HOROSCOP. TOP 4 semne zodiacale care îți vor trăda încrederea într-o relație, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Claudia Wolff
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Claudia Wolff

Horoscop. Aceste 4 semne zodiacale îți vor trăda încrederea chiar atunci cândte aștepți mai puțin. 

Aceste 4 semne zodiacale îți vor trăda încrederea și nu trebuie să te bazezi pe cuvântul lor, căci nu sunt genul de persoane care să se țină de cuvânt. Nu trebuie să te miri atunci când nu îți vor răspunde la telefon sau nu vor ajunge la ora la care ați stabilit, deoarece sunt persoane instabile. 


1. Berbec


Fiind un semn de foc competitiv și dinamic, Berbecii acționează din instinct și sunt cei mai predispuși să părăsească o relație pentru o aventură. Pentru a-i împiedica să se uite în altă parte, partenerul lor trebuie să fie tot timpul pe fază. Romantismul este un joc în care concurează pentru afecțiunea celorlalți, la fel ca un premiu. Iar natura lor îi determină să își urmeze mereu inima mai presus de cap.


2. Gemeni


Gemenii sunt semnul cel mai predispus să înșele dintre toate semnele zodiacale. La urma urmei, ei sunt reprezentați de dualitatea gemenilor, așa că trebuie să fie conștienți de cel puțin două laturi ale personalității lor. Sunt impulsivi și nevoiași într-o relație, iar dacă nu le satisfaci nevoia de atenție, nu vor ezita să găsească pe cineva care să o facă.


3. Balanță


Dacă o Balanță îți trădează încrederea, este pentru că este în căutarea a ceva ce nu simte că primește de la partenerul de relație. De asemenea, sunt ființe nonconflictuale, care preferă să facă ceva în privat decât să confrunte pe cineva în legătură cu emoțiile lor. Se vor simți groaznic că te-au trădat, dar, pentru a păstra pacea, vor face tot ce le stă în putință pentru a ține ascuns acest lucru de tine.


4. Scorpionul


Scorpionul este unul dintre cele mai credincioase semne; cu toate acestea, dacă trădează, este posibil să o ascundă. Te vor iubi dacă le vei arăta același respect și afecțiune pe care ți le arată și ei. Cu toate acestea, dacă descoperă că îi iei de bună sau că ești infidel, nu vor ezita să se răzbune. Scorpionul este guvernat de Pluton, planeta misterului și a secretului. Așadar, când vine vorba de a acoperi o aventură, Scorpionii pot fi cei mai pricepuți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel