Horoscop. Top 5 cele mai indiferente semne zodiacale. Sunt reci ca gheața

Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev

Aceste 5 semne zodiacale sunt greu de cucerit și nu poate ajunge oricine la inima lor.

Unii oameni par incredibil de drăguți atunci când îi întâlnești pentru prima dată. Dar odată ce ajungi să îi cunoști un pic mai bine, îți vei da seama că sunt indiferenți și reci ca gheața. 


1. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 


Abilitățile sociale superioare ale Vărsătorului tind să îi facă să pară foarte drăguți, la început. Cu toate acestea, vei descoperi că tendința lor de a fi distanți îi face să fie reci ca gheața.


Obiceiul lor de a fugi de orice tip de exprimare emoțională îi face practic cei mai reci din tot zodiacul. 


2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Umorul îi va face pe Săgetători să apară drăguți și foarte prietenoși când te întâlnești pentru prima dată. Cu toate acestea, după un timp, vei observa o tendință de a fi superficiali și reci față de ceilalți. 


Săgetătorii sunt cei mai răzbunători dintre toate semnele zodiacale, așa că ai grijă.


3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionul pare la prima vedere un prieten de nădejde, pe care te poți baza oricând. Ei au o abilitate foarte mare de a-și exprima emoțiile și vor părea mereu sinceri și drăguți. Dar oamenii ar trebui să aibă grijă deoarece Scorpionii au tendința de a fi ușor violenți și răzbunători. 


4. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Cei din Fecioară tind să fie loiali și amabili, ceea ce îi face să pară foarte agreabili, la început. Cu toate acestea, în timp, vei observa că Fecioara este, de asemenea, prea critică față de ceilalți. Acest lucru, amestecat cu tendința lor de a pune munca înaintea distracției; îi va face să pară ca fiind reci, în cele din urmă.


5. Leu (23 iulie - 22 august)


La început, Leul va părea cald, amuzant, vesel și generos. 


După o vreme însă, vei începe să observi că Leul este, de asemenea, încăpățânat, inflexibil și arogant. Toate aceste lucruri îi vor face să înceapă să pară reci și distanți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 28 iul 2021, 18:14 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience