Horoscop. Topul celor mai bune gospodine ale zodiacului. Femeile Rac ocupă detașat primul loc

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Una dintre cele mai importante calități feminine la care bărbații sunt atenți, chiar dacă neagă, este capacitatea  femeilor de a fi bune gospodine. Dar cum să înțelegi dacă aleasa inimii va fi sau nu o bună gospodină, ne spune astrologul Lyudmila Bulgakova. Aceasta a făcut totul celor mai bune gospodine ale zodiacului. În top au intrat femeiele Rac, Fecioară și Capricorn.

Femeile Rac pot concura pentru titlul de cele mai bune gospodine din zodiac. Ele fac curat cu migală în acasă, apretează hainele și gătesc foarte gustos. Și, de asemenea, nu pot fi egalate atunci când este vorba despre confort: oriunde ar merge, într-un apartament închiriat pentru câteva zile sau hotel, în preajma lor vor apărea imediat șervețele, perne de canapea și vaze cu flori, care creează o atmosferă unică, aproape ca cea de acasă.

 

 

Femeile Fecioara sunt fanele ordinii și curățeniei. Ele sunt gata să petreacă ore întregi făcând ordine în casă și în dulapuri. În casa lor, toate lucrurile stau la locul lor, iar hainele sunt aranjate impecabil în dulap. Există o singură ocupație care poate concura cu dorința lor de a face curățenie: cea a gătitul. Nativele Rac gătesc bine și sunt atât de inventive și originale încât ar putea scrie o carte de bucate, care se va bucura de un mare succes.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 sep 2021, 13:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience