Horoscop. Topul celor mai rele soacre din zodiac. Feriți-vă de Balanțe, care sunt greu de mulțumit

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alex Harvey
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alex Harvey

Soacră îți poate face viață un calvar sau poate deveni a oua mamă. Una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacră îți dorești este cu ajutorul zodiei. Astrele influențează instinctul matern și de apărare mai mult decât este cazul. Să vedem în continuare care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului.

Cu toții ne dorim să avem o soacră, care este gata să ne  sprijine și să ne întâmpine cu brațele deschise în viața ei. Cu toate acestea, deseori, soacra este cu adevărat o poamă acră. Dacă vă găsiți soacra în acest clasament, nu putem decât să vă trimitem o îmbrățișare virtuală pentru a vă mângâia. De cele mai multe ori, soacrele sunt o parte importantă a vieții și a relației voastre. Să descoperim, așadar, cum este soacra ta prin prisma horoscopului.  

 

Rac: locul cinci 

Deși Racii sunt, în general, oameni iubitori și amabili, soacrele, născute sub acest semn, pot fi cu adevărat enervante. Probabil își își iubesc foarte mult copilul și devin posesive și geloase atunci când se simt amenințate. În orice caz, femeile Rac sunt cu adevărat soacre pisăloage.

Vărsător: locul patru 

Pe locul patru în clasamentul de azi le regăsim pe soacrele născute sub semnul Vărsătorului. Nu este vorba despre o persoană rea și acră, dar cu siguranță soacrele născute sub semnul Vărsătorului sunt obositoare. În primul rând, ele au tendința lor de a controla totul. De îndată ce intrați în casa unei Vărsătoare, totul va fi perfect pregătit. De asemenea, soacra Vărsător are mereu o idee despre cum trebuie să vă petreceți seara. Cu toate că Vărsătorul va face totul pentru ca voi să vă simțiți bine, rezultatul este opus: vă veți simți controlat. Chiar dacă o soacră Vărsător vă tratează cu familiaritate, în casa ei vă veți mereu oaspete.

 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel