Horoscop Urania pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023. ZODIA care are parte de provocări pe plan financiar

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023.

Astrologul Urania a prezentat, pentru libertatea.ro, horoscopul pentru perioada 15 – 21 aprilie 2023.

 

Berbec

Conform horoscopului prezentat de Urania, te așteaptă niște tensiuni cu persoanele apropiate. Există niște probleme de comunicare care îți cam dau bătăi de cap. Fiecare are opiniile lui, iar de aici apar discuții contradictorii. De asemenea nu ar fi exclus să apară și mici rivalități, avertizează astrologul.

Taur

În perioada 15 – 21 aprilie, au loc schimbări importante în viața personală. Nu este clar ce le determină, cert este că devii mult mai selectiv cu oamenii din jurul tău. Iar acest lucru este valabil în special când vine vorba de prieteni.

Există persoane în viața ta pe care vrei să le ai mai aproape ca oricând de tine. De cealaltă parte, sunt și oameni în care nu mai ai încredere și iei decizia de a-i ține la distanță în următoarea perioadă, spune Urania.

Gemeni

Persoanele din jurul tău vor să te convingă să le ții partea și să ai un punct de vedere similar cu ei. Vor exista constant diferite sugestii, ori informații care au ca scop acest lucru. Iar asta ar putea dura o săptămână întreagă.

Rac

Lucrurile arată destul de incerte din punct de vedere financiar pentru tine în perioada 15 – 21 aprilie. Urania anunță niște discuții care te vor face să îți dai seama că planurile tale sunt dificil de pus în practică. Astfel, mai bine reevaluezi consecințele.

Leu

În cazul tău, faptele se plătesc în următoarea perioadă. Din cauza atitudinii tale într-un context oficial, public, ori instituțional, vei avea de suportat niște consecințe, avertizează astrologul Urania.

Fecioară

Ești extrem de subiectiv în următoarea săptămână. Iar acest lucru este valabil atât din punct de vedere financiar, cât și personal. Ai grijă ce atitudine ai, în special când vine vorba și de o a doua persoană.

Balanță 

Starea de sănătate va evolua în nota obișnuită. Amestec de situații flatante și ipostaze cu aer de constrângere la locul de muncă.

Scorpion

Acest răstimp ar putea să se consume fără evenimente concrete totuși, realitatea relațiilor de familie dintre unii Scorpioni și rudele acestuia (părinți?) ar putea deveni anevoioasă.

Săgetător

Posibilă tensiune la locul de muncă ce va stârni discuții sau care îi va aduce pe unii în situația să nu se mai poată abține, mai ales dacă conflictul (neregula, abuzul) durează de multă vreme.

Capricorn

Ipostaze ale vieții de fiecare zi în care nativii se pot confrunta cu disfuncții financiare sau pot trăi întâmplări ciudate, construite în jurul noțiunii de „bani”.

Vărsător

Efervescență mentală, inspirație, dorință de nou, de schimbare, curiozitate; uneori însă, aceste tendințe pot căpăta aspectul unor trăiri exagerate sau nejustificate (capricii, frondă).

Pești 

După miezul nopții, disfuncții de moment ale axei cardio-vasculare care pot fi ținute sub control printr-un mod de viață precaut și prin medicație.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel