Horoscop tarot, 7 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nebunul

Berbec, întotdeauna aștepți cu nerăbdare următorul nou orizont, iar astăzi nu este diferit. Poți explora o cale diferită, iar acesta este un nou început revigorant. Astăzi, ai ocazia de a-ți rescrie viitorul. Nu uita, fiecare alegere pe care o faci este un pas spre sau departe de obiectivele tale.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Această carte este despre dragoste și relații, Taur. Tarotul Îndrăgostiților implică faptul că tu crezi că iarba este mai verde de partea cealaltă. Este important să judeci fiecare situație pentru ceea ce este. Este ușor să crezi că o altă opțiune ar putea fi mai bună de la distanță. Fii fericit acolo unde ești sau desparte-te. Nu este o alegere ușoară, dar a fi indecis nu este mai bine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Împăratul

Dragostea poate fi un război; astăzi, ești dispus să lupți pentru ceea ce îți dorești. Firea ta curioasă îți este de folos astăzi. În loc să presupui că știi ce este în neregulă cu partenerul tău, vei pune întrebări și te vei încăpățâna să rămâi în preajmă pentru ca lucrurile să se îmbunătățească. Relațiile sunt o muncă; ești dispus să îți faci partenerul și încă ceva. Pentru dragoste!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Ești intuitiv din fire și simți când lucrurile nu sunt în regulă. Astăzi, instinctele tale te ajută să deslușești un mister din viața ta. Ușile înțelepciunii se deschid și, ca o poartă, îți oferă cunoștințele de care ai nevoie. Dacă te-ai simțit lăsat în întuneric sau ai avut impresia că viața ta a luat-o pe o cale întunecată, nu-ți face griji. Marea Preoteasă indică faptul că energia ta hrănitoare se va debloca pentru a te ajuta să rezolvi lucrurile pentru a aduce lumină și speranță în această situație actuală.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Turnul

Ești suficient de inteligentă să știi că viața se schimbă mereu, iar astăzi, o întoarcere în formă de "U" te mută într-o direcție pe care nu o anticipai. Este un lucru să urmezi fluxul circumstanțelor, dar dacă simți că ești pe o cale greșită, poți face o alegere diferită.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Roata norocului

Este greu să crezi în soartă, nu-i așa, Fecioară? Când ai crezut că știi ce face universul, dar ți-ai dat seama că te-ai înșelat. Experiența este un învățător sălbatic, deoarece te ajută să capeți discernământ. Îți descoperi scopul cu fiecare călătorie. O schimbare de noroc sau de soartă poate fi derutantă, dar crede că ești exact acolo unde trebuie să fii.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Pustnicul

Ești mereu implicat social într-un fel sau altul. Îți petreci timpul cu familia și prietenii și îi faci pe oameni să se simtă speciali oriunde te duci. Astăzi, ai nevoie să îți reîncarci bateriile, iar asta insinuează cartea de tarot Pustnicul. Este timpul să reflectezi. Petrece puțin timp de unul singur și lasă-te ascultat de gândurile tale.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Diavolul

Îți dorești lucruri în viață, Scorpion; toată lumea vrea. S-ar putea să experimentezi ochiul verde al invidiei astăzi, iar acest lucru te poate face să te simți tentat sau amărât că nu ai ceea ce crezi că ai câștigat. Astăzi, este posibil să fii predispus să fii obsedat de un obiectiv și poate fi greu să reziști să lucrezi prea mult sau să fii prea ambițios. Încearcă să nu te lași exploatat pentru a ajunge la lucruri. Mulțumirea este libertate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Carul

Ai o voință atât de puternică, Săgetătorule, așa că atunci când vine vorba de cartea de tarot Carul care prevestește greutăți în această zi, ești aici pentru asta. Nu ești dispusă să te oprești din a face lucruri pentru că este o cale ușoară de ieșire. Astăzi, ești hotărâtă. S-ar putea să te plângi un pic, dar indiferent de ceea ce treci, vei persevera.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Magicianul

Ești un semn zodiacal muncitor și vezi lucrurile altfel atunci când vine vorba de a manifesta ceea ce îți dorești. Crezi în câștigarea lucrurilor care îți apar în cale. Așa că astăzi, îți sufleci mânecile și te lupți cu demonii tăi interiori. Ești aici pentru a avea un impact asupra lumii și asupra ta doar prin faptul că ești tu.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Ești un vizionar. Atunci când vezi în viitor, poți simți în suflet dacă o idee se poate realiza sau nu. Astăzi, este posibil să îți imaginezi viața de proaspăt părinte sau să te adaugi la familia ta. Împărăteasa poate fi un semn pozitiv că fertilitatea ta s-a îmbunătățit și că șansele de a obține o sarcină sunt mari. Dacă nu sperați să concepeți, asigurați-vă că vă luați toate măsurile de precauție de care aveți nevoie.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Omul spânzurat


Uneori, bunătatea ta față de ceilalți poate fi percepută ca un defect. Așa că această carte îți amintește să te gândești la tine atunci când este nevoie. De ce să-i lași pe alții să-ți dicteze viața? Este posibil să fii prins într-un ciclu de mulțumire a oamenilor și să nu realizezi cât de mult din propria ta viață se pierde. Astăzi, gândește-te la ce limite trebuie să pui în loc, astfel încât să fii pe punctul de a fi tot ce poți fi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 sep 2023, 08:22 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience