Horoscop Urania pentru săptămâna 17 - 23 iunie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 17 - 23 iunie.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie, potrivit libertatea. Această perioadă vine cu provocări pentru mai multe persoane, care trebuie să ia decizii de moment, dar și cu probleme de sănătate, în special pentru o zodie. Vor apărea surprize pe diferite planuri, dar vom putea descoperi și diferite informații prețioase. 

 

Berbec

Oportunitatea sau obligația de a face o deplasare neprevăzută. Excelentă formă mentală utilă celor care se vor exprima în public.

Taur

O veste mai importantă îi poate mobiliza pe cei născuți în zodia Taurului, care vor simți de îndată nevoia de a întreprinde ceva util, necesar, legal și profitabil pe fondul Lunii Noi în Gemeni.

Gemeni

Posibile reduceri ale cuantumului unor indemnizații acordate pentru desfășurarea unor activități ocazionale sau ca o compensare a unor funcții neretribuite constant.

Rac

Stare de spirit eliberată de multe cenzuri, ceea ce îi va face pe nativi capabili să abordeze o serie de aspecte de viață personală fără stresul și reacțiile emoționale asociate, de natură să le tulbure echilibrul interior.

Leu

O persoană specială poate intra în viața câte unui nativ, deschizând un nou capitol de viață, pe fondul Lunii Noi în Gemeni, din 18 iunie (contextul va rămâne activ, sub efectele acestei faze, încă o săptămână de la această dată).

Fecioară

Ținând cont de încercarea prin care va trece organismul lor, nativii vor trebui să evite toate tipurile de efort sau de imprudențe care se pot reflecta negativ asupra funcției inimii, a coloanei vertebrale sau a văzului.

Balanță

Luna Nouă în Gemeni le poate aduce nativilor o invitație, o informație utilă, surpriza acceptării lor într-un context dorit de ei, bucuria unei întâlniri interesante pentru dezvoltarea lor socio-profesională.

Scorpion

Nevoie urgentă de informații precise sau de lămuriri cu privire la o chestiune financiară (fiscală) sau patrimonială (legislație, proceduri).

Săgetător

Relațiile parteneriale vor fi animate de Mercur care va anima dialogurile, va precipita întâlnirile, va spori cheful de discuție dar care nu va da și șansa unei rezolvări rapide și definitive.

Capricorn

Pe fondul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, contextul nu va fi deloc favorabil Capricornilor, ei fiind cei „atacați” de către adversari sau puși în dificultate ori supuși unor tentative de intimidare.

Vărsător

Luna Nouă în Gemeni va accentua această predispoziție interioară și le poate oferi o surpriză, o noutate, o ofertă neașteptată, o turnură a vieții cotidiene care să-i scoată din banalitate și plictis.

Pești

Va avea loc Luna Nouă în Gemeni, posibil eveniment care are legătură fie cu casa în înțelesul de locuință, domiciliu, posesiune imobiliară, fie sub aspect familial.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel