HOROSCOP. TOP 4 cele mai FRICOASE semne zodiacale, urăsc lucrile înfricoșătoare

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Karsten Winegeart
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Karsten Winegeart

Horoscop. Aceste zodii sunt foarte fricoase și urăsc lucrurile înfricoșătoare. 

Iată 4 semne zodiacale care urăsc lucrurile înfricoșătoare, potrivit astrologiei.


Pești


Orice lucru înfricoșător este urât la maxim de nativii Pești. Sunt persoane extrem de sensibile, care nu ar putea vedea violența, fie ea și sub orice formă. Sunt iubitori de pace și preferă să evite situațiile care ar putea sugera contrariul. Acesta este motivul pentru care urăsc lucrurile înfricoșătoare din adâncul inimii lor.


Leu


Aceste persoane care caută atenția au o aversiune puternică față de lucrurile înfricoșătoare. Ei sunt adepții principiului "mai bine să previi decât să vindeci" și de aceea nu îi vei vedea niciodată explorând locuri bântuite sau vizionând filme de groază. Poveștile cu fantome le dau coșmaruri și preferă să evite astfel de discuții. În rest, sunt oameni curajoși, dar să se ocupe de lucruri înfricoșătoare nu este plăcerea lor.


Fecioară


Fecioarele pot fi numite lașe atunci când vine vorba de a se ocupa de lucruri înfricoșătoare. Ei vor fi primii care vor părăsi camera dacă începi să povestești o poveste care implică fantome și lucruri supranaturale. Fie că este vorba de experiențele lor din trecut sau un rezultat al imaginației lor, sunt extrem de speriați de lucrurile bântuite și le urăsc în mare măsură.


Săgetător


Un Săgetător urăște, de asemenea, lucrurile înfricoșătoare. Filmele bântuite nu le atrag niciodată atenția și ar prefera să stea toată ziua în pat decât să se uite la un film de groază. Pentru ei, este vorba de liniștea lor mentală pe care lucrurile înfricoșătoare, desigur, nu o pot oferi niciodată. Prin urmare, preferă să stea departe de lucrurile care le pot da fiori pe șira spinării.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel