Horoscop. Trăsăturile NEGATIVE ale zodiei Balanță. Ce te poate scoate din minți la acest nativ

Data actualizării: | Data publicării:
Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de
Descriere foto: Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de

Născut între 23 septembrie și 23 octombrie, semnul zodiacal Balanță este ghidat de aer, precum Vărsătorul și Gemenii.

Personalitatea Balanței are un spirit liber și nu îi place să fie legată. Sunt expresivi și plini de imaginație și sunt întotdeauna dispuși să-și deschidă inima celor din jur prin idei caritabile.


Balanța este cel de-al 7-lea semn zodiacal în astrologie și este asociată cu relațiile și parteneriatele. Guvernată de Venus, Balanța este unul dintre semnele zodiacale care apreciază dragostea și frumusețea; de fapt, majoritatea Balanțelor sunt cunoscute pentru că evită confruntările și urâtul.


Balanțele vor căuta liniștea în toate aspectele vieții lor, de la relații până la carieră. Adesea, ei sunt împăciuitori în cercul lor de prieteni, deoarece își doresc ca toată lumea să fie, de asemenea, calmă și împăcată. 


Dar au și trăsături de personalitate negative, care pot fi la fel de dăunătoare pe cât de utile sunt trăsăturile lor de personalitate pozitive.


4 trăsături negative ale semnului zodiacal Balanță


1. Autoindulgență


Balanțele sunt, de obicei, una dintre cele mai caritabile persoane din încăpere. Nu vor ezita să ofere unei persoane ceea ce are nevoie atunci când are nevoie, dacă le stă în putere să facă acest lucru.


Cu toate acestea, Balanțele pot fi, de asemenea, incredibil de indulgenți cu sine. Ei se bucură de lucrurile bune din viață și nu vor ezita să își cumpere ceea ce le face plăcere.


2. Superficiali


Balanțele iubesc frumusețea vieții. Vor fi primii care vor recunoaște culoarea mov pe un câmp sau vor aprecia contururile unui desen.


Odată cu această iubire a frumuseții, însă, vine și o obsesie de a fi frumoase. Acest lucru poate duce la un comportament critic, în care Balanța evită lucrurile pe care nu le consideră frumoase. Din păcate, acest lucru poate include uneori și înfățișarea altora.


3. Indiferenți


Chiar dacă sunt cunoscute ca fiind unul dintre cele mai emoționale semne, Balanțele pot deveni detașate foarte ușor.


În situații în care ai putea ști că ar trebui să reacționeze cu dragoste sau afecțiune, dacă au considerat că situația respectivă este ceva ce nu îi interesează, vor deveni insensibili la situație și nu îi vor acorda niciun fel de atenție. Acest lucru îi poate orbi adesea la realitățile din jurul lor.


4. Indecis


În căutarea păcii și a menținerii echilibrului, Balanțele pot fi foarte indecise. Vor petrece minute (și uneori ore) agonizând asupra deciziei perfecte de luat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel