Horoscop tarot, 31 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șase de cupe

Este timpul să faci o excursie în orașul tău natal? Cartea de tarot Șase de cupe este plină de energie nostalgică, încurajându-te să privești înapoi în timp și să-ți amintești de lucrurile pe care obișnuiai să le faci. Istoria și experiențele tale de viață sunt elementele de bază ale viitorului tău. Este plăcut să îți privești cu drag trecutul și să te bucuri de câteva râsete despre ceea ce ai învățat. Această carte îți spune că este timpul să planifici o călătorie și să vizitezi locul de unde ai venit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Șase de băț

Ai un vis măreț, Taur? Atunci când îți imaginezi un viitor mai luminos pentru tine și familia ta, te simți nerăbdător și entuziasmat să începi imediat. Astăzi, energia pe care o simțeai cândva a început să se diminueze. Cartea de tarot Șase de baghete spune că este timpul să îți hrănești viziunea. Fă ca fiecare moment să conteze.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Pustnicul

Nu atât de repede, Gemeni. Retragerea în mica ta lume poate părea contrară. Dar, atunci când te separi de o situație, fie că este vorba de o relație sau de o chestiune personală, se întâmplă ceva frumos: câștigi perspectivă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Trei de spade

Această carte de tarot apare adesea atunci când există o aventură, dar oare cineva este infidel? Înainte de a scormoni în telefonul mobil sau de a încerca să spargi parola de pe computerul lor personal, pune în perspectivă sentimentele de suspiciune, gelozie sau nesiguranță. Chiar dacă bănuiți că partenerul dvs. de viață și-a pierdut sentimentele pentru dvs., asta nu înseamnă că și-a îndreptat atenția către altcineva.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: As de Cupă

Tu le ai pe toate, Leu. Chiar și atunci când simți că lumea din jurul tău se destramă, această carte de tarot spune că ai tot ce ai nevoie în viața ta. Vei găsi o modalitate de a te ridica deasupra problemelor cu care te confrunți. Ziua de astăzi poate fi una dificilă, dar energia ta scoate lucrurile la capăt.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Patru de Pentacle

Banii trebuie gestionați, deoarece economisirea singură poate să nu fie suficientă pentru a cumpăra o casă sau pentru a începe o afacere... Aveți nevoie de un plan financiar care să vă ajute să vă investiți averea, astfel încât să vedeți câștigurile pe care le sperați. Cartea de tarot de astăzi sugerează că ceea ce faci acum poate funcționa, dar este nevoie de un nou plan de joc.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Carul

Mânia poate fi o forță motivantă astăzi, iar cartea de tarot Carul înseamnă că vei avea ocazia să îți aplici energia în mod constructiv. Atunci când te simți frustrat, muncește mai mult. Când ești obosit, fii mai strălucitor. Rămâi fidelă sarcinii tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Temperance

Ești un tip de personalitate intensă, așa că ai tendința de a gândi prea mult atunci când te fixezi pe ceva. Astăzi, îngrijorarea te face să te simți neliniștită în legătură cu viitorul. Este esențial să renunți la ce-ar putea fi și să trăiești momentul.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Puterea

Partea ta puternică vine din flexibilitatea ta și din modul în care te poți adapta la orice situație. Conflictul cu care te confrunți vine din conștiința ta care îți spune că trebuie să reziști. Nu ești o persoană care renunță, așa că de ce ai lăsa o zi grea să-ți treacă prin motivație și energie? Ai lucruri mai importante de făcut decât să renunți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Diavolul

Ai o personalitate puternică, așa că atunci când ceva din viața ta, cum ar fi un obicei prost, începe să se rostogolească urât, s-ar putea să te simți suficient de încrezător pentru a-l evita. Această carte de tarot Diavolul este o bătaie pe umăr care te avertizează să fii atentă. Poate că ești puternică, dar apropierea de lucrurile pe care obișnuiai să le faci poate duce la o alunecare în vechile tipare. Astăzi, fii puternic, dar fii și inteligent.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Hierofantul


În calitate de Vărsător, ești în mod natural o persoană care încalcă regulile. Îți place să faci lucrurile în felul tău, iar atunci când simți că cineva încearcă să te controleze, dorința ta de libertate intră în viteză. Astăzi, este posibil să te lovești de un zid de cărămidă atunci când faci ceea ce vrei. Va exista o mulțime de rezistență și va fi nevoie de niște negocieri fanteziste pentru a mișca puterile care sunt.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Soarele


Întotdeauna privești partea bună a lucrurilor, iar astăzi dulcele optimism nu dezamăgește. Cartea de tarot de astăzi, cartea Soarelui, indică faptul că norocul tău este pe cale să se îmbunătățească. Continuă să muncești din greu și rămâi perseverentă, pentru că oportunitatea este pe drum și vrei să fii pregătită.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 aug 2023, 10:01 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience