Horoscop TAROT pentru săptămâna 23-29 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Cat Crawford
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Cat Crawford

Previziuni pentru toate semnele zodiacale, perioada 23-29 octombrie 2023.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de Tarot:  Lumea, inversată

Săptămâna 23 - 29 octombrie 2023 vă pune imediat în acțiune. Îți vei găsi cu ușurință echilibrul în timp ce te afli într-un vârtej de activitate. Săptămâna aceasta te face să cauți modalități de a te împământeni, deoarece te simți aproape șubredă de cantitatea de oportunități care ți se îndreaptă spre tine. S-ar putea să te simți nervos să mergi până la capăt cu ceva ce nu ai încrederea necesară pentru a face față, dar te vei descurca foarte bine, Berbec. Ai fost făcut pentru succes. 

Trebuie să-ți amintești că tot ceea ce se întâmplă în această săptămână îți poate îmbunătăți viața, iar asta este destul de fantastic. S-ar putea să nu știi de unde să începi, dar totul este în potențial. Nu te teme de nimic și mergi înainte. Ai încredere în tine, Berbec, te-ai născut pentru asta.


Cuvinte cheie ale săptămânii: perseverență, viziune, conștientizare

Semnificații secrete: Simplul fapt că această carte se află în stare inversată nu înseamnă neapărat că lumea ta va fi dată peste cap. Trebuie să înțelegi că ți se va prezenta o idee nouă care nu ți se înregistrează automat ca fiind bună. Nu te teme de noutate este lecția de aici. Încearcă-ți norocul cu ceva cu totul diferit.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Carte de Tarot:  Îndrăgostiții, inversat

În săptămâna 23 - 29 octombrie 2023, vei găsi multe alte drumuri spre iubire. Pe care le poți găsi pe toate în partenerul tău, ceea ce înseamnă că... acesta este doar începutul pentru voi doi în ceea ce privește drumul pe care îl veți parcurge împreună. Nu va fi întotdeauna ușor, frumos și o știi acum. Această primă săptămână a sezonului Scorpionului s-ar putea să vă pună unul la gâtul celuilalt și asta ar putea fi o premieră în ceea ce privește această relație specială. Totul este în regulă și nu este nimic aici de care să vă faceți griji.

Poți conta pe această săptămână pentru lecții majore de dragoste și, deși asta ar putea veni cu un ego rănit sau un orgoliu lovit, și ce dacă? Aceasta este viața pe banda rapidă, Taur, și trebuie să îți dai seama cum să te descurci cu drumul aici. Urcușuri, coborâșuri, suișuri și coborâșuri... așa merge dragostea, iar la sfârșitul săptămânii, vei descoperi că totul a meritat timpul și efortul tău.

Cuvinte cheie ale săptămânii: răbdare, credință, încredere

Semnificații secrete: Ori de câte ori avem parte de iubire în sens invers, începem să ne facem griji dacă suntem pe cale să ne despărțim de cineva sau dacă avem parte de o ceartă între îndrăgostiți care ne va face rău. Nu trebuie să ne facem griji.  Indiferent prin ce treceți tu și partenerul tău în această săptămână, vă va aduce mai aproape unul de celălalt

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de Tarot: Regina de spade, inversată

În această săptămână iei niște decizii foarte importante în ceea ce privește viața ta și a unor persoane apropiate ție. Această carte implică faptul că te-ai săturat de comportamentul celor din cercul tău intim și că, pentru a restabili liniștea, trebuie să îți asumi responsabilitatea de a fi tu cel care latră ordinele.

În săptămâna 23 - 29 octombrie 2023, te vei lăsa cunoscut ca fiind "cel care are ultimul cuvânt", iar oamenii vor trebui pur și simplu să-ți acorde atenție sau să plătească consecințele. Nu te vei juca în această săptămână. Și toți cei din jurul tău vor ști și vor respecta acest lucru.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: vicios, important, semnificativ

Semnificații secrete: Înțelege acest lucru, Gemeni: poți fi foarte greu de manevrat uneori. Acest lucru ar putea să te surprindă, deoarece te consideri rece, calm și liniștit... chiar și sub presiune. Săptămâna aceasta îți arată o latură a ta care este rece și calculată și s-ar putea chiar să te șocheze. Da, ești stabil și rațional, dar uneori poți fi citit ca fiind înghețat, solid și intratabil.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot:  Zece de Pentacle, inversat

În timp ce săptămâna 23 - 29 octombrie 2023 te face să planifici mult în viitor, s-ar putea să constați că mintea ta îți face un număr și îți inversează cursul la jumătatea săptămânii. Asta înseamnă că, deși ești în sfârșit fericit să te simți în departamentul financiar al vieții tale, începi să aduci în discuție și noțiunea de conștiință a sărăciei, ceea ce-ți scade starea de spirit.

Gândește-te la asta în felul următor: ești abia de curând în situația de a avea bani și te simți bine. Așadar, ce faci cu această idee? Aduceți ideea de pierdere. Nu te poți abține să nu te subminezi, chiar dacă totul este în regulă, și asta sugerează și Zece de Pentacle inversat. Fă-ți o favoare și nu te gândi prea mult la asta. Vei găsi și vei rămâne bine, Rac.

Cuvinte cheie ale săptămânii: frugalitate, investiții, finanțe

Semnificații secrete: La prima vedere, ai putea crede că această carte se referă cumva la faptul că îți vezi cum se prăbușește imperiul, așa cum se întâmplă atunci când vedem Pentaclele inversat, dar nu te teme. Acest lucru ar putea însemna că ai fost oarecum nesăbuit în ceea ce privește cheltuielile tale și că abia acum vezi o limită a fondurilor tale. Fii frugal și atent ... acesta este secretul aici. Nu vă prăbușiți de îngrijorare. Veți fi în continuare pe profit, așa cum se spune.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de Tarot: Magicianul

Săptămâna aceasta, 23 octombrie - 29 octombrie 2023, te pune în situația de a realiza lucruri pe care nu le credeai posibile. S-ar putea să-ți bagi în cap că totul este numai din cauza ta, adică... îți lipsește recunoștința și ego-ul tău este scăpat de sub control. Dacă ceva merge bine în timpul săptămânii, deși s-ar putea foarte bine să fii responsabil pentru asta, ar trebui să arăți acum ideea că ești singurul responsabil pentru succesul său.

Săptămâna aceasta îți asumi merite acolo unde nu le meriți neapărat, iar asta ar putea supăra câteva persoane pe tine. Ai putea profita din plin de această săptămână dacă vei împărți și vei împărți deopotrivă. Adevărata magie aici constă în a crede că lucrurile se realizează cu ajutorul muncii în echipă. Nu îți poți asuma meritele pentru tot, Leu.

Cuvinte cheie ale săptămânii: abilitate, previziune, posibilitate

Semnificații secrete: Această carte poate aduce niște sentimente incitante într-o persoană și ar fi bine să lăsăm aceste sentimente să fie ceva ce contemplăm mai degrabă decât să le cumpărăm. Ceea ce se înțelege prin asta este că Magicianul este o carte care ne anunță că lucrăm cu puterea intenției. Deși putem crea ceva din nimic, trebuie să înțelegem că nu suntem dintr-o dată zei magici. Utilizăm forțele naturii și trebuie să ne cunoaștem parametrii.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de Tarot:  Regele de spade

Această carte te face să știi că, indiferent de ceea ce este nevoie pentru a realiza ceea ce trebuie făcut, tu vei fi cel care va acționa și va face să se întâmple. Nu mai ai chef să asculți scuze; ultima persoană de la care vrei să auzi aceste scuze ești tu însuți. Ești extrem de serios și nu prea amuzant, și nu-ți pasă ce crede cineva despre tine în perioada 23 - 29 octombrie 2023.

Vei descoperi că sezonul Scorpionului nu face decât să te încurajeze, iar acest lucru îți place. Preiei puterea oriunde poți și o transpui în mișcări agresive și îndrăznețe care schimbă vieți. Nu ești aici pentru a provoca probleme, ci pentru a crea schimbări transformatoare.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: "Săgetător": Acțiune rapidă, deliberare, comportament de oțel.

Semnificații secrete: Din când în când vine un moment în care pur și simplu nu vei mai asculta părerea nimănui altcuiva. Este ceea ce se întâmplă cu tine în această săptămână, 23 - 29 octombrie 2023. Ești feroce atunci când impui legea; după cum sugerează această carte, tu ești șeful. Nimeni nu te va convinge fie să dai înapoi, fie să te dai la o parte, pentru că, cu toată sinceritatea, Fecioară, ești ÎNFRICOȘĂTOR.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot:  Judecata, inversată

Atunci când avem cartea Judecății inversată, privim cum lucrurile pe care le așteptăm aduc dezamăgire atunci când, în cele din urmă, sosesc. Ceea ce îți aduce săptămâna aceasta, 23 - 29 octombrie 2023, Balanță, este exemplul tipic a ceea ce ni se întâmplă atunci când mintea noastră este fixată pe un anumit rezultat. Ai văzut un scenariu cu totul diferit de ceea ce ai sfârșit prin a avea în această săptămână, ceea ce face ca durerea așteptărilor să fie acră.

Pe parcursul săptămânii, te vei adapta și nu vei mai vedea lucrurile atât de rău pe cât credeai. Îți vei vindeca totuși rănile, deoarece să faci față neprevăzutului este greu. Ți-ai pus mintea la alte rezultate, ceea ce va necesita o curbă de învățare pentru a te adapta. Totul este în regulă, nu s-a întâmplat nimic rău. Este vorba doar de percepția ta asupra a ceea ce s-a întâmplat.

Cuvinte cheie ale săptămânii: adaptabilitate, inteligență, acceptare

Semnificații secrete: În mod firesc, s-ar presupune în mod automat că o carte cu Judecata în sens invers ar însemna... o judecată proastă, dar nu este nimic atât de teribil. Ceea ce se întâmplă aici este că lucrurile nu merg așa cum te-ai gândit. Nu este nimic deosebit de negativ în acest sens, dar va fi nevoie de o schimbare de mentalitate în tine și de capacitatea de a te adapta și de a te ajusta.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de Tarot:  Optul de spade

În săptămâna 23 - 29 octombrie 2023, vei simți că toate oportunitățile pe care le aveai aliniate pentru tine s-au secat brusc. Nu poți continua pentru că nu ai la ce să continui "spre", ceea ce îți va aduce un sentiment de izolare și frustrare, Scorpionule. Nu ai de gând să cedezi sub presiune, așa că știi în sinea ta că vei reuși să rezolvi ... orice ar fi 'asta'.

De asemenea, este posibil să simți că acesta este momentul să te confrunți cu unele lucruri care pur și simplu nu funcționează. Acest lucru ar putea veni cu niște adevăruri personale dure, dar dacă de asta este nevoie, așa să fie. Veți face ceea ce trebuie să faceți pentru a supraviețui, a prospera și a rămâne în viață.

Cuvinte cheie ale săptămânii: libertate, contemplare, responsabilitate

Semnificații secrete: Privirea acestei cărți ar putea da oricui fiori pe șira spinării. Scorpion, noi știm mai bine pentru că această carte îți spune să îți schimbi căile sau să rămâi blocat. Cum ai ajuns în orice încurcătură în care te afli în prezent este ceea ce trebuie să rezolvi, dar odată rezolvată ... ești liber. Așa că ține minte asta în această săptămână. Această "problemă" nu este permanentă. Gândește-te cum ai ajuns aici și lucrează pentru a te îndepărta de situație.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de Tarot:  Șapte de cupe

Această carte poate părea o petrecere sau chiar o revoltă de bogății, dar săptămâna aceasta, 23 octombrie - 29 octombrie 2023, te face să contemplezi tot ceea ce ai în față. Partea bună aici este că trebuie să treci la unele dintre aceste oportunități mărețe, deoarece timpul nu așteaptă pe nimeni, nici măcar pe tine, Săgetătorule. Această carte îți arată că ești norocos și norocos. Dragostea este aici, banii sunt aici, sănătatea este aici ... acum, ce faci cu toate acestea?

Săptămâna aceasta îți aduce noroc prin intermediul unei întrebări. Îl vei accepta, sau pur și simplu te vei gândi la toate acestea până când norocul se va termina? Pentru că, după cum știm cu toții, se poate întâmpla și asta. Așadar, cât fierul este cald, trebuie să lovești, pentru că această carte implică faptul că poți avea totul dacă pur și simplu spui "da".

Cuvinte cheie pentru săptămâna: șansă, cadouri, oportunitate

Semnificații secrete: Este ceva ce trebuie să știi și trebuie să acționezi în consecință. Ceea ce se întâmplă cu această carte, Săgetătorule, este că, deși este evident și evident că ți s-a dat o multitudine de oportunități bune, adevărul este că trebuie să te hotărăști și să folosești unele dintre aceste oportunități minunate. Este frumos că ai un astfel de noroc, dar sorții îți cer să-ți folosești darurile, așa că... treci la treabă și fă ceva.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de tarot: Regele de băț

S-ar putea să dai impresia că ești un adevărat operator fără probleme, dar acesta este singurul mod în care poți călători prin viață, deoarece ai învățat că tu ești responsabil pentru fericirea ta. În săptămâna 23 - 29 octombrie 2023, vei vedea că, din nou, va trebui să intervii și să fii tu cel care dictează ce faci, cu cine și de ce faci ceea ce faci. Această carte arată că nu ești o persoană care poate fi ușor influențată și, în această săptămână, vei vedea cum oamenii chiar nu pot face față uneori puterii tale. Totuși, asta nu te doboară, deoarece te gândești că vor trebui să își învețe lecțiile independent.

Cuvinte cheie ale săptămânii: decizie, inteligență, spirit practic

Semnificații secrete: Pentru tine, Capricorn, să atragi Regele Pentaculelor este aproape normal în ceea ce privește cine ești și ce ai nevoie pentru ca viața ta să meargă bine. Încă o dată, te vei afla într-o poziție de putere și, deși cei din jur te consideră un stăpân binevoitor, nu vei renunța la această poziție în fața nimănui și a nimic. Ai învățat că tu ești adevăratul conducător al vieții tale. Asta este ceea ce funcționează pentru tine.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Carte de tarot:Regina de Cupă, inversată

În mod obișnuit, această carte ar putea implica o supărare în legătură cu dragostea, iar dragostea despre care vorbim aici s-ar putea să nu fie neapărat romantică, ci familiară. Într-un fel, ești obișnuită cu supărările din familie, așa că știi în sinea ta că, dacă ceva nu merge bine, se va netezi de la sine. Ceea ce te deranjează în săptămâna 23 - 29 octombrie 2023 este că viața ta amoroasă pare mai afectată decât cea de familie. Nu te poți abține să nu te gândești că ori ai făcut ceva greșit, ori că persoana de care ești îndrăgostită a găsit ceva atât de deranjant încât abia dacă observă că ești acolo. Acest lucru este angoasant pentru tine, desigur.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: interpretare greșită, tristețe, credință

Semnificații secrete: S-ar putea să simți un sentiment de pierdere în această săptămână, deoarece nu ești sigur că poți continua să păstrezi credința în ceea ce privește o anumită persoană. Această carte te arată ca pe o persoană care chiar încearcă, iar ultimul lucru pe care vrei să îl afli este că nu ai încercat suficient de mult. Rămâi loial față de tine însuți, dar este posibil ca săptămâna aceasta să descoperi o slăbiciune în tine pe care nu vrei să o recunoști.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Carte de Tarot:  Hierofantul, inversat

Iată o săptămână în care nu poți fi contrazis, deoarece te crezi autoritatea supremă. În săptămâna 23 - 29 octombrie 2023, vei constata că ești contestat în stânga și în dreapta și că, deși unii par să fie de acord cu opiniile tale, celor care nu sunt de acord li se va citi un act de revoltă - de către tine. Ești intolerant și insistent, iar cea mai mare parte din această situație este legată de opinia publică. În general, nu-ți place să te implici în afacerile sociale, dar săptămâna aceasta te are cu o seriozitate pe umăr. Vei scuipa păreri în stânga și în dreapta, pentru că nu vei coborî de pe platformă și vei insista că a ta este singura opinie care are sens. Pregătește-te pentru bătălii majore de cuvinte, Pești.

Cuvinte cheie ale săptămânii: opinie, cunoaștere, argument

Semnificații secrete: Pregătește-te pentru o agitație politică în viața ta. Chiar dacă, în general, îți place să ții politica și religia departe de adunările tale, s-ar putea să descoperi că, cu o carte precum Hierofantul inversat, nu ai ce face în cazul unor discuții despre afacerile mondiale și s-ar putea să fii cuprins de furie pasională și indignare justificată. Este genul acesta de săptămână.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel