Horoscop. TOP 6 Cele mai INSENSIBILE semne zodiacale. Sunt indiferente și se îndrăgostesc cu greu

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Kelly Sikkema

Iată care sunt cele 6 semne zodiacale lipsite de emoții. Se pricep de minune să își ascundă sentimentele sau să se detașeze complet de o situație care nu le este pe plac. 

1. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Stoic și robust, Capricornul te va păcăli. Atunci când se simt testați emoțional, se închid în milisecunde, lăsându-i pe cei din jur să creadă că s-au pierdut în neant. 


De ce sunt Capricornii atât de lipsiți de emoții?


Capricornul nu va tolera angoasa mentală și, pentru a face față, au devenit maeștri în goliciunea emoțională.


2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Au trecut prin multe; durerea a fost mare și au învățat un lucru sau două despre cum să se descurce cu ea - se închid. Vărsătorii pot părea morți din punct de vedere emoțional uneori, iar pentru prietenii apropiați și familie, acest lucru poate fi enervant.


De ce sunt Vărsătorii atât de lipsiți de emoții?


Ei dau impresia că sunt capricioși, dar ceea ce fac de fapt este să se autoprotejeze. Nu sunt morți pe dinăuntru, doar că au nevoie ca tu să crezi asta.


3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


În mod natural rece pentru început, nu este nevoie de prea mult pentru a activa comutatorul pentru Scorpion atunci când vine vorba de golul emoțional.


Avem tendința de a ne gândi la Scorpion ca fiind semnul cel mai probabil să se stingă emoțional atunci când vine vorba de împingere, dar le trebuie chiar mai puțin efort pentru a deveni fantomă decât ne-am imagina.


4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Atunci când ești atât de încăpățânat cum poate fi un Berbec, ești, de asemenea, cineva care trebuie să mențină această atitudine încăpățânată și, făcând acest lucru, știi când să arăți lumii că ești insensibil.


Berbecii sunt instabili din punct de vedere emoțional pentru început, iar acest tip de volatilitate poate exploda 24/7, sau poate fi stăpânită și temperată prin intermediul practicii vidului emoțional.


5. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurul este deja destul de la limită și nu este atât de dispus să se ocupe de sufletul tău încât a părăsit mental arena doar pentru a scăpa de tine. 


De ce sunt Taurii atât de lipsiți de emoții?


Taurii sunt foarte serioși în ceea ce privește închiderea lor, deoarecee este modul lor de a-și recăpăta echilibrul. În cazul în care încerci să ajungi la ei în timpul stării lor de golire emoțională, te vei da literalmente cu capul de un zid de cărămidă. 


6. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Este greu să fii un Gemeni! Mai ales cu toate acele emoții nebunești care plutesc în interior, motiv pentru care "cealaltă parte" a Gemenilor intervine de obicei pentru a salva situația atunci când lucrurile devin prea sincere și prea moi.


De ce sunt Gemenii atât de lipsiți de emoții?


Vulnerabilul Gemeni sapă toate sentimentele... până când toate sentimentele devin toate durerile, apoi e adio fațadă emoțională și bună ziua tundră înghețată de goliciune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel