Horoscop. TOP 10 trăsături pozitive și negative ale semnului zodiacal Berbec

Data publicării:
Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann
Descriere foto: Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann

Împreună cu celelalte semne de Foc, Leu și Săgetător, trăsăturile tipice ale Berbecului includ pasiunea, unitatea, energia, neliniștea și spiritul de lider. Dar persoanele născute sub acest semn sunt, de asemenea, predispuse la impulsivitate, nerăbdare, agresivitate și schimbări de dispoziție.

Trăsături pozitive ale personalității Berbecului:


1. Determinați


Berbecii sunt determinați în tot ceea ce fac, având mereu intenția de a face și de a fi mai buni. Este puțin probabil ca semnele Berbecului să renunțe la ceva și, deși se pot lupta cu vicii personale din când în când, sunt întotdeauna prompți să își corecteze comportamentul rău.

2. Cinstiți


Berbecul va fi întotdeauna cinstit, chiar dacă poate fi un pic brutal uneori. Ei văd lumea așa cum este și, în general, refuză să raporteze lucrurile altfel. Această tendință de a-și împărtăși opiniile atât de sincer îi poate băga în necazuri și este adesea epuizantă din punct de vedere emoțional pentru ambele părți implicate.

3. Încrezători


Berbecul știe cum să fie sigur pe el fără a fi arogant. Berbecul are tendința de a fi prea sigur pe sine pentru a se coborî la manipulări melodramatice.

4. Optimiști


Berbecii tind să fie fericiți și optimiști, chiar și în situații dificile. Încrederea care radiază din ei este atât de mistuitoare, încât le este greu să rămână nemulțumiți de ceva pentru mult timp.

5. Pasionați


Berbecii simt intens și cu pasiune. Fie că sunt concentrați în prezent pe calea carierei lor, pe un nou hobby sau pe o relație importantă, Berbecii sunt entuziaști în legătură cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

6. Curajoși


Berbecii sunt curajoși în toate aspectele vieții. Când vine vorba de înfruntarea temerilor și de asumarea unor noi provocări, Berbecii își asumă provocările fără ezitare.

Trăsături negative ale personalității Berbecului:


7. Temperamentali


Berbecii se enervează ușor din cauza unor lucruri aparent mărunte. Capul înfierbântat tinde să fie un pic subestimat când vine vorba de stilul lor emoțional. Ei pot trece de la calm, rece și liniștit la furie fumegândă în câteva secunde, mai ales dacă nu obțin ceea ce vor.

8. Agresivi


Berbecii au o natură agresivă, dar la ce altceva te-ai putea aștepta de la semnul solar guvernat de Marte, planeta numită după zeul roman al războiului? Dacă nu ești atent, natura onestă a Berbecului poate fi împerecheată cu această tendință spre agresivitate în moduri nefericite.

9. Impulsivi


Berbecii sunt adesea mâncători și cheltuitori impulsivi. Fie că este vorba de cumpărături impulsive, de mâncat compulsiv sau de spus ceva ce sigur vor regreta mai târziu.

10. Competitivi


Berbecul poate fi prea competitiv. Ei trebuie să fie primii în tot ceea ce fac, atât în plan social, cât și la locul de muncă. Natura lor competitivă tinde să-i facă puțin enervanți și distanți, ceilalți percepându-i ca fiind aroganți și egoiști.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel