Horoscop tarot, 8 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șase de spade


Ești o lumină eternă într-o lume întunecată, Berbec. Iar atunci când primești Șase de Spade în citirea cărților de tarot, înseamnă că cineva se gândește la tine. Ar putea fi un prieten din copilărie sau cineva de care te-ai îndrăgostit în școala generală. Șase de spade este despre amintirea eternă a tot ceea ce ții în inimă. Deși nu te poți întoarce înapoi, acestea sunt amintiri plăcute pe care să construiești un viitor. Este ceea ce te-a transformat în ceea ce ești astăzi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Trei de Cupă


Astăzi va fi o zi minunată, Taur. Cartea Trei de Cupă este o carte minunată. Implică bucuriile unui parteneriat cu prietenii tăi favoriți. Ești înconjurat de oameni care te iubesc și te prețuiesc. Ai sprijinul celorlalți, iar dacă ai nevoie de compasiune sau empatie, tot ce trebuie să faci este să ridici telefonul și să suni pe cineva. Dacă te-ai gândit la cineva cu care ai pierdut legătura, această carte de tarot îți dă undă verde. "Da", sună sau trimite un mesaj. Se vor bucura să primească vești de la tine!


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții


Ah, dragostea. Este unul dintre lucrurile la care tânjești și, de asemenea, este atât de greu de găsit - și de păstrat, nu-i așa, Gemeni? Este dragostea o alegere? Vă veți întreba acest lucru astăzi. Poți alege să rămâi cu cel cu care ești acum sau să crezi că există altcineva pe lume menit pentru tine. Astăzi, cartea de tarot Iubiri te conduce pe un drum în care trebuie să te gândești la mentalitatea ta despre dragoste. Ești hotărâtă să fii cu o persoană pe termen lung? Dacă dragostea te sperie, poate că vrei să fii singură - și să cauți în schimb. Ești într-o stare de decizie, Gemeni... dar îți vei da seama de asta săptămâna aceasta!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Asul de Pentacle


Asul Pentaculelor este ca și cum ai avea o bancnotă de 100 de dolari în portofel. Te împiedică să cheltuiești mai mult decât ar trebui și te simți mai în siguranță pentru că ai bani atunci când ai nevoie de ei. Cartea de tarot de astăzi este un semn că te afli într-o poziție pozitivă pentru bogăție. În timp ce contul tău bancar actual poate că nu arată atât de sănătos pe cât ți-ai dori, munca grea va da roade. Ai inteligența, abilitatea și determinarea de a face o treabă. Crede în tine, Rac. Vei auzi în curând sunetul dulce al cha-ching-ului în contul tău bancar.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Puterea


S-ar putea să nu-ți placă să primești această carte de tarot, deoarece ar putea însemna că trebuie să muncești mai mult decât preferi în astfel de zile. Astăzi, puterea este ceea ce tu decizi să fie. Dacă simți că vrei să te ascunzi și să eviți conflictele, atunci puterea ta este abilitatea ta de a alege pacea. Dacă ai nevoie să acționezi un pic mai asertiv, atunci curajul poate fi superputerea ta. Astăzi, ai tot ce ai nevoie pentru a trece prin orice îți oferă viața; nu-ți face griji dacă mușchii tăi nu arată așa cum spune lumea că ar trebui să fii.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Justiție


Simpla vedere a cuvântului "Justiție" poate face o persoană nervoasă. Această carte de tarot implică chestiuni legale, iar cine are timp pentru asta? Dar, serios, ce lucru trebuie să faci, dar ai amânat prea mult timp? Aveți toate actele legale completate? Lucrurile mărunte din viață pe care nimeni nu vrea să le facă: testamente, planificarea succesiunii și decizia cine va lua deciziile în cazul unei urgențe medicale. Poate că trebuie să vă actualizați pașaportul. Dacă ai ceva care trebuie să fie depus legal sau autentificat la notar, consideră această carte de tarot ca fiind un ghiont blând din partea universului.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Trei de spade


Această carte de tarot este o carte tristă, deoarece îți poate trezi suspiciuni, uneori fără motiv. În timp ce pe față, înseamnă că ai un infidel pe cap, dar ar putea fi și un semn că vei avea vise ciudate despre infidelitate și te vei trezi simțindu-te înșelată. În timp ce fiecare situație este unică, concluzia este că nu trebuie să fii prea suspicioasă fără fapte concrete. Instinctul tău îți poate spune că ceva nu este în regulă în relația ta, dar înainte de a arăta cu degetul, asigură-te că acuzația ta este corectă. Nu presupuneți nimic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Steaua


Steaua este o carte de tarot strălucitoare și minunată pe care o poți primi în orice zi a săptămânii. Înseamnă împărtășirea cunoștințelor și a înțelepciunii. Pe de o parte, îți place să înveți și să aduni informații ca un înțelept care gândește profund. Pe de altă parte, nu ești întotdeauna cea căreia îi place să divulge secrete misterioase sau să spună tot ceea ce gândești. Cu toate acestea, ești invitat să privești relațiile din punctul de vedere al abundenței și al împărtășirii. Cu cât dai mai mult, cu atât mai mult primești în schimb.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Trei de băț


Creativitatea este contagioasă, iar tu ești liderul bandei artistice astăzi. Această carte de tarot este despre prietenie și despre a face lucruri împreună pentru a face lumea un loc mai bun și mai frumos. Trei de baghete este ca un cerc de prietenie în care toată lumea aduce o energie vibrantă în relație. Ziua de astăzi este perfectă pentru crearea de rețele; o relație duce la alta. Ieșiți să vă amestecați!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Șapte de Pentacle


Investește în tine, Capricorn. Uneori, poți fi atât de cumpătat încât te pui pe ultimul loc atunci când vine vorba de grija față de tine. Dar este bine să cumperi lucrurile care îți fac viața mai ușoară. Dacă crezi că un obiect pentru biroul tău de acasă este un lux, reconsideră această noțiune. Dacă îți face viața mai ușoară, investiția merită din plin.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle


Viața poate fi amuzantă, Vărsătorule. La un moment dat, totul este bine, iar în altul, se întâmplă ceva și nu ai fi putut face nimic pentru a preveni acest lucru. Această carte de tarot este un memento de a economisi pentru zile negre, deoarece o cheltuială poate apărea din senin. Dar, dacă ai economisit pentru o urgență, nicio problemă! Ai fost pregătită.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Pagina de baghete


Poți fi tăcut și timid uneori, dar Pești, ești curajos și puternic. Ești aici pentru a face o diferență, așa că nu fi timid. O idee poate fi genială, indiferent cine o are, chiar dacă acea persoană este tânără. Mereu debordezi de perspective și puncte de vedere noi și, uneori, și tu. Nu vă fie teamă să spuneți ceea ce gândiți. Vocea ta trebuie să fie auzită.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel