Horoscop TAROT pentru anul 2024. Cu ce schimbări a venit noul an pentru semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec 2024 carte de tarot: Marea Preoteasă

Creștere de sine, spiritualitate, vindecare romantică, intuiție

În 2024, vei fi purtat pe o cale profundă de vindecare interioară, care se va reflecta și în relațiile tale personale apropiate. Din această cauză, s-ar putea ca totul așa cum îl vedeți acum să nu fie neapărat adevărul, sau chiar cum va decurge totul - ceea ce este exact ceea ce descrie cartea Marii Preotese.  


În ciuda provocărilor în creștere și probabil a necesității de a fi singur în 2024, există o energie extrem de abundentă în jurul tău chiar acum, pe măsură ce semeni semințele pentru viața pe care vrei să o trăiești. În loc să te concentrezi pe factori externi sau pe dovezi pentru deciziile tale, ia-ți timp să te conectezi la intuiția ta divină, deoarece doar sinele tău interior va fi capabil să te ajute să îți manifești toate visele.

Taur: Temperanță

Sănătate, vindecare, echilibru, abundență  


În 2023, se pare că au fost multe provocări prin care a trebuit să treci, deoarece ai ales calea eului tău superior și ai îmbrățișat creșterea. Acum, că te afli de partea cealaltă a acestor lecții, este timpul să te concentrezi pe crearea unui nou sentiment de echilibru. Având în vedere modul în care s-a schimbat viața, ești acum în poziția de a vedea că permiți ca o mai mare ușurință să înceapă să se filtreze, lucru la care te va ajuta Temperanța.  

Cartea Temperanței te încurajează să găsești echilibrul în viața ta, să eviți conflictele și să te concentrezi asupra propriei sănătăți, care va fi foarte activă în acest an, Nodul Sud din Balanță subliniind aceste teme. Încearcă să vezi totul ca pe un nou punct de început în viața ta, deoarece trebuie să nu te mai abonezi la ceea ce nu funcționează. În schimb, puteți crea o viață care să vă hrănească spiritul individual.

Gemeni: Trei de băț

Extindere, noi oportunități, activități sociale, bucurie

În mijlocul a tot ceea ce ați traversat, v-ați pregătit pentru o nouă eră strălucitoare și incitantă în viața dvs. Acest lucru este reprezentat de Trei de baghete, care simbolizează, de asemenea, mutarea lui Jupiter în semnul tău zodiacal în 2024. Aștepți cu nerăbdare ceea ce îți va aduce anul care urmează, pentru că știi deja intuitiv că va fi o perioadă de expansiune.  

Trei de baghete simbolizează faptul că ai intrat în spațiul creației și al optimismului și, din acest motiv, te afli în locul pentru mari realizări. Jupiter în Gemeni te va duce într-o călătorie de expansiune, creștere și noi oportunități, în timp ce Nodurile Destinului vor încuraja o mai mare fericire în viața ta. Anul 2024 este despre o viață și un an mai bun, deoarece te simți pregătit să profiți de tot ceea ce îți este destinat în mod divin.

Rac: Steaua

Speranță, inspirație, optimism, ușurință 

Nimeni nu merită mai mult decât tine cartea Stelei după ceea ce 2023 (și anii precedenți) a adus în viața ta. Tocmai ai încheiat un capitol important din viața ta, pe măsură ce Pluton a ieșit din Capricorn și a intrat în Vărsător, iar acum ești gata să începi să privești spre viitor. Oricât de mult ai încercat să-ți planifici pașii pentru ceea ce sperai că se va întâmpla, cu noua și proaspăta luminozitate care te înconjoară, vei începe să crezi că tot ce e mai bun e pe cale să vină.  


Cartea Steaua aduce speranță, inspirație, pace și o reînnoire interioară pentru spiritul tău. Pe măsură ce începi să treci prin 2024, poți avea încredere că tot ceea ce ai început nu va face decât să continue să înflorească. Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poți face după ce ai trecut printr-o perioadă întunecată din viața ta este să ai încredere că lucrurile sunt în curs de îmbunătățire, ceea ce este exact ceea ce reprezintă Steaua, pentru că ești menit să strălucești cu toată lumina ta radiantă în 2024.

Leu: Două de cupe

Romantism, dragoste, suflete pereche, noi perspective

Deși este posibil să aveți multe obiective în 2024, unul dintre cele mai importante va fi să vă concentrați pe problemele de suflet. Pluton s-a mutat de curând în Vărsător, care îți guvernează sectorul romantic, în timp ce Saturn în Pești se află în casa transformării și a partenerilor de viață. Ești îndrumat nu doar să îți concentrezi energia pe crearea unui parteneriat sănătos, ci și să permiți ca perspectiva ta asupra iubirii să se schimbe în aliniere cu creșterea ta personală.  

Cei Doi de Cupă prevestește o perioadă în care tot ceea ce faci va deveni mai bun și mai de succes dacă o faci împreună față de singur. În timp ce există o influență puternică asupra iubirii și a sufletelor pereche în 2024, s-ar putea, de asemenea, să descoperi că trăiești o viață mai puțin solitară și că, în schimb, îți concentrezi energia pe crearea unor parteneriate dinamice în fiecare aspect al vieții tale. Succesul debordează pentru tine în 2024, mai ales atunci când realizezi că dragostea este o căutare la fel de valoroasă ca și faima sau banii.

Fecioară: Roata norocului

Destin, determinare, eliberare, transformare

2023 a fost un an care te-a ajutat să devii mai atentă și mai recunoscătoare față de momentul prezent, pe măsură ce ai început să-ți schimbi perspectiva asupra vieții. Dar odată învățată o lecție, începe mereu o alta. Ai fost deja intuitiv conștient că există o serie de schimbări pozitive pe drum pentru tine în 2024, ceea ce îți va oferi cartea Roata Norocului.  

Cartea Roata Norocului denotă faptul că te îndrepți spre schimbări abundente și pozitive în viața ta. Această serie de evenimente îți va îmbunătăți viața sub toate aspectele, dar îți va cere, de asemenea, să renunți sau să eliberezi ceva în cadrul acestui proces. Încearcă să nu vezi nimic ca pe o pierdere în această perioadă, mai ales că ceea ce ai putea elibera ar putea fi mai degrabă asemănător cu o credință sau un mod de viață autolimitant. Vă îndreptați cu adevărat spre una dintre cele mai abundente epoci din viața voastră, așa că nu există niciun motiv să vă temeți de schimbare, deoarece aceasta vă va ajuta să vă duceți exact acolo unde sunteți meniți să fiți.

Balanță: Zece de Cupă

Noi începuturi, dragoste, creștere, împlinire

Înveți că trebuie să creezi spațiu pentru ceea ce îți dorești cu adevărat să poți experimenta. După lecțiile, eliberarea și maturizarea prin care ai trecut în 2023, acum te afli în pragul unei noi iubiri și al promisiunii împlinirii. În timp ce anumite aspecte ale vieții pot fi încă resimțite ca și cum ar fi în proces, trebuie să continui să ai încredere în calea pe care o ai în față, deoarece ești înconjurat de posibilitățile unor noi începuturi și ale iubirii în 2024. 


Zece de Cupă reprezintă abundența de iubire și de conexiune pe care o vei simți în viața ta în 2024, care se oglindește și în Nodul Nord din Berbec, stăpânul casei iubirii tale. În timp ce încă încerci să te concentrezi pe tine și pe visele pe care le ai pentru viață, ți se va oferi și posibilitatea de a crea relația romantică pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. În timp ce mai întâi a trebuit să treci prin propria vindecare, acum că ai ajuns în acest loc de vârf în interiorul tău, poți obține cu adevărat tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Scorpion: Nebunul

Libertate, inocență, noi începuturi, speranță

S-ar putea părea că Nebunul nu este un semn pozitiv al anului 2024, dar, de fapt, nici că se putea să fie mai bine pentru tine. Nu mai ești cine ai fost. Ai crescut și te-ai schimbat și, din acest motiv, ceea ce îți dorești pentru tine și pentru viața ta s-a transformat. Deja acest lucru te pune pe marginea prăpastiei unor noi începuturi, dar ceea ce vrei să creezi este ceva ce nu ai mai avut până acum, așa că ai nevoie de speranță pentru a te duce la capăt.  

Nebunul reprezintă libertatea, noile începuturi și chiar norocul. Reprezintă faptul că ai ajuns într-un punct din viața ta în care va trebui să faci un salt de credință și este posibil să poți vedea cum va merge totul sau chiar să planifici fiecare pas. Dar, prin toate acestea, ești ghidat de univers pentru a profita de acest moment oportun, pe măsură ce Pluton trece în Vărsător, stăpânul casei tale de acasă, de vindecare și de hrănire a vieții pe care vrei să o trăiești. S-ar putea să nu știi la ce să te aștepți de la acest nou capitol, dar poți crede că va face ca tot ceea ce a trebuit să treci să merite.

Săgetător: Iubitorii

Căsătorie, vindecare generațională, abundență, stabilitate

Oricât de mult se știe că preferați libertatea, s-ar putea ca cea mai mare dorință și realizare a dvs. în 2024 să fie să vă luați în sfârșit un angajament romantic care să vă onoreze inima. Cu Nodul Nord în casa căsătoriei și cu Saturn în Pești în sectorul casei și al familiei, ai abordat dragostea și relațiile în mod diferit, deoarece cauți cu adevărat să te angajezi față de persoana destinată ție, ceea ce reprezintă The Lovers.  


Cartea Îndrăgostiților transmite o relație romantică profundă, precum sufletele pereche sau flăcările gemene. Dar, în acest proces, se uită și la ceea ce trebuie să se schimbe sau să fie decis pentru a o realiza. Ți se reamintește că partenerul romantic pe care îl alegi are, de asemenea, un efect dramatic asupra propriului tău traseu de viață, așa că este înțelept să fii atent la alegerile pe care le faci. Cu toate acestea, odată cu trecerea lui Jupiter în Gemeni în 2024, totul indică faptul că nu numai că îți iei un angajament romantic semnificativ, dar primești și confirmarea că acesta îți îndeplinește și destinul.

Capricorn: As de baghetă

Fericire, succes, bogăție, conexiune

Nu este nicio surpriză că succesul este al tău în 2024, pe măsură ce te străduiești să creezi un echilibru mai sănătos și mai abundent între viața profesională și cea personală. În timp ce această idee de succes în viața personală (precum și în carieră) este o temă pe termen lung, cu Nodurile Destinului în aceste domenii ale vieții tale în 2024, ai garanția că vei obține tot ceea ce ai visat.  

Asul de baghetă aduce succesul final în viața ta în orice domeniu în care îți investești energia. Dar pentru tine, acest lucru se va manifesta în mai multe domenii, deoarece se simte ca și cum ai depășit în sfârșit provocările și lecțiile, iar acum poți să te prezinți pe deplin pentru toate binecuvântările care îți aparțin în mod divin. Te vei simți norocos în acest an, deoarece orice nouă aventură este susținută de pasiunea ta și de încrederea în tine însuți, ceea ce îți permite nu doar să primești laudele pe care ți le dorești, ci și conexiunile pline de iubire pe care ai ajuns să ți le dorești.

Vărsător: Justiție
Autonomie, transformare, libertate, autenticitate 

Intri într-o fază a vieții tale în care vei primi dreptate pentru tine și pentru ceilalți pe baza alegerilor și acțiunilor din trecut. După o etapă de viață extrem de profundă în care ai preluat controlul asupra vieții și vindecării tale, s-ar putea să fi constatat totuși că ți se pare că nu a schimbat comportamentul celorlalți sau chiar nu a avut un rezultat complet așa cum ai sperat. Dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe în 2024 cu ajutorul cărții Justiției. 


Cartea Justiției reprezintă primirea succesului și răsplata pentru munca pe care ai depus-o. Acest lucru coincide, de asemenea, cu Pluto, transformatorul suprem, care se mută în semnul tău de Vărsător în 2024. Ai lucrat pentru a trăi o viață care este în conformitate cu cine ești, pe măsură ce te-ai străduit să devii mai autentic, iar acum nu numai că se va face dreptate, dar vei putea atrage tot norocul și succesul care îți sunt destinate în mod divin.

Pești: Nouă de Pentacule

Bogăție, înflorire, creștere, stimă de sine.  

Atunci când îi arăți universului că îți iei în serios visele, vei avea parte și tu de toate beneficiile a ceea ce îți este destinat. De când Saturn a intrat în semnul tău zodiacal al Peștilor în 2023, ai depus mai multă muncă și ai pus bazele pentru ceea ce speri să realizezi. Poate că te-ai întrebat când vei simți că în sfârșit ți se va încasa jetonul - stai liniștit, deoarece 2024 este anul în care îți vei împlini visele.  

Cartea Nouă de Pentacle se ocupă în principal de succesul în cariera ta. Ai depus muncă, efort și integritate, iar acum vei moșteni nu doar bogăție financiară, ci și recunoaștere și faimă. Dar pentru tine, cu Jupiter care se deplasează în sectorul tău de acasă și Nodul Sud în Balanță în casa transformării și a partenerilor de viață, vei găsi abundență atât în viața ta amoroasă, cât și în cea profesională. După ani de zile în care ai fost nesigur dacă tot efortul tău va da roade, vei intra acum într-un nivel nou-nouț al vieții tale, în care vei primi în sfârșit tot ceea ce meriți și chiar mai mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel