Horoscop TAROT, iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot, lunar. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Luna aceasta îți aduce un mare sentiment de sine și, sincer, ai făcut o "muncă interioară" foarte intensă și se pare că acum dă serios roade. Această carte arată că ești în puterea ta acum; nu te joci, dar ai un mare simț al umorului. Chestia este că faci concesii pentru umorul bun, dar ești mereu cu ochii pe premiu. În cursul lunii iulie 2023, tu, Berbec, vei simți în sfârșit că ai ajuns.

Cuvinte cheie pentru luna: încredere, autoritate, curaj


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Carte de tarot: Zece de băț, inversat

Luna iulie aduce un accent cu totul nou în viața ta și este destul de interesant - cariera. Ai cochetat cu mai multe domenii care te interesează, dar va fi în cursul lunii iulie 2023 când îți vei da seama ce vrei cu adevărat să faci. Nu fi surprins dacă, în cele din urmă, platforma ta de aterizare este în domeniul științelor naturale. Agricultura și interesele legate de pământ par profitabile și interesante pentru tine. Mergi acolo unde te duce pasiunea ta, Taurule, deoarece acesta este cu adevărat un moment foarte expansiv și bun pentru tine să te implici în tot ceea ce înseamnă afirmarea vieții.

Cuvinte cheie pentru luna: viață, știință, carieră


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Carte de tarot: Cartea de tarot: Cinci de baghete

Schimbări majore au loc în cursul lunii iulie '23 pentru tine, Gemeni, deoarece reușești, în sfârșit, să pui atâtea lucruri într-o perspectivă corectă. Sunt sacrificii pe care le vei face în această lună, dar știi ce trebuie să plece și la ce trebuie să lucrezi. Această carte sugerează că ai așteptat momentul potrivit pentru a-ți lansa cariera, iar aceasta este într-adevăr o lună de bun augur pentru tine în această privință. Rămâi pe drumul cel bun și luptă lupta cea bună, Gemeni; nu lăsa distragerile să te abată prea mult de la curs. Rămâi la țintă.

Cuvinte cheie pentru luna: schimbare, concentrare, curaj


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Carte de tarot: Asul de Cupă, inversat

Luna iulie îți aduce o provocare interesantă care se va învârti în jurul modului în care vei accepta marea schimbare care urmează să aibă loc în viața ta. Acest As de Cupă inversat este similar unui test: ceea ce îți dorești nu se întâmplă, dar oare acest lucru nu te conduce în direcția a altceva, a ceva și mai bun? Iată șansa ta de a face limonadă din lămâi, Rac. Există mult succes aici pentru tine, dar totul va depinde de modul în care îți vei folosi inteligența pentru a percepe oportunitatea înnăscută care te așteaptă.

Cuvinte cheie pentru luna: întorsătură, reînnoire, idei

Leu
(23 iulie - 22 august)

Carte de tarot: Calul de băț, inversat

Acum, că vara este în plină desfășurare, și tu te simți înflăcărat și entuziast în fața vieții. S-ar putea să te lovești de câte un obstacol pe ici pe colo la serviciu, dar vei continua să te descurci indiferent de situație. Aveți un simț foarte ascuțit al locului în care să vă plasați banii în această lună și, ca de obicei, veți găsi întotdeauna o modalitate de a atrage atenția pentru eforturile dvs. creative. Orice te deranjează în această lună va fi ușor de eradicat în acte creative; vei fi lăudat pentru abilitățile tale și te vei îndrepta spre noi experiențe.

Cuvinte cheie pentru luna: elan, bucurie, experiență


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Carte de tarot: Pagina de cupe

Ceea ce îți aduce luna iulie este inocența și acel sentiment de a putea trăi bucuria din punctul de vedere al unui copil. Acest lucru ar putea implica o nouă iubire sau poate o schimbare în bine în cadrul relației în care te afli deja. Această carte este întotdeauna veselă în felul ei, deoarece nu cere prea multe, ceea ce sugerează că, în cursul lunii iulie, nici tu nu vei cere prea multe. Asta duce la faptul că ești mulțumit cu aproape orice. Iar pentru tine să petreci o lună fără să te plângi, este un eveniment care îți schimbă viața. Iulie îți aduce bucurie și relaxare.

Cuvinte cheie pentru luna: lejeritate, râs, acceptare


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Carte de tarot: Patru de Pentacle, inversat

Dacă există un lucru pe care îl vei face în luna iulie, acela este să-ți cheltuiești banii într-un mod oarecum nesăbuit. Și, sincer, îți place să o faci în acest fel. Ești norocoasă să ai suficient de mult bani pentru a putea cheltui și, chiar dacă alegerile tale pot fi frivole sau chiar lipsite de sens, cu siguranță îți fac plăcere și o mare parte din luna iulie este despre a te mulțumi pe tine însăți. Și de ce nu? Cu siguranță că muncești din greu la serviciu și în viață, așa că sentimentul tău în această perioadă este că meriți totul.

Cuvinte-cheie pentru luna: răsfăț, lux, stil

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Carte de tarot: Opt de Pentacle

Luna iulie este despre petrecere pentru tine, Scorpionule, doar că aceasta nu este o petrecere obișnuită. Ești adepta întâlnirii cu prietenii, a mâncării la restaurante de excepție și a cheltuielilor până la refuz. Nu ești interesată să ți se spună cum să-ți trăiești viața și s-ar putea chiar să deranjezi câteva dintre persoanele care fac parte din viața ta acum. Cu toate acestea, luna iulie nu înseamnă să te reții, în privința emoțiilor, a opiniilor sau a indulgențelor, și vei face ceea ce vrei să faci, în ciuda celor care te contrazic și care te imploră să nu fii de acord.

Cuvinte cheie pentru luna: rebeliune, ego, gratificare 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carte de tarot: Nouă de Pentacle, inversată

Luna iulie te face să intri într-o nouă stare de recunoștință, deoarece ai ajuns să realizezi că ești într-adevăr cea mai norocoasă persoană din lume... sau cel puțin, așa se simte. Primești ceea ce primești și nu te superi, iar asta e așa. Recunoști cât de mult timp ai irosit în plângeri și acum tot ce poți vedea este că fiecare zi este binecuvântată dincolo de orice imaginație. Ai banii, slujba, dragostea și sănătatea; atât de bine este, iar iulie îți permite să intri în contact cu umilința și recunoștința pentru tot ceea ce ai.

Cuvinte cheie pentru luna: umil, recunoscător, mulțumit


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor, inversat

Atâta timp cât rămâi fidelă ție însăți în această lună, Capricorn, atunci totul va merge cât se poate de bine. Ai planuri de îndeplinit și un loc unde trebuie să mergi și, deși vor exista cu siguranță persoane care vor încerca să îți tulbure ordinea planurilor, vei fi suficient de inteligent pentru a ocoli intențiile altor persoane. Te respecți foarte mult în această lună, iar asta înseamnă că te bazezi doar pe tine pentru a reuși să faci totul. Ai un succes imens, mai ales pentru că te bazezi pe tine, nu pe alții.


Cuvinte cheie pentru luna: încredere în sine, rezistență, încredere în sine.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Carte de tarot: Asul de Pentacle

Orice ai făcut, continuă așa, Vărsătorule, pentru că această carte nu sugerează altceva decât un mare succes și toate vibrațiile bune pe care o persoană și le-ar putea dori vreodată. În timp ce aceasta se referă în principal la problemele materiale, acoperă cu ușurință și domeniul sănătății și al bunăstării. Orice provocări pe care ai vrut să le depășești vor fi depășite cu ușurință în această lună, Vărsătorule. Dacă ai investit timp, atunci vei citi răsplata eforturilor tale, indiferent de subiectul la care se aplică aceste interese. Munca interioară îți va aduce liniște și te vei simți din nou foarte sigur în viața ta.


Cuvinte cheie pentru luna: câștig, siguranță, claritate

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Carte de tarot: Trei de Pentacle

Iulie îți aduce o lună artistică plină de planificare și execuție. S-ar putea să fii cineva care organizează un eveniment și ești excepțional de interesată de detaliile de aici sau, poate că planifici o vacanță, iar timpul pe care îl investești va merita din plin. Luna, în general, îți aduce roadele muncii tale; dacă îți dedici timp, vei vedea că răsplata va veni la tine. Luna iulie a anului 23 îți permite să simți că ai controlul asupra voinței tale creative și vei pune o mare parte din energia ta în artă.


Cuvinte cheie ale lunii: creativitate, soluții, ingeniozitate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel