Horoscop TAROT, 6 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Temperanță


Săptămâna aceasta te va face să te tragi de păr din cauza solicitărilor grele de la serviciu și din familie. La sfârșitul zilei, în loc să te ghemuiești pe canapea făcând un live stream, de ce nu programezi o ieșire distractivă cu familia și prietenii tăi. Toată munca și nicio distracție te face nefericit, așa că este timpul să schimbi lucrurile pentru sănătatea ta mentală. Berbec, muncești prea mult pentru a sta acasă fără să faci nimic.

Sunt destul de multe lucruri din care poți alege în această săptămână. Nu uitați să vedeți dacă compania dvs. oferă bilete cu reducere prin intermediul unui plan de beneficii pentru angajați.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Diavolul


Ai un istoric de uitare a aniversărilor și datelor importante, așa că ți-ai promis că lucrurile vor fi diferite anul acesta.

Știi că în trecut ți-ai dezamăgit iubitul în trecut cu atitudinea ta relaxată în legătură cu zilele de naștere, dar anul acesta ai de gând să faci un pas în față și să planifici o cină în oraș, fără să spui nimic despre surpriză. Trebuie să te străduiești mai mult decât de obicei pentru a păstra pentru tine această știre savuroasă.

Asigură-te că ascunzi chitanțele și că ții lucrurile la vedere. Ascundeți cadourile la cea mai bună prietenă a dvs. Nu-i lăsați să afle, iar când le arătați tot ce ați făcut în cinstea lor. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Moartea

Cei mai buni prieteni se despart uneori. Ați fost unul pentru celălalt un colac de salvare timp de ani de zile, dar acum că amândoi v-ați căsătorit și ați avut câțiva copii, slujbe, case și vieți noi, nu vă mai conectați la fel ca înainte. Există o schimbare în dinamica relației voastre. În ciuda dorinței voastre de a vă apropia, nu vă puteți coordona programele. Este sfâșietor pentru că vă lipsește cu adevărat conexiunea din trecut pe care o aveați.

Cu toate acestea, nu înseamnă că relația s-a terminat în totalitate. Ai nevoie doar de un nou prieten, ceea ce nu te face un trădător, chiar dacă așa simți acum.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Soarele


Acesta este momentul tău de a străluci. Ai obținut în sfârșit un loc de muncă la o companie care îți place foarte mult. Există câteva reguli pe care trebuie să le înveți și să le urmezi. Nu poți să iei obiceiuri vechi din cultura altor companii și să aplici același mod de gândire aici. Trebuie să urmați mai degrabă decât să fiți un lider în acest moment. Deși aveți opinii, gânduri și idei pe care ați dori să le împărtășiți, cel mai bine este să învățați cum au crescut și au avut succes alții. Vrei să strălucești pentru ceea ce ești ca profesionist și să oferi valoare. Cu toate acestea, vreți să vă demonstrați, de asemenea, capacitatea de a fi un jucător de echipă care poate urma persoana care conduce.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Magicianul

Este o lume competitivă acolo afară. Dacă te întâlnești cu cineva, există concurență. La locul de muncă, lupta pentru a fi cel mai bun este, de asemenea, reală. Se poate simți stresant și îți poate da un impuls la nesiguranță. Poți să stai în cap și să încerci să fii ceea ce crezi că își dorește o persoană, dar, până la urmă, ceea ce contează este să nu te pierzi pe tine însuți în timp ce cauți dragostea altuia. Cartea de tarot de astăzi se referă la talentele tale și, deși ai atât de multe de oferit lumii, una care este cel mai bine de construit și consolidat este încrederea. Ai încredere în tine: ești suficient, iar persoana potrivită va vedea asta în tine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Este atât de greu să fii un empatic. Poți să intri într-o cameră și să simți energia de acolo. Dacă există stres, îl transporți în corpul tău, iar dacă există fericire, simți cum ușurința îți stimulează spiritul și îți luminează fața. A fi empatic înseamnă că ai darul de a ști ce se întâmplă în jurul tău fără să ți se spună. Astăzi, este posibil să simți că ceva nu este în regulă cu un prieten, un loc de muncă sau un membru al familiei. În loc să ignori ceea ce simți, vorbește. S-ar putea să dai cuvinte la ceea ce trec ei și să îi ajuți într-un mod pe care nu îl poți înțelege acum.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Lumea


Există o singură direcție în care să mergi atunci când ești la pământ, și aceea este în sus. Te-ai simțit dezamăgit de felul în care îți merg lucrurile din punct de vedere financiar în acest moment. O duceai atât de bine în timpul pandemiei. Ți-ai achitat datoriile și chiar ți-ai creat o mică pernă de economii. Dar lucrurile au devenit atât de scumpe încât este greu să ajungi la sfârșit de lună.  Ați băgat mâna în economii și vă întrebați ce ar trebui să faceți pentru a face lucrurile mai bine. Această carte de tarot poate fi semnul pe care îl sperai. Ea spune că situația ta se va îmbunătăți în curând. Totuși, calea spre libertatea ta este prin efortul tău, prin muncă și prin norocul de a întâlni oportunități.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Spânzuratul


Îți faci prea multe griji; când ești îngrijorat, te oprești din ceea ce faci și nu depui niciun efort. E ca și cum ai fi înghețat în timp astăzi. Ai decis să îți oprești visele și să nu depui niciun efort în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți pentru tine. Problema este că nu se întâmplă acest lucru, deoarece lași pe altcineva să decidă cum va decurge viața ta în loc să îți însușești alegerile. Este timpul să îți reiei puterea înapoi, Săgetătorule. Nu-ți face griji dacă ceilalți nu te plac pentru că iei inițiativa și îți proclami viitorul. Aceasta este viața ta și ai o singură șansă. Ai așteptat destul de mult timp, iar dacă oamenii vor să te găsească, vor trebui să te ajungă din urmă cu elanul tău odată ce începi să te îndrepți spre visele tale.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Trei de băț

Te lovești de un flux creativ în viața ta. Lucrurile merg înainte. Tot ceea ce atingi funcționează frumos pentru tine. Oamenii au încredere în munca ta, iar tu te-ai dovedit demn de încredere, loial și un adevărat jucător de echipă. Astăzi, o veste bună va veni la tine. Cineva pe care îl admiri vrea să lucreze în echipa ta. Este un mare compliment să primești ocazia de a lucra cu o persoană pe care o respecți și o admiri. Aceasta este colaborarea pe care o așteptai și sperai.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle

Nu te așteptai ca impozitul pe proprietate să crească așa cum a crescut, iar acum că totul începe să crească, te întrebi cum îți vei putea permite casa pe care ai cumpărat-o recent. Este stresant, dar această presiune te-ar putea forța să privești banii într-o nouă lumină. Ar putea fi momentul să vă diversificați eforturile, încercând să faceți un nou flux de venituri care nu este legat de locul de muncă. Aveți un hobby sau o abilitate pe care o puteți monetiza? Această carte de tarot îți spune să te uiți în ea.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Patru de băț


Ai o mulțime de lucruri în desfășurare în același timp. Această carte de tarot spune că te afli la punctul de plecare al unei călătorii în care trebuie să fii foarte atent să nu te exagerezi. Dacă nu ai timp să faci nimic altceva, recunoaște acest lucru în fața ta. Dacă cineva îți cere să te oferi voluntar la biserică pentru a antrena un sport pentru copii sau să faci ceva pentru că încă lucrezi de la distanță, spune pur și simplu nu. Scutește-te de suferință. Respingeți cererea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel