Horoscop. Tranzitul lui Marte în Leu de pe 20 mai. Previziuni complete pentru toate zodiile

Data publicării:

Mâine, la 20 mai, Marte va părăsi semnul Racului, intrând în cel al Leului. Descoperă previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Intrarea lui Marte în Leu este unul dintre evenimente memorabile ale anului 2023! Adaug un pic de entuziasm și dramatism acestui intro, exact cum îi place acestui semn. Pe plan mondial, unii lideri vor dori să își arate mușchii, iar pe plan personal, vom apela din ce în ce mai des la narcisism. Acum, din punct de vedere teoretic, nu ar fi ceva negativ, doar că Marte obișnuiește să provoace spiritele, să irite și să reacționeze fără echilibru. Marte în Leu poate fi folosit pentru negociere, competiție, pasiune. Dar ne poate crea probleme în relațiile cu copiii, cu situațiile în care nu vom fi băgați seamă. Până pe 10 iulie, nimic nu va fi pur și simplu!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte va intra în Casa a 5-a. Iar asta îți priește de minune, simți că nu mai este nimeni ca tine! Până pe 10 iulie, ai capacitatea de a crea, de a da viață unui proiect. Marte în această casă vorbește despre brandul personal, despre cum poți să te vinzi mai bine. Aici, Marte este și foarte competitiv. Simți că nimeni și nimic nu îți stă în cale. Ai timp suficient să demonstrezi, să motivezi, să te arunci și să îi ajuți și pe ceilalți să facă la fel.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel