Horoscop TAROT, 30 mai 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nebunul, inversat

Atenție. Această carte de tarot dezvăluie începuturi grăbite într-o nouă aventură, alimentate de entuziasm și pasiune. Recunoașteți semnele de dezechilibru și acționați decisiv; un final poate deschide rapid calea pentru un drum mai armonios înainte.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Magicianul


Magicianul vertical deplânge potențialul neexploatat. Deși binecuvântat cu talente înnăscute, acestea rămân adormite. Trezește scânteia din tine, mânuiește-ți darurile cu încredere - manifestă-ți dorințele. Îmbrățișează-ți puterea, căci lumea așteaptă magia pe care o posezi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Diavolul, inversat


Diavolul inversat avertizează împotriva alunecării înapoi în obiceiuri tentante, ademenite de plăcerea lor trecătoare. Recunoaște atracția, dar rămâi vigilent. Îmbrățișează autodisciplina, eliberează-te de cicluri și învață din eșecuri. Căutați sprijin, cultivați reziliența și croiți o nouă cale spre eliberare și creștere.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Zece de spade


Zece de spade semnifică o experiență dureroasă, dar există persoane care posedă înțelepciunea de a naviga prin astfel de încercări. Caută alinare în compania unor suflete empatice care au îndurat greutăți similare, trăgând putere și îndrumare în timp ce te ridici din cenușă.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Marea Preoteasă


Marea Preoteasă te îndrumă să ai încredere în intuiția ta, deoarece aceasta deține cheile către cunoștințe ascunse. Ascultă șoaptele vocii tale interioare, onorează-ți instinctele și deslușește misterele care se dezvăluie. În liniște se află puterea de a-ți dezvălui adevărata cale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Împăratul


Împăratul îți poruncește să lupți pentru drepturile tale, apărându-le cu o hotărâre de nezdruncinat. Rămâi hiper sârguincios în apărarea a ceea ce este drept și adevărat. Prin putere și vigilență, îți susții suveranitatea și creezi o lume în care dreptatea prosperă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Carul


Carul dezvăluie vremuri grele îndurate cu o hotărâre de nezdruncinat. În ciuda provocărilor, ești hotărât să duci lucrurile la bun sfârșit din simțul datoriei. Exploatează-ți forța interioară și mergi înainte, știind că triumful te așteaptă de partea cealaltă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Omul spânzurat, inversat


Omul spânzurat reprezintă frustrarea de a aștepta ca alții să ia decizii. Renunță la control și găsește consolare în răbdare. Folosește această perioadă pentru auto-reflecție și creștere, găsind pacea interioară în mijlocul incertitudinii. Aveți încredere că rezultatul corect se va manifesta în timp util.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Turnul


Turnul înseamnă dezamăgire bruscă și dificultăți pentru tine, Săgetătorule. Luați lucrurile cu calm, Un bun simț al umorului vă poate ajuta foarte mult. O abordare cu inima ușoară a vieții te poate ajuta să vezi simplitatea din spatele unei soluții sigure.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Luna

Luna scoate la iveală înșelăciunea unei persoane în care ai încredere. Fiți atenți la umbrele care vă întunecă calea. Aveți încredere în intuiția voastră, căutați claritatea și navigați printre iluzii. Îmbrățișați adevărul, deoarece acesta vă va lumina calea spre recuperarea luminii interioare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Împărăteasa


Intuiția pe care o ai este cea mai puternică astăzi, atunci când te separi de problemele vieții și îți asculți inima. Azi, când viața pare un pic scăpată de sub control, nu te apleca asupra haosului. Detașează-te. Astăzi este ziua în care vei dori să te dai la o parte și să permiți universului să preia controlul.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Justiția, inversată


Împărăteasa reprezintă înțelepciunea de a lua decizii sănătoase și de a-ți asculta intuiția. Ai încredere în instinctele tale și urmează-ți îndrumările interioare, deoarece ele dețin cheia pentru a cultiva căi fructuoase. Îmbrățișează-ți creativitatea și abundența înnăscută, permițându-le să te ghideze spre alegeri împlinitoare și armonioase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel