Horoscop. Tranzitul lui Jupiter în Peșt - 29 decembrie 2021 - 11 mai 2022. Ce daruri are Marele Benefic pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Alexander Andrews
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Alexander Andrews

Horoscop. Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie. Află cum te va influența acest tranzit, în funcție de zodie și ascendent!

Jupiter tranzita acest semn în perioadele 29 decembrie 2021 - 11 mai 2022 și 28 octombrie - 21 decembrie 2022. 

Înainte de a-ți povesti pe îndelete despre tranzitul lui Jupiter în ultimul semn al zodiacului, vreau să îți readuc aminte că am avut deja un preambul. Mai exact în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Te invit să îți amintești ce s-a întâmplat atunci în viața ta. Ce a funcționat? Ce nu a mers? Dar mai ales în ce situații toxice te-ai implicat? Unele care pe moment au părut povești superbe. Mai ales relațiile, potrivit ASTROSENS.

De ce te-am pus să faci asta? Pentru că atmosfera acelei perioade va reveni în viața ta în 2022. Sunt sigură că au fost și momente frumoase, care vor continua. Dar mă voi referi mai mult la dezamăgiri, probleme de sănătate, pierderi, conflicte. Acestea vor fi amplificate.

Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic și îl reprezintă pe Zeus. Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite.

Deci, în 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Iată ce daruri are Marele Benefic pentru fiecare dintre noi: 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter va tranzita casa a 12-a. Vei avea ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, dar așa îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Cu siguranță, în 2022 vei închide un ciclu.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel