Horoscop TAROT, săptămâna 14-20 august. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 14-20 august. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Carte de tarot: As de băț, inversat

Deciziile care se iau în această săptămână ar trebui analizate cu atenție, Berbec. S-ar putea să nu vezi imaginea de ansamblu, ceea ce ar putea implica și faptul că te grăbești prea repede în ceva. Crezi că ai dreptate și poate, dar această carte de tarot te anunță că trebuie să faci o pauză înainte de a acționa. Rămâi conștient și nu te forța prea tare.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: aroganță, ego, cunoaștere

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de tarot: Trei de spade, inversat

Inima frântă este cea care îți mișcă mâna în această săptămână, Taur, și ai face bine să o lași baltă imediat ce începe. Nu ești în pericol și nici nu te confrunți în prezent cu dureri de inimă. Ceea ce faci, însă, este să te complaci prea mult în trecut. Lasă trecutul în urmă și să știi că viitorul te așteaptă cu sănătate, fericire și iubire. Nu vă uitați în urmă.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: perspectivă, memorie, program

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de tarot: Regina de băț, inversată

După ce ai luat o decizie proastă în ultima vreme, trebuie să o răstorni cu promptitudine pentru a nu repeta aceeași greșeală săptămâna aceasta. Ești o persoană puternică, cu o minte puternică, dar uneori devii un pic prea "încăpățânată" și ajungi să regreți deciziile pe care le iei. Gândește-te bine în această săptămână și nu presupune automat că ai dreptate. Gândește mai întâi, acționează mai târziu.


Cuvinte cheie ale săptămânii: echilibru,  decizie

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Moartea

Schimbarea la care nu te așteptai se află acum asupra ta, iar pe parcursul acestei săptămâni vei ști exact ce ai de făcut. Timpul nu mai așteaptă să te prindă din urmă, iar acesta este un lucru bun, Rac, pentru că aveai nevoie de acest avertisment. Trebuie să știi că schimbarea este inevitabilă și că este ceva în care trebuie să joci un rol activ.

Cuvinte cheie ale săptămânii: acțiune, responsabilitate, schimbare

Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de tarot: Marea Preoteasă

Dacă încrederea în intuiția ta este ceea ce simți că este cea mai bună mișcare pentru tine în această săptămână, Leu, atunci mergi înainte. Ești deosebit de perspicace în această perioadă și îți asumi responsabilitatea pentru viața ta. Asta înseamnă că dacă trebuie să spui nu la asta, la aia sau la celelalte lucruri, atunci "nu" să fie. Ești stăpânul propriei tale vieți, ceea ce îți dă o mare putere și respect de sine.

Cuvinte cheie pentru săptămâna aceasta: Înțelegere, psihic, autoritate

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de tarot: Șase de Pentacle, inversat

Deși poate că te-ai așteptat ca lucrurile să se schimbe radical datorită acțiunilor tale recente, săptămâna aceasta vei avea totuși de-a face cu unele "aceleași lucruri, aceleași lucruri". Acest lucru este legat de muncă și îți arată că, deși ai mult mai multă libertate personală, locul de muncă încă mai necesită unele lucruri pe care le poți găsi plictisitoare sau redundante.

Cuvinte cheie ale săptămânii: stoicism, întreținere, speranță

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Pagina de baghete, inversată

Vei simți cum senzația de precipitare a verii începe să scadă, ceea ce îți poate încetini starea de spirit. Poate că nu ai realizat prea multe în această vară, dar asta este în regulă Balanță. Încă mai este timp, așa că încearcă să nu pui prea multă presiune nejustificată pe tine, totul la timpul potrivit, cum se spune.

Cuvinte cheie ale săptămânii: răbdare, liniște, așteptare

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de tarot: Trei de Pentacle

Tot ceea ce îți propui în această săptămână duce la realizări și la excelență. S-ar putea să fie doar o altă săptămână din viața ta, dar ești eliberat de tulburări emoționale, ceea ce este revigorant pentru tine în felul său ciudat. Ești concentrat și hotărât să faci să funcționeze lucrurile în comerț și la locul de muncă. Afacerile merg ca de obicei și totul este bine.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: rutină, realizări, detalii

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de tarot: Puterea, inversată

Săptămâna aceasta îți arată că poți face minuni, dar este aici și pentru a-ți arăta că nu trebuie să mergi atât de departe. Ești suficient de impresionant așa cum ești, așa că nu trebuie să demonstrezi nimic în plus lumii. Ești bine iubit și admirat, așa că ai încredere în faptul că știi că nu trebuie să forțezi pentru a te face remarcat.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: rezistență, străduință, competiție


Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de tarot: Regele de Cupă

Vei simți dragostea în această săptămână, Capricorn, deoarece se pare că te-ai ridicat în poziția în care toată lumea din lumea ta se întoarce spre tine și te iubește pentru ceea ce le arăți în schimb. Ești demn de încredere și iubit și ești mai mult decât fericit să ajuți pe oricine ar putea veni la tine la nevoie.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: generozitate, înțelepciune, bunătate

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Carte de tarot: Pagina de cupe

Nu vei fi niciodată o persoană care să asculte de reguli, așa că, dacă decizi că ceva te face să amețești de fericire, indiferent de acel lucru sau de acea persoană, te vei ține de el. Întotdeauna ai fost un original complet, Vărsătorule, și, deși alții te pot vedea ca pe un copil sau oarecum naiv, pentru tine nu contează. Îți vei urma fericirea în felul tău.


Cuvinte cheie ale săptămânii: individualism, premiu, încredere

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Carte de tarot: Judecata

După ce ai așteptat ca cineva sau ceva să se întâmple, săptămâna aceasta îți va aduce rezultatele, iar tu vei fi mulțumit de ceea ce primești. Vești bune vin spre tine și, deși s-ar putea să nu poți prezice exactitatea lor, vei putea foarte bine să apreciezi călătoria pe care a făcut-o pentru a ajunge la tine. Săptămâna aceasta finalizează ceva în viața ta și îți aduce o încheiere.


Cuvinte cheie ale săptămânii: revelație, realizare, finalizareGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel