Horoscop Urania pentru săptămâna 13 - 19 mai. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 13 - 19 mai.

Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru săptămâna 13 - 19 mai.

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec urmează o săptămână cu o disponibilitate spre relaxare. Sunt foarte bine în ceea ce privește mintea.

Dar, în același timp, și-ar dori să stea singuri și să se afunde în ceea ce simt cu adevărat. Tocmai de aceea, această perioadă este una propice pentru meditație.

Taur

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna următoare arată că nativii Taur vor avea parte de sfârșitul unei etape. O dată cu luna nouă în Taur, aceștia reușesc să marcheze sfârșitul unei îndelungi perioade, care a început încă din 2022.

Gemeni

În săptămâna ce urmează, horoscopul realizat de Urania arată că pot exista certuri cu un apropiat. Este vorba despre un comportament ciudat sau niște derapaje legate de un subiect de care ambii sunt foarte interesați.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, Urania transmite că Mercur îi va afecta în următoarea perioadă. În următoarea săptămână urmează un schimb de impresii cu prietenii Racilor și reușesc să ajungă la un consens.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu urmează niște vești foarte bune din punct de vedere material. Este vorba despre niște beneficii care au o valoare mică, dar care te bucură în mare măsură.

Te vei confrunta totuși cu niște presiuni. Vrei să faci economii, dar ai și mai multe obligații de plată pe care trebuie să le îndeplinești.

Fecioara

Horoscopul realizat de Urania pentru săptămâna 13 -19 mai 2023 arată că Fecioarele au unele tendințe favorabile din partea astrelor.

Este vorba despre faptul că sunt favorizate în acest moment dialogurile cu diverși parteneri de afaceri sau chiar cu soția sau soțul.

Balanță

Relațiile parteneriale vor evolua sub semnul subiectivismului și al frecventelor motive de enervare (provocări, nereguli, exagerări) venite din partea celor cu care ar trebui să discute și, eventual, să se înțeleagă.

Scorpion

Context bun în continuare pentru cei care desfășoară activități de creație: determinare și ambiție în a demonstra nivelul de măiestrie artistică de care dau dovadă.

Săgetător

În planul muncii, Jupiter îi va susține pe Săgetători ori de câte ori aceștia vor face demersuri pentru a-și apăra drepturile conform prevederilor legale ori pentru a-și consolida statutul la locul de muncă.

Capricorn

Preocupări alternative la o activitate riguroasă (studiu, elaborare a unei comunicări științifice, licență, masterat, doctorat), pentru ieșirea din monotonia aceluiași subiect; nevoie de relaxare prin muzică și artă. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 13 – 19 mai 2023.

Vărsător

Mercur va intra în mișcare directă și le va da posibilitatea să discute cu o rudă, poate nu neapărat cu calm și prudență, dar eficient, pe marginea unei teme domestice ce trebuie soluționată.

Pești

Mercur va reveni la mișcarea directă și le va insufla celor care s-au născut în acest semn mult echilibru în gândire, o judecată dreaptă, evaluări corecte ale întâmplărilor curente de viață și multă măsură în fața unor știri „senzaționale” sau greu de crezut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel