Horoscop tarot, 30 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Patru de băț

Te iubește partenerul tău? Cartea de tarot Patru de baghete indică faptul că răspunsul este "da". Astăzi, viața ta amoroasă, indiferent de faza în care se află, dă semne de promisiune și intimitate. Astăzi, romantismul este la orizont pentru a-ți aprinde inima în flăcări.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împărăteasa

Guvernată de Venus, cartea de tarot Împărăteasa îți dă undă verde pentru a avansa în relația ta. Există un sentiment de armonie și plenitudine în viața ta astăzi. Chiar și în parteneriatele de afaceri, totul curge natural. Nu este nevoie să te zbați; stai liniștit și lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Trei de Pentacle

Helen Keller a spus odată: "Singuri, putem face atât de puțin; împreună, putem face atât de mult". Astăzi, Trei de Pentacle indică spre munca în echipă și spre beneficiile de a fi într-un mediu de susținere și iubire. În loc să încerci să gestionezi de unul singur tot ceea ce faci, orientează-te spre un partener iubitor care te poate ajuta să îți asumi responsabilitățile vieții.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Cinci de spade

Astăzi, s-ar putea să nu-ți placă limitările pe care ți le impune universul și, din păcate, ceea ce îți dorești s-ar putea să nu fie disponibil chiar acum. Astăzi, va trebui să găsești o nouă modalitate de a face o sarcină sau să cauți o portiță pentru a îndeplini un obiectiv. Nu lăsa un eșec să te descurajeze; unde există voință, există și o cale.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regele de Cupă

Nu-i așa că-ți place când dorințele ți se împlinesc? Regele de Cupă de astăzi te face să stai liniștit și să te simți bine în legătură cu viitorul tău. Nu ai așteptat ca viața să-ți ofere inelul de aramă pe tavă pe un platou de argint. Ai muncit din greu și ți-ai dedicat timpul necesar. Tu ești cel care face ca speranțele tale să se manifeste.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Poate. Dragostea poate fi atât de confuză, Fecioară. S-ar putea să ai nevoie să afli ce îți rezervă viitorul pentru tine și pentru jumătatea ta semnificativă. Să fii într-o relație exclusivă este o decizie importantă și este una cu care vrei să nu te grăbești. Vrei să oferi cuiva inima ta atunci când îi cunoști intențiile. Este romantic să îți dai seama că te place pe tine și numai pe tine, dar trebuie să decizi, de asemenea, dacă vrea ca tu să îl dorești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Steaua

Vara aceasta a început un capitol cu totul nou din viața ta, iar acum cartea de tarot Steaua îți dezvăluie un sentiment de speranță la orizont. Dezamăgirea lovește puternic inima, dar bucuria revine atunci când vezi o problemă, te întorci și te îmbunătățești. Așa că nu-ți pierde credința, Balanță. Zorii de la sfârșitul furtunii sunt aici.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

Respingerea poate fi unul dintre cele mai bune lucruri care ți se pot întâmpla. Oamenii care nu au ce căuta în viața ta te pot împinge afară din a lor. Acest lucru este dureros, dar, în același timp, ești liberă să îți găsești tribul și grupul care te va aprecia cel mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Opt de Cupă

Astăzi, trebuie să te întorci și să începi să te îndepărtezi de persoanele toxice. Ai încercat tot ce ai putut pentru a te înțelege. Dar oamenii dificili nu caută să se joace frumos. Așa că, în loc să te joci, părăsește energia lor negativă și găsește-ți fericirea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Puterea

Ești curajos și îndrăzneț, Capricorn. Dificultățile financiare te pot face să te simți lipsit de putere, însă aici ești împins să găsești o soluție creativă. Poți cere o mărire de salariu sau poți căuta un loc de muncă cu un salariu mai bun. Este înfricoșător să faci schimbări, dar vei găsi o modalitate de a trece peste.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Magicianul


Ai câteva trucuri în mânecă, Vărsătorule. Nu ești o ființă unidimensională, așa că nu ești blocat într-o rutină fără opțiuni creative. Ești plin de resurse și orientat spre soluții, așa că atunci când pare că nimeni nu este pe aceeași lungime de undă, îți dai seama cum să faci să funcționeze.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Șapte de spade


Pace și liniște, de asta ai nevoie. Ești gata să te afunzi într-o carte bună sau să-ți alimentezi mintea cu gânduri intelectuale. Ai avut nevoie de ceva timp pentru tine, iar astăzi este un moment excelent pentru a te creiona.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 aug 2023, 10:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience