HOROSCOP. TOP 4 semne zodiacale care sunt ușor de dominat de către parteneri

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ GR Stocks
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ GR Stocks

Horoscop. Aceste 4 semne zodiacale sunt ușor de dominat, potrivit astrologiei. 

1. Pești

Peștii sunt empatici: sunt atât de sensibili la emoțiile celorlalți încât nu pot suporta gândul de a răni pe altcineva "doar pentru distracție". Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor emoțională, grație și conștientizarea emoțiilor. 


2. Rac

Persoanele născute sub această zodie sunt adesea considerate a fi grijulii, sensibile și protectoare, dar tendința lor de a-și reprima sentimentele și gândurile te va surprinde atunci când vor experimenta schimbări puternice de dispoziție și furie extremă. Atenția lor nu este îndreptată spre ei înșiși, ci spre ceilalți și spre bunăstarea lor. În mod frecvent sunt considerați ca fiind de la sine înțeles, iar alții își asumă frecvent meritele pentru munca lor și ajung să fie dominați.

 

3. Balanță

Balanța este cea care va sări în luptă și va încerca să îi facă pe toți să discute. Balanța este un diplomat înnăscut care încearcă mereu să promoveze pacea și dreptatea. Se vor asigura că vor face dreptate în mod egal pentru toată lumea. Uneori acest lucru funcționează, în timp ce alteori Balanța sfârșește prin a fi etichetată drept ținta cea mai ușoară pentru persoanele dornice să domine. 

 

4. Scorpion

Sunt blânzi și se pot lăsa dominați cu ușurință, dar problema cu ei este că furia lor, după aceea, se transformă în durere. Scorpionii sunt maeștrii în a ține ranchiună și sunt lenți în a ierta sau uita. Nu le place să fie păcăliți sau trădați, așa că, dacă se întâmplă, este posibil să îi poarte pică făptașului pentru tot restul vieții lor. Dacă ești trădător o dată, ești trădător pentru totdeauna.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel