Horoscop TAROT, 9 iunie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Hierofantul


Alegerea unei noi căi nu este ușoară. Este mult mai ușor să cazi din nou în vechile tipare pe care ești obișnuit să le faci. Înlăturarea unui obicei necesită timp, așa că nu fi atât de dur cu tine însuți. Ești doar un om, așa că ia-ți ritmul.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împărăteasa


Faci prea multe? S-ar putea să vezi impactul excesului de efort în viața ta astăzi. Când viața devine prea zgomotoasă, este greu să te conectezi cu vocea ta interioară și cu intuiția ta. În loc să adaugi încă un lucru pe lista ta de lucruri de făcut, simplifică în schimb.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Cineva din viața ta are nevoie de puțină dragoste? Ești un bun comunicator care știe cum să îi facă pe oameni să se deschidă și să vorbească despre ceea ce se întâmplă. Trimite un mesaj "ce mai faci?" unui prieten al cărui a fost un pic mai tăcut decât de obicei și pornește de acolo.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Puterea


Există două tipuri de puncte forte pe care te poți sprijini astăzi: emoționale sau fizice. Astăzi alegi calea emoțională - iubire, grijă și preocupare. Oferă îmbrățișări. Împărtășește un cuvânt de încurajare. Fii amabil și lasă-ți să se vadă partea ta mai moale.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Îndrăgostiții


Trebuie să iei o decizie când vine vorba de viața ta sentimentală. Vrei să fii singură sau preferi să ai o relație serioasă? Cel mai bine este să știi mai întâi ce îți dorești, astfel încât să îți poți preciza clar intențiile atunci când te implici cu cineva nou.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Moartea


Este timpul să îți schimbi abordarea, Fecioară. Ai făcut același lucru și ai obținut același rezultat; dacă acest lucru nu te face fericită, singura modalitate de a schimba rezultatul este să începi cu tine însăți. Te poți schimba pe tine, iar atunci când o faci, tot ceea ce te înconjoară urmează.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Soarele


Sunt câteva lucruri pe care ai sperat să se întâmple în viața ta și ai o ocazie de aur să începi ziua cu dreptul. Dacă nu știi de unde să începi, rămâi atentă la lucrurile mărunte care să îți arate cum s-ar putea îmbunătăți parcursul vieții tale. Conștientizarea este cel mai bun mod de a începe.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Luna


Când iubești pe cineva treci cu vederea defectele sale, dar astăzi un punct orb vă poate face rău amândurora. Nu lăsa ca negarea să te oprească din a avea cea mai bună relație pe care ți-ai putea-o imagina vreodată. Încrederea și onestitatea sunt porți de acces către intimitate și iubire, așa că încorporează-le în viața ta

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Temperance


Te-ai gândit mult mai mult decât de obicei în ultima vreme la o anumită problemă pe care ai vrea să o rezolvi. Acum că știi ce vrei, s-ar putea să te simți și tu pregătit să începi să acționezi. Astăzi poate fi ziua "deciziei".

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Justiție


Viața se poate simți nedreaptă astăzi, așa că fii cea care face dreptate pentru tine și pentru ceilalți. Propuneți schimbări care credeți că ar putea funcționa. Fii vocal și fă-ți cunoscută opinia.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Diavolul

Astăzi poți cădea pradă avansurilor cuiva. Fii puternic în hotărârea ta de a rezista la ceea ce nu are sens pentru tine. Uneori trebuie să impui un nu prin simplul fapt că trebuie să pleci.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Steaua

Nu ești niciodată singur, Pești. Ghizii și îngerii tăi spirituali sunt acolo pentru tine ori de câte ori ai nevoie de ei. Spune o mică rugăciune astăzi pentru a întreba universul ce vrei și de ce ai nevoie. Răspunsurile vin atunci când le ceri!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel