Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Zodiile afectate de Luna Plină în Fecioară

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru perioada 4 – 10 martie 2023.


Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru perioada 4 – 10 martie 2023.


Berbec

Sentimente răvășite de o amintire, de un dialog, de o situație nefericită, de o împrejurare care le va reaminti lucruri neplăcute; dizarmonie între nativi și cei dragi lor.


Taur

Stabilitate afectivă, reacții afective echilibrate. În acest răstimp, axa celor două case ale relațiilor de prietenie și a celor bazate pe sentimente și emoții va sta sub semnul unor evenimente.


Gemeni

Dimineața devreme, comunicarea va fi bruiată de neconcordanțele sau de mesajele trunchiate de disfuncțiile apărute în mecanismul lor de transmitere ori de conținutul viciat al unor informații.


Rac

Posibilă situație incomodă , legată de partea financiară și cauzată adesea de disfuncțiile administrative și/sau instituționale.


Leu

Sectorul comunicării rămâne dinamic, cu un accent special pus pe riscul de a se naște controverse și dispute ori dialoguri aprinse în urma conturării unor interese divergente, a unor opinii separate sau a unor credințe și simpatii ce diferă de ale interlocutorilor.

 


Fecioară

Discretă provocare astrală în sectorul cardiac; nemulțumiri interioare sau enervări născute din contradicțiile vieții curente, din dezamăgiri și constatări care nu fac plăcere și nu lasă loc vreunei speranțe într-un anume domeniu de viață și activitate.

Balanță

Luna va străbate zodia Balanței și le va fi de folos nativilor pe direcția reechilibrării personale, fizice sau psihice, după momente de efort prelungit, stres, preocupări care au necesitat un consum nervos.


Scorpion

Nota generală va fi de rigoare în plan emoțional, de exigență în trăirea și în mărturisirea sentimentelor. Scorpionii maturi vor deveni pretențioși, greu de mulțumit și greu de convins în relațiile lor cu cei dragi.


Săgetător

Viața sentimentală ar trebui să funcționeze din plin, nativii fiind dornici de viață, de petreceri, de întrecere.

Capricorn

Blocajele care se pot ivi pe parcursul unor dialoguri, negocieri sau evaluări făcute de către experții și specialiștii în domeniul respectiv


Vărsător

Posibilă neplăcere în planul relațiilor parteneriale: dispută, informație destabilizatoare, detalii alarmante descoperite întâmplător de către nativi, rea-voință a părții implicate într-o negociere sau într-un contract.


Pești

Indispoziții organice, oboseală fizică, psihic apăsat de griji, reacții disproporționate la un factor provocator sau deranjant care altădată ar fi fost trecut cu vederea.

Vezi pe libertatea.ro previziunile pe larg, pentru fiecare zodie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel