Horoscop tarot, 4 septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Doi de Cupă


Dragostea este aici, Berbec. Cu Doi de Cupă există o predicție pentru dragoste. Ajungi să ai parte de o "întâlnire a minților" în care sunteți doi oameni care bat la aceeași tobă. Poate că nu știi ce îți rezervă viitorul, dar această zi pare să promită un început luminos în care prietenia este baza viitorului.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Nouă de băț


Nu renunțați. Bineînțeles, rareori ai face-o. Ești Taur și, ca semn al taurului, nu renunți decât dacă există un motiv al naibii de bun. Astăzi s-ar putea să ți se ofere un motiv convingător pentru a arunca mâinile în aer și a te preda la disperare. Dar, nu o vei face. Ești prea tare ca să te oprești până când nu obții ceea ce îți dorești.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Șapte de spade


Ura. Această carte de tarot pare să indice faptul că cineva din viața ta este viclean. S-ar putea să nu-i prinzi la poznele lor înainte de a fi prea târziu. Așadar, ai grijă, Gemeni. Nu ai nevoie să stai cu oameni care nu sunt de încredere. Rămâi ageră. Universul te va ajuta în cele din urmă să vezi despre cine este vorba, dar până atunci, nu fi naiv și prea încrezător fără să știi dacă este sigur să faci asta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor


Ca gospodină a zodiei, înțelegi nevoia oamenilor de stabilitate în viață. Atunci când oamenii se simt în siguranță, ei sunt capabili să se concentreze asupra altor lucruri. Chiar acum, simți că există o nevoie de a oferi o formă de securitate, chiar dacă este emoțională. Energia ta hrănitoare oferă un răgaz din lume pentru un prieten; și este atât de drăguț din partea ta să fii acel umăr pe care să te sprijini.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Cinci de Cupă


Cartea de tarot de astăzi indică faptul că vei experimenta un tip de pierdere. S-ar putea să ratezi o oportunitate sau să simți că o situație a trecut pe lângă tine din cauza unui moment nepotrivit. Pierderea poate fi greu de depășit, dar realizează că ești încă exact acolo unde trebuie să fii. Dacă acest lucru nu a funcționat pentru tine, ceva mai bun îți va ieși în cale în viitor.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: As de băț


 Când trebuie să începi de la zero, ajungi să creezi ceea ce îți dorești. Ești capabil să îți aplici cunoștințele și experiența în așa fel încât să eviți problemele și capcanele. Astăzi ai un mare avantaj. Pierderile și viața te-au ajutat să devii mai deștept.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Trei de Pentacle


Ești un spirit de colaborare și prețuiești timpul petrecut cu oamenii. Așadar, cartea de tarot de astăzi, Trei de Pentacle, este o șansă pentru tine de a lucra cu o echipă și de a vedea ce se întâmplă atunci când toată lumea își pune capul la contribuție. Nu trebuie să fii lupul singuratic la locul de muncă. Oamenii au nevoie de tine la fel de mult cum și tu ai nevoie de prezența lor în viața ta.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Zece de spade


Nu te înțelegi bine cu cei care trișează. Așa că, astăzi, când auzi că o persoană a fost înșelată, te face să te simți negativ în legătură cu situația ei. S-ar putea să te gândești dacă același lucru ți s-ar putea întâmpla și ție. Trădarea este o rană la inimă care este greu de depășit. Cu timpul, vă veți vindeca.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Șase de băț


Dă-ți o mare palmă pe spate, Săgetătorule. Primești recunoașterea pe care o așteptai de mult timp și pe care o meriți. Poate că te-ai luptat, dar iată-te ... învingător. Oamenii te văd pentru ceea ce faci și continui să faci. Când primești o felicitare de mulțumire sau un bonus, amintește-ți să transmiți lecțiile mai departe.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cavalerul de cupe


Îndrăgostește-te! Perspectivele de astăzi sunt romantice. Potrivit Cavalerului de Cupă, aceasta va fi o zi romantică pentru tine. Aveți atât de multe lucruri de așteptat în domeniul relațiilor voastre. S-ar putea să nu simți dragostea în această seară, dar săptămâna aceasta, această carte de tarot spune că o vei simți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle


Ouch. Nimănui nu-i place să se simtă controlat, și totuși, astăzi vei cere mai mult spațiu personal pentru a-ți putea gestiona mai bine viața. Acest lucru poate include limitarea timpului pe care îl petreci vorbind la telefon sau pe conturile tale de socializare. S-ar putea să decideți să vă lăsați toți prietenii pe citire până la noi ordine.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Optul de spade


Îți trăiești viața ca pe o carte deschisă, dar când închizi ușa, aceasta este încuiată și sigilată, pentru a nu mai fi deschisă niciodată. Lucrurile se mișcă rapid și poate fi greu să ții pasul cu ritmul mai rapid. Nu vrei să ratezi o oportunitate, dar nu asta se va întâmpla, pentru că vei menține ritmul. Te descurci!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 sep 2023, 09:36 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience