. De asemenea, este o perioadă bună pentru a rezolva anumite lucruri legate de acte, probleme de familie sau legislative, pe care îți propui de ceva timp să le pui în ordine. Se anunță o săptămână bună și pe plan profesional, pentru anumite zodii.

 

Berbec

Sectorul sănătății va fi străbătut de mai multe planete, dar acestea nu vor strica echilibrul astral instalat în urmă cu două-trei săptămâni.

Taur

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și îi va pune pe cei născuți în zodia Taurului să reevalueze niște secvențe pe care nu le-au uitat, chiar dacă o vreme le-au ignorat.

Gemeni

Activități curente în gospodărie, preocupări legate de unul sau mai mulți membri de familie care au nevoie de ajutor, de susținere morală, materială sau socială.

Rac

Nativii nu vor avea prea mult chef și poate nici timp să se ocupe de treburile casnice. Vor face strictul necesar, amânându-le pe cele care necesită multă pierdere de timp pentru altă dată.

Leu

Dorință de relaxare, de „socializare”, de cunoștințe noi, de practicare a sportului, de a petrece (excursii, vacanțe, vizite), de a participa la concursuri, întreceri și spectacole.

Fecioară

Probleme legate de întocmirea unor acte asupra unor drepturi patrimoniale sau asupra regimului unor bunuri de familie; deocamdată, situația se află la nivelul intențiilor.

Balanță

A nu se amesteca prietenia cu afacerile sau cu complicațiile bănești: o dublă cuadratură indică riscul de a se strica o relație din cauza neînțelegerilor bănești.

Scorpion

Context astral puțin semnificativ pentru evoluția celor două case ale sănătății; aceste sectoare vor evolua în nota obișnuită.

Săgetător

Atitudine ambiguă față de o persoană care se poartă în chip nemulțumitor, deranjant sau dedublat cu Săgetătorul. Sentimente și trăiri interioare care oscilează între toleranță și dorința.

Capricorn

Regim profesional modest în plan public (oficial), Capricornii fiind mai puțin preocupați acum de ședințe și strategii sociale. Preocupări legate de o chestiune ce privește un crez, o convingere, un ideal, o credință sau o aspirație.

Vărsător

Interese materiale sau financiare îi pun pe Vărsători în situația de a lua contact cu persoanele sau cu instituțiile menite să rezolve acele probleme. Dialogurile vor fi calme, la obiect, suficient de transparente pentru a crea ostilități sau dispute pe chestiuni de procedură.

Pești

Prudență în planul sănătății; inima nu va mai fi la fel de solicitată ca până acum dar continuă să funcționeze niște aspecte destabilizatoare. În ziua 19 august, posibile întâlniri pentru a pune la punct o înțelegere, o colaborare, un plan de lucru sau o afacere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel