Horoscop tarot, luna iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de tarot: Șase de spade, inversat

Este timpul să lași deoparte vechile resentimente, deoarece începi în sfârșit să recunoști că, în ceea ce privește lecțiile, le-ai învățat, iar orice altă atenție acordată trecutului este doar o pierdere de timp și de efort acum. Luați ceea ce ați învățat și aplicați. Luna iunie este aici pentru ca tu să întorci o nouă pagină în viața ta. Poți să o iei sau să o lași. Sfatul aici este să apuci tot ce poți și să-ți trăiești viața la maxim. 

Cuvinte cheie pentru luna iunie: reziliență, planificare, responsabilitate.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de tarot: Steaua, inversată

S-ar putea să te gândești chiar acum că îți poți influența viața folosind puterea minții tale, ceea ce înseamnă că, dacă îți pui mintea la contribuție, poți reuși să faci ceva. Ceea ce se știe aici este că va fi nevoie de mai mult decât de puterea minții pentru a face ceea ce îți dorești și că, pe parcursul lunii iunie a anului 23, va trebui să te ridici și să ieși în lume. Ai viziuni frumoase, dar e timpul să-ți miști corpul. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi, Taur. Fii ea.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: acțiune, manifestare, realitate.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Carte de tarot: Trei de baghete, inversat

O mare parte din ceea ce te compune sunt amintiri vechi și s-ar putea să observi că în luna iunie nu mai poți exista ca o persoană care se identifică doar cu trecutul. Există atât de multe lucruri pe care le poți aștepta cu nerăbdare... încât poți înclina balanța spre viitor. Nu mai trebuie să vă blocați în trecut, deoarece acesta a creat un dor care nu poate fi satisfăcut. Ai încredere în prezent și creează-ți viața din nou.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: încredere, șansă, risc.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Pagina de băț

Luna iunie îți oferă un nou început proaspăt și s-ar putea să constați că abordezi lucrurile noi din viața ta ca și cum ai fi un copil, în toate modurile potrivite. Există o inocență care însoțește acțiunile tale în această lună, care acoperă și dragostea și stilul de viață. Acest lucru ar putea însemna că o nouă poveste de dragoste este la orizont sau o nouă atitudine față de sănătatea și imaginea ta corporală. Vi se oferă o oportunitate și ar trebui să o profitați.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: reînnoire, entuziasm, naivitate.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de tarot: Omul spânzurat

Diferențele de opinie te pun pe calea aventurii în timpul lunii iunie '23, deoarece vei vedea că perspectiva ta unică asupra lucrurilor este modul tău preferat de a trăi. Îți convine să faci lucrurile în felul tău și ai putea fi o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău care caută o cale pozitivă de urmat. Rămâi la punctul tău de vedere și poți face ca lucrurile să funcționeze pentru tine și familia ta.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: independență, originalitate, opinie.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Luna iunie îți aduce vești bune în ceea ce privește finanțele și, deși s-ar putea să nu poți avea încredere în ceea ce vezi în fața ta, o vei face, deoarece norocul tău va deveni incontestabil. Ești obișnuită să fii desconsiderată, așa că s-ar putea să-ți fie greu să accepți bunătatea care vine spre tine, dar dă-te la o parte, pentru că este cu adevărat pe cale să te înzestreze cu daruri și comori. Deschide-te spre abundență, pentru că ea vine cu siguranță la tine, Fecioară.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: recunoștință, caritate, acceptare.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Împărăteasa, inversată

Luna iunie este o mare petrecere, dar nu include excese sau nesăbuință. În schimb, vei descoperi pe parcursul acestei luni că oportunitățile îți sunt mai disponibile acum decât oricând. Ai șansa de a îndrepta greșelile și, în timp ce s-ar putea să te îndoiești înainte de a lua vreo decizie fermă, vei observa că aproape toate alegerile tale sunt de genul celor care duc la zile mai bune.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: deschidere, distracție, hotărâre.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de tarot: Regele Pentaculelor, inversat

Vei descoperi că luna iunie îți oferă resurse ample pentru a face aproape tot ceea ce îți dorești, iar din punct de vedere financiar, este posibil să vrei să te implici în ceva important, cum ar fi achiziționarea unei proprietăți sau investiția într-un lucru sigur. Vei pune la îndoială multe lucruri, deoarece nu este ușor să ai încredere în tot acest mare noroc, dar vei lua întotdeauna decizia corectă în această perioadă.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: discreție, ager, concentrat.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de tarot: Patru de Cupă, inversat

Trebuie să știi că timpul este esențial aici și că, deși luna iunie pare să fie aproape copleșitor de norocoasă pentru tine, va veni un moment în care va trebui să alegi... sau să-ți pierzi pantofii, cum se spune. Cu alte cuvinte, luna iunie îți aduce un noroc fantastic, dar îți va cere, de asemenea, să acționezi pentru a profita de ceva din el.


Cuvinte cheie pentru luna iunie: răspuns, conștientizare, impuls.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de tarot: Luna


Luna iunie te face să te scufunzi din nou în mintea ta în această perioadă, iar acest lucru nu este în totalitate un lucru rău. Ai nevoie de acest timp pentru a-ți da seama care va fi următoarea ta mișcare. Știi că se întâmplă ceva în relația ta sentimentală care trebuie abordat și, deși ai putea amâna, nu vei mai putea să o faci pentru mult timp. Luna iunie te împinge să ieși din mintea ta și să intri în realitatea vieții tale amoroase.

Cuvinte cheie pentru luna iunie: meditație, elan, studiu.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Carte de tarot: Doi de Pentacle, inversat

A existat o decizie pe care ai amânat-o de mult timp, iar acum, în luna iunie, îți dai seama că timpul tău a expirat. Trebuie să te apuci de treabă, pentru că nimic nu mai oprește această locomotivă numită viață și trebuie să-ți asumi responsabilitatea, pentru că realizezi că nimeni altcineva nu o poate face în afară de tine. Poate fi greu, dar schimbările majore se apropie și toate acestea sunt bune. Trebuie doar să o vezi într-o lumină pozitivă.

Cuvinte cheie pentru luna iunie: schimbare seismică, flux, acord


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Carte de tarot: Șapte de băț

Vei face ceea ce îți place să faci în luna iunie: să muncești și să menții status quo-ul. Deși poate că acest lucru nu sună strălucitor pentru tine, înseamnă că nu se va întâmpla nimic greșit și că îți controlezi mediul înconjurător în versiunea ta de întreținere. Vei munci, vei face bani și te vei bucura de acest proces. S-ar putea să nu fie plin de farmec, dar este numai al tău și îți place așa.

Cuvinte cheie pentru luna iunie: constanță, dăruire, muncă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel