Horoscop tarot, 6 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nebunul

Un lucru este sigur, Berbec, ești un veșnic optimist. În timp ce această trăsătură de personalitate te ajută adesea să îți păstrezi o perspectivă pozitivă, ea poate înclina, de asemenea, spre naivitate, ceea ce poate fi dăunător dacă nu ești atent. Astăzi, cartea de tarot Nebunul implică faptul că te grăbești în ceva cu mintea deschisă. Problema este că ai putea trece cu vederea o problemă absolut rezolvabilă. În loc să te prefaci că o situație nu există, acordă atenție detaliilor - bune sau rele - și rezolvă ceea ce necesită atenție astăzi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle, inversat

Ești o zodie pragmatică și practică, iar cartea de tarot de astăzi îți aduce vești bune. Cinci de Pentacle inversat implică faptul că te apropii de finalul unei călătorii prelungite (și poate dureroase).


Ați rezistat, ați rezistat, ați rezistat. Din punct de vedere financiar, situația ta se îmbunătățește. Lumina de la capătul tunelului strălucește puternic.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Pustnicul


Ești o gânditoare profundă, iar cartea de tarot de astăzi indică faptul că este o zi bună pentru a analiza o problemă, a te gândi la viitor și a crea un plan de viață pentru tine.

Cartea de tarot Pustnicul semnifică introspecția, așa că, dacă îți poți planifica un moment de singurătate, astăzi este o zi excelentă pentru a fi singur cu un caiet pentru a-ți aduna gândurile și ideile.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Doi de Cupă, inversat


Nu poți suporta prea multe, Rac. Astăzi, este posibil să experimentezi un sentiment de copleșire, iar atunci când emoțiile tale devin prea puternice pentru a fi gestionate, singurul lucru pe care îl poți face este să te detașezi.

La fel ca un crab care intră în carapacea sa, s-ar putea să te retragi din lume. Este nevoie de curaj pentru a face acest lucru, chiar dacă unii pot considera acest act ca fiind o fugă de problemele tale. Un moment departe de stres este o șansă de a vă regrupa. Trebuie să faceți ceea ce este mai bine pentru voi.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Puterea


Ești o zodie curajoasă, iar atunci când ai forță interioară, multe alte lucruri se pun la punct.

Cartea de tarot de astăzi implică faptul că va trebui să te sprijini pe puterea ta. S-ar putea să nu te simți "puternic" astăzi, dar să dai dovadă de bunătate, compasiune și grație față de tine și față de ceilalți este tot ce trebuie să faci.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Opt de băț, inversat


Este posibil să pui un proiect în așteptare, mai degrabă decât să te grăbești să îl duci la bun sfârșit de dragul de a bifa lucruri de pe lista de lucruri de făcut. Optul de baghete inversat de astăzi înseamnă că este înțelept să lași obiectivele deoparte până când lucrurile vor curge mai bine.

S-ar putea să vă confruntați cu prea multe întârzieri, sau doar unii sunt la bord. S-ar putea să vă blocați și să aveți nevoie de ajutor pentru a face ceea ce v-ați propus. În loc să pierzi timpul, concentrează-te pe altceva. Reveniți la această situație mai târziu.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Roata norocului


Recunoaște, Balanță, poți fi indecisă. Un sfat pe care cărțile de tarot îl au pentru tine este să-ți urmezi calea vieții sau să ai încredere că destinul te va găsi oriunde te-ai afla. Acesta este un lucru pe care te poți baza, Balanță. Indiferent de schimbările pe care viața ți le aduce în cale, destinul nu se pierde și nici nu are o dată de expirare. Ciclurile vieții te vor aduce acolo unde trebuie să ajungi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Trei de spade, inversat


Ești profund angajat, așa că atunci când lași pe cineva în viața ta, te doare gândul că te-ar putea trăda vreodată. Această sensibilitate este motivul pentru care renunțarea la durerea de inimă durează mult timp. Ești supărată pe tine însăți la fel de mult ca și pe ei. Cartea inversată de astăzi, Trei de spade, te anunță că este în regulă să te eliberezi de tristețea pe care o simți. Ești gata să te vindeci și să mergi mai departe de trecut. Este timpul să îi dai drumul.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Justiție


Crezi foarte mult în onestitate, așa că atunci când legea sau ceva din univers pare nedrept sau dezechilibrat, simți asta până în adâncul sufletului tău. Nu te poți odihni ușor știind că lucrurile nu sunt aliniate. Astăzi, cartea de tarot Justiție indică faptul că ceva se schimbă în mod cosmic și lucrurile încep să dea semne de îmbunătățire.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Zece de Pentacle, inversat.


Ești dură, dar când vine vorba de familia ta, ai un punct slab. Zece de Pentacle indică faptul că se poate manifesta o problemă. Când această carte este inversată, o situație poate aduce tristețe și perturbarea armoniei vieții, mai ales în jurul averii, finanțelor și gestionării banilor. Nu uita că poți rezolva orice problemă cu care te confrunți. Lucrurile se vor îmbunătăți.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Carul


Dă-ți o mare palmă pe spate. Cu ajutorul cărții de tarot Chariot, te străduiești să urci proverbialul munte. Dar te simți și obosit de la luptă. A fost o călătorie lungă, așa că nu renunța încă. Odată ce îți vei atinge scopul, vei vedea cum a meritat.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Șase de spade, inversat


Nu renunți ușor la iubire; chiar și atunci când relația ta este pe o cale rapidă spre nicăieri, rămâi alături de partenerul tău până la capăt. Astăzi, Șase de spade inversat îți scoate la iveală unele probleme, dar poate fi un lucru bun, chiar dacă este greu. Puteți discuta lucrurile și cine știe... să vedeți o îmbunătățire în această săptămână.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 sep 2023, 08:15 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience