HOROSCOP. TOP 4 cele mai POFTICIOASE semne zodiacale, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Sander Dalhuisen
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Sander Dalhuisen

Horoscop. Aceste zodii sunt pofticioase și nu pot sta departe prea mult timp de preparatele lor preferate. 

Aceste zodii sunt pofticioase și gurmande. Adoră mâncarea și nu pot sta departe prea mult timp de preparatele lor preferate. 


Iată top 4 cele mai pofticioase semne zodiacale, potrivit astrologiei. 


1. Berbec

Berbecii iubesc mâncarea. Nu le este teamă să încerce alimente noi. Ceea ce Berbecii nu își doresc este să mănânce mereu aceleași alimente, iar uneori vor experimenta pe cont propriu. Berbecul are un apetit mare pentru tot ceea ce viața are de oferit. Ei pot mânca 5 sau 6 mese pe zi, mai degrabă decât cele 3 mese standard.

 

2. Taur

Taurii sunt gurmanzi și nimic nu se compară cu o masă bună în companie bună. Se știe că sunt obsedați de mâncare. Vor face observații cu privire la felul în care arată, miroase și are gust. Taurul nu vrea să fie lăsat pe dinafară de ultimele tendințe în materie de mâncare. Indulgența este importantă pentru aceste semne de pământ împământenite, așa că aduceți sosurile cremoase, deserturile bogate și sticlele scumpe de vin natural.

 

3. Balanță

De asemenea, ei pun preț pe bucătăria de înaltă calitate, gastronomică. Ei cred în a mânca tot ce vor și când vor. Ar putea mânca două mic dejunuri și apoi nimic până la cină, sau ar putea mânca toată ziua. Le place să experimenteze cu diferite bucătării și mâncăruri exotice, deoarece semnele de aer sociale adoră să disece idei și să ne surprindă cu complexitatea lor.

 

4. Fecioară

Fecioarele sunt gurmanzii supremi pentru că, în afară de nevoia de bază de confort, au un apetit foarte mare. Sunt mâncăcioși aventuroși care sunt încântați să încerce noul restaurant din centrul orașului care servește o varietate de bucătării culturale. Fecioarele se bucură, de asemenea, de experiența culinară și sunt conștiente de restaurantele care au grijă de tine din momentul în care intri pe ușă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel