Horoscop tarot, 9 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Magicianul

Ai câteva trucuri în mânecă astăzi, iar asta se datorează timpului pe care l-ai investit în dezvoltarea personală. Nu există accidente, Berbec. Motivul pentru care ai parte de toate oportunitățile este pentru că, atunci când ai timp liber, îți faci un scop să investești în tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Lumea

Păstrează-ți cursul, Taur. Ai o mulțime de oameni care te încurajează și speră că vei reuși. Vestea bună este că astăzi te afli pe o traiectorie ascendentă. Viața se apropie de tine și ești pregătit pentru ea. Ai câștigat această mare realizare, iar acum este rândul tău să te ridici în vârful ierarhiei!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Soarele

Această carte vine la tine și știi că este o zi minunată. Totul va decurge așa cum ai plănuit. Și dacă ai câteva neajunsuri, nu lăsa ca asta să te deranjeze prea tare; o întoarcere bună poate veni dintr-o experiență negativă. Este o zi în care trebuie să rămâi optimist, ceea ce îți este ușor să faci, Gemeni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Ai încredere în intuiția ta astăzi. Sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le știi despre viață, iar toate acestea sunt închise în inima ta. Ai o mulțime de intuiții minunate care vin la tine prin intermediul universului. Ești un copil al luminii, iar atunci când universul vorbește, dacă ești liniștit, îl vei auzi tare și clar.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Aceasta este o carte de tarot iubitoare. Dacă ești singur, vei întâlni pe cineva și vei simți o conexiune instantanee. Vă veți îndrăgosti și lucrurile vor curge ușor. Îți va plăcea să întâlnești o persoană în care ți se va părea că vă cunoașteți de o veșnicie.


Dacă ești într-o relație, acest tarot implică faptul că va fi o zi minunată. Fă-o o seară de întâlnire în care să vă bucurați de compania celuilalt. Este bine să fii îndrăgostit.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Trei de Pentacle


Aceasta este o carte de tarot veselă și ar putea însemna că vei găsi bani în multe feluri. Poți să îți iei o slujbă secundară sau ai putea decide chiar să te asociezi cu un prieten într-o afacere. Poți căuta oportunități de investiții sau poți face ceva la fel de simplu ca deschiderea unui nou cont curent care oferă bani pentru clienții noi. Oportunitățile tale de a face bani sunt aici, astăzi. Profitați de ele.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Patru de spade


Trebuie să-ți ții planificatorul la îndemână. Azi s-ar putea ca mintea ta să fie plină de lucruri de făcut și vei rata ceva dacă nu ești prea atentă. Încearcă să nu te angajezi prea mult astăzi. Sunt prea multe lucruri de recuperat și vei dori să rămâi la înălțime.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Optul de spade


Astăzi se va simți ca o zi teribilă, dar vestea bună este că emoțiile tale ascund un adevăr: poți ieși. Astăzi va fi una dintre acele zile în care soluția se află chiar în fața ochilor tăi. Va trebui să te relaxezi pentru a vedea că tu ești încă cel care se află la volanul vieții tale. Te descurci!


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle


Lucrurile sunt strânse în ultima vreme când vine vorba de bani, iar această carte de tarot dezvăluie că vei simți că presiunea este astăzi. Atunci când primești o cheltuială nedorită sau neașteptată, nu intra în panică. Universul are un mod amuzant de a-ți trimite ceea ce ai nevoie atunci când este momentul. Continuă să muncești din greu și fii ingenioasă, vei reuși să te descurci.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Șase de spade

Prietenii sunt minunați, dar această carte de tarot poate însemna că veți avea o întâlnire puternică a minții. După cum se spune, dacă nu ai închis sau blocat o persoană cel puțin o dată, este cu adevărat cel mai bun prieten al tău? Cearta de astăzi poate părea intensă, dar înseamnă pur și simplu că învățați să vă iubiți la un cu totul alt nivel. Cere-ți scuze; împacă-te.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle


Pot exista probleme legate de bani, potrivit acestei cărți de tarot, Vărsător. Ai prieteni și familie care s-ar putea să nu se simtă încrezători în ceea ce privește obiceiurile tale de a cheltui. Ei se pot întreba dacă nu cumva cheltuiți mai mult decât trebuie. Astăzi, luați în considerare posibilitatea de a vă alătura unui buget. Ai putea beneficia de învățarea câtorva obiceiuri financiare pozitive de la un prieten sau de la un lider de opinie.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Nebunul


Să te grăbești în lucruri nu este cel mai potrivit lucru de făcut astăzi. S-ar putea să te simți optimist în legătură cu felul în care arată lucrurile; cu toate acestea, un sfat îți vine prin intermediul unui bun prieten. Fă o pauză suficient de lungă pentru a asculta. Întotdeauna este bine când ai pe cineva care îți păzește spatele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel