Horoscop. TOP 5 Cele mai plictisitoare semne zodiacale, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Aceste sunt șase cele mai plictisitoare semne zodiacale. Cine se află în fruntea clasamentului?

1. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Sigur există miliarde de Vărsători intriganți, dar nimeni nu presupune vreodată că Vărsătorii pot face mai mult decât să stea și să fie plictisitori.


Cunoști un Vărsător interesant? Ei sunt asociați cu un comportament de nehotărâre și de obicei se traduce în viața reală prin plictiseală.


2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Asociați cu echilibrul, se tinde să se creadă că Balanța este atât de practică încât le lipsește imaginația. Ceea ce face cu adevărat ca Balanțele să fie plictisitoare este capacitatea lor intensă de a fi pasiv-agresive.


Maeștrii manipulatori, din păcate, ei nu știu că ceilalți își dau seama de comportamentul lor pasiv. Dar toată lumea le găsește întotdeauna un sforăitor serios după o vreme.


3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Nu este semnul tău imediat "la care să te duci" atunci când oamenii se gândesc la plictiseală, totuși insistența Berbecului tinde să îndepărteze oamenii.


În timp ce Berbecul ar putea crede că trucurile lor sunt la punct, restul dintre noi se simt enervați, deranjați și pur și simplu plictisiți de moarte de Berbec și de bufoneriile lor.


4. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, știm măcar ce alcătuiește un Capricorn tipic? Nu, și asta pentru că Capricornii înșiși nu fac prea multe pentru a-și lăsa amprenta pe planeta Pământ.


Acești plictisitori de sfârșit de an vin cu o istorie de a fi mai puțin interesantă, și astfel, la numărul 4, avem Capricornul plictisitor.


5. Pești (19 februarie - 20 martie)


Este imposibil să crezi că Peștii nu fac altceva decât să plângă, să își deplângă soarta și să strâmbe din nas dorind atenție. Acest lucru ar putea face mai mult decât să ne îndepărteze - ar putea să ne plictisească teribil. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel