Horoscop. TOP 3 semne zodiacale care nu-și pot împărtăși cu ușurință sentimentele de iubire față de cineva

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Joshua Rawson-Harris
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Joshua Rawson-Harris

Acestea sunt cele trei semne zodiacale care nu-și pot mărturisi cu ușurință dragostea pentru cineva. 

Unii oameni cred că este floare la ureche atunci când vine vorba de a-și mărturisi sentimentele față de cineva. Ei nu se simt timizi sau stânjeniți și cred că spun ceea ce au în minte. Pe de altă parte, există persoane care se gândesc de două ori înainte de a-și verbaliza sentimentele, mai ales când vine vorba de sentimente de dragoste. Le este greu să își mărturisească dragostea.


Potrivit astrologiei, există 3 astfel de semne zodiacale care se simt anxioase în a-și exprima sentimentele și ar prefera oricând să le țină pentru ele în loc să fie zise cu voce tare. 


Scorpion


Scorpionii nu sunt foarte expresivi. Le este greu să își verbalizeze emoțiile și, astfel, ar putea părea adesea reci și fără inimă. Când vine vorba de a-și mărturisi dragostea, Scorpionii se așteaptă ca persoana să știe ce au în suflet prin gesturile lor.


Săgetător


Săgetătorii nu sunt genul care să fie îndrăgostiți de cineva! Ei nu se simt prea confortabil în a-și arăta afecțiunea față de cineva, indiferent cât de profund îl iubesc. Se simt timizi, conștienți și anxioși atunci când vine vorba de a fi romantici sau expresivi.

 

Pești


Persoanele născute în Pești nu cred în a-și mărturisi sentimentele și, în schimb, vor să fie o înțelegere și o conexiune care nu necesită verbalizarea sentimentelor. Ei nu sunt cei care să ceară pe cineva în căsătorie sau să fie direcți în legătură cu sentimentele lor.

 

Citește și: Horoscop. Acestea sunt TOP 3 cele mai TIMIDE semne zodiacale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel