HOROSCOP. TOP 4 semne zodiacale care fug de responsabilități. Sunt CAMPIONII scuzelor

Data actualizării: | Data publicării:
Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Horoscop. Aceste 4 zodii vor găsi mereu cele mai bune scuze atunci când nu își doresc să facă ceva. 

Aceste 4 semne zodiacale se pricep de minune să găsească scuze și vor ști mereu cum să iasă dintr-o situație care nu le este pe plac. Acești nativi au talentul de a se eschiva de la anumite treburi sau responsabilități. Sunt cele mai talentate zodii atunci când vine vorba de scuze. 


Iată care sunt primii 4 inventatori de scuze din zodiac: 


1. Taur


Taurul are tendința de a găsi o scuză pentru orice. Și vor aduce argumente solide atunci când li se va cere să facă ceva ce nu le este pe plac. Este nevoie de o anumită doză de îndrăzneală pentru a-și justifica toate acțiunile, dar ei sunt maeștrii în a găsi scuze. Pentru ei este mai ușor să rămână cu vechile lor obiceiuri și nu au dorința de a-și depăși limitele, așa că își găsesc o scuză pentru a face exact asta.


2. Gemeni


Acești nativi se gândesc la foarte multe lucruri în același timp și nici ei nu mai înțeleg ce se află în mintea lor. Avantajele acestui lucru sunt că sunt capabili să facă mai multe lucruri în același timp și să vadă ambele părți ale unei probleme. Ei vor cântări toate opțiunile înainte de a se angaja într-un eveniment. Iar dacă nu le convine, vor găsi o scuză foarte rapid. 


3. Fecioară


Fecioarele nu au un mod prea elegant atunci când găsesc scuze, dar spun uneori minciuni bine gândite pentru a te împiedica să descoperi care este adevărata poveste din spatele scuzelor lor excesive. Iar dacă sunt prinși cu minciuna, vor dramatiza foarte mult pentru a scăpa ca prin urechile acului. 


4. Scorpion


Când Scorpionul face o scuză nepoliticoasă, de obicei vine prea târziu și este construită la întâmplare. Partea cea mai proastă este că atunci când găsesc o scuză, îți poți da seama că o fac. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel