Horoscop TAROT pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru luna octombrie 2023. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de Tarot: Asul Pentaculelor, inversat

Banii vin ușor în luna octombrie, dar trebuie să te ocupi de lucruri precum cheltuielile, Berbec. Această carte este pozitivă în sensul că te anunță că nu trebuie să îți faci griji în privința finanțelor, dar este și un semnal de alarmă care îți spune foarte clar că trebuie să te concentrezi acum pe cheltuieli acolo unde contează. Trebuie să te concentrezi asupra a ceea ce este important și să încetezi să te mai agiți din cauza lucrurilor mărunte. Octombrie este o lună de mare vindecare pentru tine, dar tu trebuie să fii cel care conduce această vindecare. Ați înțeles?

Cuvinte cheie pentru săptămâna: concentrare, determinare, neobosire

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de tarot: Luna, inversată

Luna aceasta îți scoate la iveală latura spirituală și s-ar putea să descoperi că acest lucru funcționează pentru tine în moduri în care nimic altceva nu o face. Ești într-o formă bună și faci schimbări pozitive în viața ta. Ideea că ai nevoie de propriul spațiu și intimitate este ceva care va funcționa bine pentru tine. Oamenii din viața ta îți susțin toate ideile, iar acest lucru îți permite să te simți în siguranță, mai ales atunci când mergi împotriva curentului și faci ceva foarte diferit. Poți să te conectezi la spirit și să vezi că sănătatea ta se îmbunătățește datorită acestei atitudini.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: intimitate, pace interioară, fericire


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Carte de Tarot: Temperanță

Octombrie sosește cu o explozie pozitivă și îți permite să crezi că poți face tot ceea ce îți dorești. Îți dai seama că, dacă poți să aștepți momentul potrivit și să acționezi atunci când este momentul potrivit, atunci vei fi pe cale să faci ceva aproape miraculos. Aveți un obiectiv în minte. Dacă puteți rezista și lucra la acel obiectiv cu răbdare, îl veți atinge până la sfârșitul lunii. Această carte te anunță că nu poți grăbi ceea ce ai în minte. Cu toate acestea, aplicând răbdarea și controlul, vei obține tot ceea ce îți dorești.


Cuvinte cheie pentru această săptămână: răbdare, discreție, echilibru

Rac
(21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Șase de Cupă

Luna octombrie este despre a te întâlni cu prietenii și a te implica în proiecte meșteșugărești - genul care te învăluie și te face să te simți ca și cum nu există nimic "afară" și toată distracția se întâmplă în casă, cu prietenii. Vei vedea că se vor întâmpla unele lucruri foarte "de octombrie", deoarece ești unul dintre acei oameni de Halloween care iubesc ideea de tot ceea ce înseamnă dovleac, înfricoșător și întunecat. Așteaptă-te să participi la petreceri și întâlniri cu multe lucruri delicioase de mâncat!


Cuvinte cheie ale săptămânii: prieteni, costume, iubire


Leu 
(23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Dreptatea, inversată

Dacă nu reușești din prima, încearcă din nou. Este posibil ca asta să fie ceea ce va trebui să experimentezi în luna octombrie 2023, deoarece acel lucru pe care ți-ai dorit să îl vezi "echilibrat" încă nu s-a întâmplat. În general, luna va funcționa bine pentru tine, dar îți va arăta că poate este timpul să nu te mai gândești la acea persoană și să te ocupi de propria ta viață. Nu poți controla oamenii și, prin urmare, dacă scopul tău este să faci acea persoană să îți acorde atenție, atunci vei fi profund dezamăgit. Rămâi la ceea ce funcționează, așa cum multe alte lucruri din viața ta o fac... foarte bine.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: frustrare, lipsă de control, viziune

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Carte de Tarot:  Cavalerul de spade, inversat

Vei primi un mesaj în cursul lunii octombrie 2023 care te va inspira până la punctul de a acționa... iar în cazul tău, asta înseamnă ceva. De obicei, nu ești suficient de mișcat de ceva pentru a ACȚIONA, iar orice veste pe care o vei primi te va inspira. S-ar putea să vă schimbe viața ... în bine. Totul este bine, dar nu mă voi simți atât de bine primit inițial. Rămâi cu ea și încearcă să nu o ignori. Dacă te confrunți cu ceea ce trebuie confruntat în această lună, îți vei adora viața pentru alegerile tale.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: surpriză, evenimente, mesaje


Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Zece de spade

OK, nu este cartea preferată a nimănui din pachet. Cu toate acestea, este o carte semnificativă în ceea ce te privește, Balanță. Această carte înseamnă că ai ajuns la fundul sacului și, după cum știm cu toții, există o singură cale de urmat atunci când ajungi atât de jos: sus, sus, sus. Această carte te anunță că nu mai poți face orice ai făcut până acum... și știi asta. În cursul lunii octombrie 2023, îți vei înfrunta demonii o dată pentru totdeauna și îți vei schimba viața. Folosește această lună pentru a lucra asupra ta și să știi că te vei ridica deasupra șanselor până când se va termina.


Cuvinte cheie ale săptămânii: rezistență, conflict, dinamism


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de Tarot: Regina de Cupă, inversată

Le vei arăta oamenilor din viața ta că, pe parcursul lunii octombrie 2023, ai cele mai înțelepte sfaturi și răspunsurile la foarte multe dintre întrebările lor. Deși aceasta poate fi o muncă ingrată pentru tine, vei simți, de asemenea, că ești obligat să-i ajuți pe alții. Ești bun și inteligent și vei fi apreciat, dar dacă un lucru iese în evidență, te vei întreba când vei avea timp să faci ceea ce este necesar pentru tine. Aceasta este o lună altruistă pentru tine și s-ar putea să ajungi să îți sacrifici timpul pentru alții.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: sacrificiu, înțelepciune, familie

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de Tarot: Nouă de băț

Ai cerut-o și o primești luna aceasta și, deși "asta" s-ar putea să nu fie plină de glorie, te umple de sentimentul de siguranță. Nu ceri prea mult, iar în cursul lunii octombrie 2023, vei descoperi că ești exact acolo unde trebuie să fii în dragoste, afaceri și sănătate. Mențineți status quo-ul și, deși această lună vă va inspira din punct de vedere creativ și artistic, sunteți pur și simplu fericiți că sunteți în viață și prosperați în capacitatea care funcționează cel mai bine pentru voi. Totul este bine în lumea ta în octombrie 2023.


Cuvinte cheie pentru săptămâna: continuare, sârguință, răsplată


Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de Tarot: Nebunul, inversat

Acum, aceasta este o lună în care ai ocazia să-ți dai frâu liber, iar această carte susține toate manevrele tale prostești. Ești mereu atât de în formă încât, în luni precum octombrie, îți declari o "lună liberă" personală doar pentru a fi prostuță și a te lăsa purtată de val. Vei descoperi că acest lucru ușurează și povara asupra oamenilor cu care îți împarți viața. Cu toate aceste stări de bună dispoziție, cu siguranță vei avea parte de multă distracție și prostie în luna octombrie 2023.

Cuvinte cheie ale săptămânii: nepăsare, inocență, detașare

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Carte de tarot:  Cavalerul de Cupă

Ai găsit o modalitate de a fi fericit când vine vorba de dragoste și romantism și, deși căile tale sunt întotdeauna fie extreme, fie nu sunt ceea ce alți oameni vor să arate dragostea, ești destul de fericit să îți croiești o nișă pentru tine... și o vei face. În cursul lunii octombrie 2023, viața ta amoroasă va crește vertiginos și vei experimenta dragostea în moduri în care nu ai mai făcut-o până acum. Sunteți deschis la lucruri noi, gata, dispus și capabil să încercați lucruri noi. Dacă nu sunteți încă partener de cuplu, veți fi până la sfârșitul lunii.

Cuvinte cheie ale săptămânii: sălbăticie, pasiune, iubire


Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Carte de Tarot: Șase de spade, inversat

Pentru a merge mai departe, te vei ocupa de câteva lucruri care te leagă de trecut... dar vei avea succes în eforturile tale. Ai o viziune îndrăzneață asupra viitorului, dar știi ce este necesar pentru a reuși și asta înseamnă că o mare parte din octombrie 2023 va fi petrecută ocupându-te de unele lucruri "vechi". Trebuie să îți faci ordine în viață și o vei face într-un mod ordonat. Aceasta este o muncă pe care numai tu o poți face, deoarece este personală, dar te poți aștepta, de asemenea, să fii foarte liber de probleme pe măsură ce procedezi. Faci ceea ce trebuie, Pești.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: austeritate, muncă, afaceri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel