Horoscop TAROT pentru săptămâna 30 octombrie- 5 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec: Nouă de baghete, inversată
Cuvinte cheie pentru săptămâna: paranoia, prezență, responsabilitate


Săptămâna aceasta te face să răspunzi la toate tranzitele negative și opuse care există. Deși nu este tocmai nevoie de tine pentru toată această muncă, nu ai încredere că lucrurile vor merge așa cum trebuie dacă nu te bagi cu forța în mijlocul tuturor lucrurilor. Acest lucru se referă atât la viața de familie, cât și la cea profesională. Te însoțește o teamă teribilă în această săptămână, care te face să simți că ceva îți va fi luat.

Pentru că această carte de tarot este în sens invers, nu vei putea vedea cât de intensă ești și acest lucru chiar îi deranjează pe câțiva oameni. S-ar putea să ți se spună să te "calmezi" sau să te "relaxezi" în timpul acestei săptămâni, și cui nu-i place să i se spună asta? S-ar putea, de asemenea, să vedeți că energia voastră nervoasă funcționează doar pentru voi... asta dacă chiar funcționează pentru voi. Nu fiți surprinși dacă cineva vă spune că îi dați pe nervi. Nu este ceva personal, dar adevărul este că ideea că nu te poți relaxa îi deranjează cu adevărat pe ceilalți oameni.

Semnificații secrete: Sunteți în gardă în mod inutil. Este ca și cum nu te poți relaxa și, deși știi că ai făcut tot ce ai putut, tot ești declanșat de gândul că ceva va merge prost dacă nu ești tu cel care stă de pază, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, asigurându-se că știi ce se întâmplă.

Taur: Diavolul
Cuvinte cheie pentru săptămâna: echilibru, impetuos, îndrăzneț

Să primești Diavolul ca și carte de tarot pentru săptămâna imediat după Halloween poate părea o mică întorsătură amuzantă, dar are ceva de spus, Taur. Săptămâna aceasta, vei vedea că, până la urmă, ai putea foarte bine să fii micul diavol al cuiva. Ceea ce implică acest lucru este că, în timpul acestei săptămâni, vei începe să vezi sfârșitul anului ca fiind "timpul să petreci" și vei dori să-i iei și pe alții în această pleiadă, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Așadar, gândește-te la tine ca fiind persoana care îți tentează prietenii să facă lucruri distractive, deși cu energii pe cer precum Venus opusă lui Neptun și Luna în Leu, poate că ai vrea să rămâi de partea "distracției" mai degrabă decât a comportamentului rău ... care poate fi ceva ce se întâmplă automat în timp ce distracția și jocurile sunt în toi. Trebuie să încerci să păstrezi echilibrul, astfel încât să nu lași lucrurile să-ți scape de sub control.

Semnificații secrete: Nu ești atât de preocupat de modul în care te percep oamenii și, într-un fel, vrei să le depășești limitele doar pentru a vedea unde te va duce acest tip de acțiune. Ești un pic cam obraznic, așa că s-ar putea să constați că marca ta de obrăznicie este irezistibilă pentru ceilalți.

Gemeni: Șase de săbii
Cuvinte cheie pentru săptămâna: presiune, responsabilitate, corvoadă

Ceea ce se întâmplă pentru tine în această săptămână, este că nu te simți confortabil să treci mai departe cu luna noiembrie până când nu termini și nu pui deoparte toate lucrurile care vin cu luna octombrie. Saturn direct se îndreaptă spre tine și te face să te simți ca și cum ai vrea doar ordine. Te simți împrăștiat, dar determinat să pui totul la locul lui și s-ar putea să constați că problemele de familie sunt cele care sunt cele mai "dezordonate" lucruri din viața ta în acest moment.

Responsabilitatea te cheamă și tu vei răspunde. Simți că este o mare greutate, dar că dacă nu-ți asumi ceea ce trebuie să faci, vei rămâne în urmă și totul se va transforma în haos. Mercur opus lui Uranus, pe 4 noiembrie, va fi deosebit de puternic pentru tine, în măsura în care s-ar putea să nu te poți abține să nu cerți pe cineva. Nu te vei lăsa descurajat pe parcursul acestei săptămâni. 


Semnificații secrete: Există ceva în viața ta care ți se pare o adevărată pacoste, încât abia aștepți să se termine. Ar putea fi o relație romantică care trebuie să se încheie sau o conversație care trebuie să aibă loc între tine și un prieten care te enervează la culme.

Rac: Șapte de Cupă, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: uitare, îngrijorare, împrăștiere

Săptămâna aceasta, vei dori să finalizezi tot ceea ce ai lucrat din greu pe parcursul anului, iar asta include și dragostea. Asta nu înseamnă că vrei să pui capăt relației tale. De fapt, este exact opusul. Vrei să o consfințești pentru a ști ce va urma. deși ești conștientă că nu poți controla viitorul, vrei un semn de sus care să îți spună că eforturile tale au fost, cel puțin, fructuoase.


Această carte implică faptul că ai depus multă muncă pentru ca viața ta amoroasă să aibă succes. Cu toate acestea, în starea sa inversată, încă nu știi unde se află sau dacă ai făcut măcar ceea ce trebuia. Sunt șanse foarte mari să te gândești prea mult la toate și să te simți în siguranță în relația de iubire pe care ai construit-o. Nu ai de ce să-ți faci griji, dar asta nu te va împiedica să faci ore suplimentare în departamentul de îngrijorare.

Semnificații secrete: Această carte de tarot îți arată cu adevărat că temerile tale pot lua cu desăvârșire controlul asupra ta, dacă le permiți. Este vorba despre iubire și despre conștientizarea ta bruscă că, poate, acest lucru VA funcționa, și asta este ceea ce te sperie de fapt cel mai mult. Ai investit atât de mult timp încercând să faci să se întâmple. Acum că totul arată bine... te întrebi când se va prăbuși totul.

Leu: Pagina de cupe
Cuvinte cheie pentru săptămâna: sinceritate, onestitate, inocență


După ce te-ai distrat pe cinste de Halloween, te vei simți din nou ca un copil și, deși știi foarte bine că ești un adult responsabil, nu te vei putea opri din glume cu cei dragi. Săptămâna aceasta te face să te gândești la amintiri vechi, dar nu la cele dulci-amărui, ci la cele care îți pun mereu un zâmbet pe față.

Va fi în această săptămână când tranzitele îți vor susține dorința de a o lua mai ușor și de a le aduce bună dispoziție oamenilor la care ții. Nu te interesează să fii altceva decât un prieten iubitor și un partener atent și simți că dacă cineva poate face asta, tu poți. Crezi în tine însuți și, din această cauză, și ceilalți cred în tine. Ești fermecător și amabil în această săptămână. 

Semnificații secrete: Ai grijă să cunoști diferența dintre a savura momentele copilărești și a crede că tot ceea ce faci este adorabil. Ai putea să îi calci pe nervi pe ceilalți dacă gestul tău "fericit" începe să se transforme într-un gest de "uită-te la mine". Rămâi umil, Leu. Lucrează-ți magia cu seriozitate și nu-ți forța norocul.

Fecioară: Cavalerul de Cupă, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: acut, sincronizare, conștientizare

Ceea ce are potențialul de a fi o săptămână minunată are, de asemenea, același potențial de a se transforma într-un coșmar furibund dacă nu te descurci corect. Acest lucru începe cu munca, dar sfârșește prin a-ți afecta viața de familie, așa că asigură-te că îți compartimentezi emoțiile. S-ar putea să te confrunți cu o anumită furie în această săptămână și este recomandat să îți păstrezi furia îndreptată către persoana sau lucrul care este responsabil pentru aceasta.

Ai o mulțime de lucruri bune pe care le poți face în această săptămână, iar cu Saturn în mers direct, este cu siguranță momentul potrivit să ceri o mărire de salariu sau să provoci autoritatea. Cu toate acestea, totul depinde de modul în care lucrezi. Dacă ești prea îndrăzneț, vei pierde. Discreția și sincronizarea sunt, în cele din urmă, cheia pentru tine în această săptămână. Aveți intenții bune, așa că nu ajungeți să vă stricați totul.

Semnificații secrete: Există ceva ce îți dorești și nu știi cum să obții, iar acest lucru te va frustra. Simți că meriți mai mult decât ai în prezent și, cu toate acestea, furia te cuprinde și scuipi cuvinte nepotrivite către persoanele nepotrivite. Fă-ți o favoare și dă-te înapoi înainte de a transmite un mesaj greșit.

Balanță: Luna
Cuvinte cheie pentru săptămâna: intuiție, medium, singurătate

Este acea perioadă a anului și nu te poți abține să nu simți că acea "vrăjitoare interioară" este aici pentru a intra în comuniune cu natura și a schimba lucrurile în bine. Săptămâna aceasta vei fi foarte în contact cu spiritul și spiritualitatea, așa că nu te mira dacă vei medita mult sau vei urla la Lună. Crezi în tine și în singurătatea ta. Vei reuși să faci multe lucruri de unul singur, în ritmul tău.

Săptămâna aceasta te face să ai încredere și în instinctul tău, mai ales când vine vorba de viața ta amoroasă. Nu ești aici pentru a fi influențat sau sedus, iar dacă ești implicat în prezent cu cineva, atunci în această săptămână vei afla mai multe despre această persoană. Ceea ce vei descoperi îți va schimba perspectiva asupra lor, ceea ce poate fi un lucru foarte bun.


Semnificații secrete: Această carte de tarot te aduce înapoi la rădăcini și va fi în timpul acestei săptămâni când vei simți nevoia să te retragi și să iei propriile decizii. Te simți ca și cum te afli în puterea ta și îți place vibrația care vine cu luna noiembrie, deoarece îți sporește clarviziunea și abilitatea intuitivă.

Scorpion: Îndrăgostiții
Cuvinte cheie pentru săptămâna: adorație, pasiune, uniune

Ei bine, practic, asta spune totul. Dacă există o carte din pachet care ajunge în toate filmele și emisiunile TV, aceea este cartea "The Lovers". Tu, fiind Scorpion, poți accepta pe deplin această carte, deoarece îți arată exact despre ce va fi vorba în această săptămână pentru tine. Fie că se va sfârși prin a fi o întâlnire a minților sau poarta de acces către o expresie fizică a iubirii, ceea ce știi este că IUBIREA este motorul aici.


Chiar nu ai cum să dai greș cu această carte decât dacă, desigur, nu te duce la o aventură cu cineva în timp ce tu ești îndrăgostit de altcineva, căci și asta este la îndemână. Ținând cont de faptul că avem mai multe tranzite ale lui Venus și toate sunt oarecum "sumare", poate ai vrea să "verifici" zona înainte de a continua.

Semnificații secrete: Adevăratul secret din spatele cărții de tarot a Îndrăgostiților este că ceea ce creează situația "Îndrăgostiților" este infatuarea, care nu este chiar dragostea în sine. Este posibil să experimentezi ideea de a te îndrăgosti, ceea ce cu siguranță te va face să te simți minunat, dar nu conține promisiuni, așa că... ai grijă cu inima, Scorpionule.

Săgetător: Cinci de băț, inversat
Cuvinte cheie pentru săptămâna: luptă, oboseală, integritate

Da, foarte bine. Exact ceea ce voiai să vezi: o carte care reprezintă munca neîncetată și luptele la locul de muncă. Chiar te simți împovărat de muncă și îți este greu să te împaci cu ideea că ești parte din ceea ce a creat această situație. Nu-i nimic. Pe termen lung, obții ceea ce îți dorești, dar, Doamne, Doamne, ai mușcat mai mult decât ai putut mesteca Săgetătorule.

Săptămâna aceasta te face să trăiești la înălțimea unui fel de ideal doar pentru a dovedi că ești cel mai bun în ceea ce faci. Este obositor și te vei consola știind că acest tip de presiune nu poate dura la nesfârșit. Nimic nu durează, nu-i așa? Vei fi bine, dar așteaptă-te la oboseală și la repetiție. Poți să te descurci și o vei face atâta timp cât îți vei păstra ochii pe premiu.

Semnificații secrete: Un lucru grozav la această carte specială este că recunoaște în totalitate ideea de echilibru. Această stare de presiune nu poate dura, iar Cinci de băț îți arată că, indiferent cât de mult muncești acum, vei avea parte de starea de "odihnă". De asemenea, implică faptul că munca grea este modul în care ajungi din punctul A în punctul B. Te descurci bine, Săgetătorule ... nu-ți face griji pentru lucrurile mărunte.

Capricorn: Trei de baghete, inversat
Cuvinte cheie ale săptămânii: amintiri, încântare, nostalgie

Ei bine, e perioada aceea a anului și de fiecare dată când se apropie luna noiembrie, te simți prost. Nu te duce până la capăt și încă ești capabil să funcționezi și să faci lucruri. În săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie 2023, vei descoperi că vechiul tău prieten "depresia" ar putea veni să îți bată la ușă, doar pentru o vizită prietenească.

În timp ce îți amintești, vei găsi un anumit tip de mândrie de sine în munca ta. Ai făcut o treabă excelentă pentru a ajunge în locul în care te afli astăzi și, deși simți că ai sacrificat poate prea mult pentru a ajunge aici, nu vei privi înapoi cu mânie. Așteaptă-te ca săptămâna aceasta să îți aducă amintiri dulci care ar putea sfârși prin a te întrista. Ceea ce este frumos este că, dacă vrei să ajungi la iubire și companie, și asta este acolo pentru tine. Nu sunteți singuri.

Semnificații secrete: Această carte poate aduce în discuție atât regretele din trecut, cât și amintirile frumoase, Capricorn, iar tu, fiind TU, trebuie să înțelegi că nu poți schimba trecutul. Trebuie să accepți că ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat și că este inutil să-ți petreci prea mult din timpul tău prețios gândindu-te la "ce ar fi putut fi".

Vărsător: Nouă de săbii
Cuvinte cheie pentru săptămâna: transformare, șoc, realizare

Întotdeauna este mai bine să te abții de la a interpreta imediat această carte de tarot cu șoc și groază, deoarece imaginile ei nu sunt niciodată atât de promițătoare. Să vezi pe cineva trezindu-se din somn, cu capul în mâini, lângă un zid de spade, cu siguranță nu zugrăvește o imagine fericită, dar această carte de tarot are o semnificație mai profundă pentru tine în această săptămână, în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie 2023.

Aceasta este săptămâna în care te trezești din coșmarul tău. Nu-i așa că are sens, acum că te gândești la asta? Este o carte bună, în felul ei ocolit, pentru că îți arată că întunericul care te-a înconjurat este doar o stare mentală și că acum depinde de tine să ieși din el. Cu Luna opusă lui Pluton, este firesc să experimentezi acest tip de energie transformatoare și vei ști în acest moment că trebuie să faci o schimbare drastică în viața ta.

Semnificații secrete: Ceva trebuie să cedeze, așa cum se spune, iar această carte îți dă de înțeles, în moduri vizibil emoționante, că trebuie să te pui în mișcare, Vărsătorule. Viața ta a devenit un mare somn și trebuie să ieși afară și să începi să trăiești. Este ca și cum această carte trebuia să fie atât de dură pentru ca tu să iei aminte... așa că... ia aminte.

Pești: Opt de spade, inversat.
Cuvinte cheie pentru săptămâna: curaj, glorie, proprietate

 Aici, vedem o persoană legată și legată la ochi, stând lângă un gard făcut din săbii, iar această carte de tarot cu săbii este întoarsă cu susul în jos, de altfel.  Care este mesajul? Mesajul este că, în săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie 2023, vei descoperi că ai mâinile legate atunci când vine vorba de a lua o decizie care îți va schimba viața.

Este oare fără speranță? Tot ce trebuie să faci este să te strecori liber. În acest caz, "a te zbengui" înseamnă că trebuie să găsești o cale de ieșire din mizeria în care te-ai băgat. Nu există nimic aici care să spună că acest lucru este ireversibil. Există noroc de găsit în această săptămână, dar depinde în mod cert de tine să îl găsești. Săptămâna aceasta va necesita curaj și tupeu. Ești pregătit pentru această provocare?

Semnificații secrete: Această carte de tarot te înfruntă și îți spune cu subiect și predicat că tu ți-ai făcut asta și că, dacă nu-ți plac noile condiții cu încărcătură negativă, atunci depinde de tine să te scoți din ele. Aceasta este o carte de tip "asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale". Poți să te salvezi de o suferință mai mare, dar trebuie să ai curajul să faci asta. Fii curajos, Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel