Horoscop tarot, 8 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Există o mulțime de lucruri bune acolo, dar tu ce prețuiești? Pui mare preț pe libertate, așa că, atunci când vine vorba de a alege între a fi liber sau a fi controlat de posesiuni materiale, alegi dreptul de a face ceea ce vrei în capul listei tale. Despre asta este vorba în această carte. Cartea de tarot Patru de Pentacle îți amintește să îți măsori factorul de bogăție prin toate lucrurile pe care le ai în viața ta, nu doar prin ceea ce ai în contul tău bancar.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Omul spânzurat, inversat


 O nouă zi pentru a face lucrurile să se întâmple, dar unii oameni vor să se întoarcă în trecut. Crezi că oamenii încăpățânați nu se schimbă niciodată? Oamenii se schimbă dintr-o varietate de motive. Unii au nevoie să fie motivați de o criză din viața lor, alții sunt împinși de dragoste sau pasiune. Spânzuratul, ca o carte de tarot inversată, denotă faptul că îi lasă pe oameni să facă ceea ce vor să facă. Nu poți obliga pe cineva să fie ceea ce nu este.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Cinci de băț


Urmează o zi plină de vâlvătăi și vor mai fi și alte momente ca acesta. Te-ai descurcat și mai rău în trecut, iar această zi va zbura și va intra în istoria ta cât de curând. Viața poate fi nesigură, iar atunci când te confrunți cu evenimente imprevizibile, poate fi stresant uneori. Este posibil să te gândești obsesiv la toate posibilitățile de viitor, mai ales când o relație este sursa nesiguranței.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Judecata, inversată


Nu te pune în cumpănă, Rac. Este mult mai bine atunci când ești ferm în convingerile tale. Odată ce ai gândit ceva, totuși, nu trebuie să-ți fie rușine să rămâi fermă în opiniile tale. Este minunat că ești dispus să asculți și varianta cuiva, dar dacă tu crezi cu adevărat că ai dreptate, astăzi nu este ziua în care să te micșorezi de frică. Cine știe? Poate că amândoi aveți dreptate.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Patru de băț


Cei de la Patru de baghete sunt un semnal clar că astăzi vrei să lași latura ta introvertită să își urmeze calea. Aceasta este o zi pentru a sta ascunsă. Îți vei găsi fericirea sub pătură, ghemuit în pat cu pisica ta preferată, uitându-te la seriale polițiste. Îți place să ieși în oraș, dar în seara asta... culcă-te devreme.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Patru de Cupă


Unde este petrecerea, Fecioară? Lasă lumina interioară să strălucească pentru că viața ta socială este pe cale să primească un mare impuls în această toamnă.Dacă te-ai săturat să fii o floare de perete în timp ce toți ceilalți își trăiesc viața postând fotografii pline de distracție pe rețelele de socializare, schimbă asta. Trimite o vibrație pozitivă universului și radiază acea strălucire interioară a ta. Ești o tonă de distracție și este timpul tău să strălucești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Pagina de Pentacle


Balanță, secretul a fost dezvăluit. Universul vede că ai o viziune măreață pentru viața ta. În adâncul sufletului tău, ai știut întotdeauna că ești menit pentru ceva mai măreț, dar în ultima vreme, ai jucat mărunt. Este timpul să îți înăsprești planul de joc. Fii mai specific. Măreția poate fi găsită în micro-momentele zilei tale - alegerile pe care le faci și care îți dezvăluie caracterul și puterea interioară. Rafinează-ți activitățile, inclusiv cu cine îți petreci timpul. În curând te vei regăsi acolo unde trebuie să fii, stând ferm pe o fundație puternică pe care tu ai fortificat-o și ai construit-o.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Hierofantul


Cartea de tarot Hierophant se referă la religie și la instituțiile puternice care mențin ordinea. Problema este că nu ești sigur că există un singur răspuns la toate problemele din lume. De fapt, s-ar putea să încerci să le înțelegi pe toate. Uită-te la experiențele tale pentru a vedea dacă crezi sau nu că există o putere superioară. Credința este un lucru personal, așa că depinde de tine să îți dai seama cum te vei conecta cu ea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Patru de spade


Care este scopul vieții tale? Scopul tău se schimbă pe măsură ce evoluezi. În fiecare an, devii o ființă umană mai bună și dobândești abilități noi și îmbunătățite care îți permit să fii mai mult și să dăruiești mai mult din tine celorlalți. Cartea de tarot de astăzi te anunță că este timpul să reflectezi asupra viitorului. Unde te vezi în următorii 5, 10 sau 15 ani? Nu știți? Fă-ți timp să te gândești la asta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Toată lumea are nevoie de o persoană în viața lor care poate da o îmbrățișare ucigașă care să înlăture tot stresul din lume. Din fericire pentru tine, tu ești acel om ale cărui brațe sunt balsamul pentru durerea vieții. De la prieteni până la familie, e bine că ești o persoană care îmbrățișează și care radiază căldură și bunătate. Zâmbește larg și lasă-i pe oameni să știe că îi iubești, pentru că adevărul este că îi iubești!


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Soarele


Această zi va decurge excelent, nu pentru că totul va fi perfect, ci datorită atitudinii tale mentale. Ai o mentalitate pozitivă la locul ei. Așadar, dacă te vei lovi de provocări, vei răspunde cu clasă și stil. Dacă ai o zi bună sau proastă, vei găsi o modalitate de a-ți arăta recunoștința. Atunci când lucrurile merg bine în viață, nu este pentru că ziua ta a fost perfectă, ci pentru că ai stabilit că așa va fi, indiferent de situație.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Magicianul

Ai întâlnit vreodată pe cineva care are atât de mult talent, dar nu face nimic cu el? Este posibil să simțiți frustrarea de a vedea cum o persoană cu atât de multe trăsături pozitive ratează viața. Poți să îi încurajezi să încerce și să vezi cum să își folosească abilitățile, dar adevărul este că dacă o persoană nu vrea să o facă, e vina ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel