Horoscop tarot, 4 ianuarie 2024. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Magicianul

Ai atât de multe talente și trăsături minunate. Poți deveni prea ocupat pentru a folosi multe dintre ele, dar pentru asta există cuvântul "nu".

Astăzi concentrează-te pe oportunitățile pe care vrei să le faci. Asigură-te că acestea se aliniază cu obiectivele tale generale. În loc să fiți ocupat, urmăriți să fiți productiv și intenționat. Vei descoperi în curând că talentele tale te vor duce departe.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Regele de băț


Nu este suficient să faci o mulțime de bani, pentru că ce sunt banii fără bucurie? Vrei să fii într-o lume în care să te simți bine în viața ta. Vrei să exiști într-un loc în care te simți mulțumit de alegerile tale și în care ești respectat, îngrijit și stimat.

Această carte de tarot este un semn că trebuie să țintești sus și să nu-ți cobori standardele. Dacă ai atins succesul în carieră, o poți face și în alte moduri - doar nu renunța la tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle, inversat


Nu te poți aștepta la prea multe de la o persoană care încearcă în mod constant să obțină ceea ce vrea. Chiar și atunci când sunt amabile cu tine, acest lucru este motivat. Bunătatea lor este un instrument pentru câștig personal, iar tu ești aici văzând acțiunile lor pentru ceea ce valorează. Este aproape de râs în acest moment.

Ai ajuns atât de departe și ești mult mai deștept decât cred ei. Acesta este motivul pentru care nu veți cădea pradă șiretlicurilor cuiva. Sunteți în fața jocului și astăzi veți găsi consolare în faptul că, chiar dacă morcovul vă va fi fluturat în fața nasului, nu veți încerca să îl luați. Sunteți de neclintit. Sunt condițiile tale sau nimic.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Doi de băț

Poți găsi o modalitate de a face ceea ce îți dorești dacă îți stabilești un plan. De ce să lași lucrurile la voia întâmplării când ceea ce vrei este la îndemână?

Împărțiți lucrurile în etape. Află ce trebuie să faci după ce ai îndeplinit câteva obiective. Să îți dai seama de ceva pe parcurs lasă prea multe la voia întâmplării. Planificarea vă poate ajuta să reușiți.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Împărăteasa

Ai atât de multă dragoste de dăruit și, în circumstanțele potrivite, te vezi ajutându-i pe alții? Bineînțeles că poți. Așadar, de ce să nu-ți faci timp luna aceasta pentru a lucra la obstacolele din viața ta?


Aceste probleme pot părea mai mari decât sunt cu adevărat. Poți fi mai de ajutor lumii din jurul tău dacă ai mai mult timp la dispoziție pentru a participa la o organizație caritabilă pe care o susții. Săptămâna aceasta, dedică-te să faci acest lucru să se întâmple.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Pagina de spade

Cineva ar putea vorbi cu ambele părți ale gurii, Fecioară. Ai impresia că îți spun un lucru când, în realitate, vor să spună altceva. Este greu să știi ce să crezi atunci când nu poți obține un răspuns direct.

De aceea, trebuie să te concentrezi pe faptele reci și dure. În loc să presupuneți că o persoană crede ceea ce spune, vedeți ce face. Fiți atenți la acțiunile lor și luați decizii pornind de acolo.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Luna

Cine este o persoană temperamentală? În mod normal, ai spune că nu tu, dar astăzi s-ar putea să fie puțin diferit. Spuneți că este începutul unui nou an sau mijlocul săptămânii. Nu te vei simți ca de obicei, jovial.

În schimb, s-ar putea să vă simțiți ușor suprasolicitat și obosit, chiar dacă nu ați făcut mare lucru. Aveți răbdare cu dumneavoastră. Acestea sunt cu siguranță momente de încercare, dar mâine vine în curând!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Soarele

Distrează-te. Se spune că dacă faci ceea ce îți place să faci nu va trebui să muncești nicio zi din viața ta. Este greu de imaginat munca pe care o câștigi prin joacă, dar hai să încercăm. Găsește un hobby care îți place și care ar putea deveni ceva mai mult.

Întoarceți-vă la o plăcere din copilărie care ar putea deveni mai târziu o activitate secundară profitabilă. Indiferent de ceea ce te hotărăști să lucrezi în această săptămână, țintește spre fericire. Nu știi niciodată cât de incredibil de motivat te vei simți până când vei face o sarcină pe care nu o poți lăsa deoparte pentru că este foarte amuzantă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Trei de spade, inversat

Iubirea adevărată este greu de găsit, iar când în sfârșit o experimentezi, știi cu ce ai de-a face. S-ar putea să îți fie greu să îți iei rămas bun de la cineva la care ții în acest moment. Este imposibil să te prefaci că sentimentele tale nu există.

Inima ta îți spune zilnic cât de mult înseamnă această persoană pentru tine. Este posibil ca această relație să nu fie una ușor de navigat, dar dacă tu și jumătatea ta semnificativă vă puneți mintea la contribuție, puteți depăși toate șansele. Dragostea merită lupta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Pustnicul

 Unele schimbări pe care le-ai sperat, altele nu le-ai anticipat, și totuși, iată-te încercând să scoți maximum din fiecare situație. Ceea ce ai nevoie este un pic de spațiu pentru a procesa ceea ce se întâmplă în lumea ta în acest moment. Acordă-ți timp să fii liniștit și să îți simți toate emoțiile complicate. Înainte de a-ți da seama, vei ajunge la dulcea capitulare a acceptării - pace și profunzime spirituală.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Patru de băț

Prietenii buni sunt alături de tine atunci când te simți singur pe lume. Ai pe cineva în colțul tău, o persoană reală care simte prin ce treci și știe ce să spună.

Poate că nu vrei să recunoști că ai nevoie de o persoană în viața ta, dar ai nevoie. Este un avantaj să fii înconjurat de prieteni. Prietenii sunt coloana vertebrală a creșterii tale.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Trei de Cupă, inversat


Lumea are nevoie de oameni ca tine, care să facă lucruri bune pentru ceilalți. Ești o persoană care dăruiește și prin actele tale de bunătate oamenii se simt iubiți.

S-ar putea să nu ai prea multe de dăruit, dar poți să începi cu puțin și să te construiești până la un grad mai mare. Nu simți că trebuie să începi să-i ajuți pe alții cu mai mult decât ai acum. Vei rămâne mereu pe margine. Începeți acum, chiar dacă este vorba de un început mic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel