Horoscop. TOP 5 cele mai NESIGURE semne zodiacale. Cine ocupă primul loc în acest clasament

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Aceste zodii nu au încredere în forțele proprii și au tendința de a se baza mereu pe cei din jur. 

1. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racii sunt super-sensibili și au tendința de a lua totul mult prea personal.


Atunci când fericirea sau sentimentele tale de stimă de sine depind de altcineva, nu ai acea forță interioară de care ai nevoie pentru a fi încrezător.


Racul este excesiv de emoțional, lipicios și extrem de modest, toate acestea fiind încadrate sub umbrela nesiguranței. Este într-adevăr păcat că sunt atât de nesiguri, deoarece tind să fie oameni minunați și grijulii.

 

2. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Din moment ce Fecioarele sunt atât de critice cu ele însele, ele cred că și ceilalți oameni sunt la fel de hipercritici ca și ele, iar acest lucru poate fi dăunător pentru stima lor de sine.


Își fac multe griji dacă fac o impresie bună sau dacă au făcut ceva îngrozitor de jenant.

Autoevaluarea lor constantă le ciobește fundația încrederii și îi face să aibă momente majore de nesiguranță, făcându-i unul dintre cele mai nesigure semne zodiacale.


Nu au încredere în instinctele lor și se bat adesea cu pumnul în piept pentru greșeli și defecte autopercepute.

 

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanțele nu vor probleme, așa că trebuie să fie pasionate de ceva pentru a putea lua atitudine, iar apărarea unor cauze sau a unor persoane este, de obicei, singurul moment în care Balanțele sunt direct încrezătoare.


4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Un lucru despre Pești este că au tendința de a fi ușor de condus. Dacă ar fi încrezători și puternici cu convingerile lor, s-ar apăra singuri și ar spune "nu" ori de câte ori ar fi nevoie.


În schimb, ei înclină mai mult spre nesiguranță decât spre încredere.


Sunt, totuși, încrezători când vine vorba de imaginația lor sau de împărtășirea creativității lor. Dacă pictează ceva sau fac o fotografie, știu că este bună și vor să o împărtășească.


5. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricornii se situează undeva la mijloc între cei care sunt încrezători și cei care sunt nesiguri.


Dacă se află în mijlocul unui proiect sau există o problemă în ceea ce privește munca lor, sunt extrem de încrezători; când vine vorba de interacțiuni interpersonale sau romantice, tind să fie mai introvertiți și mai nesiguri.


Capricornii au tendința de a-și ascunde nesiguranța în spatele unui zid și de a părea duri, în realitate, pur și simplu nu au încredere în abilitățile lor sociale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel