Horoscop tarot, 3 noiembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor

Nu-ți face griji, Berbec. În ultima vreme, te-ai gândit la oamenii din viața ta. Ai vrut să faci lucrurile mai bune pentru prietenii și familia ta, dar asta a avut un cost. Trebuie să-ți amintești că viața este și despre echilibru. Fii acolo pentru ceilalți, dar fii acolo și pentru tine însuți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Opt de spade

Ești prea aproape de problemă, iar acesta este motivul pentru care te simți orbit de adevăr. Te simți blocat, dar de fapt nu este așa. Dacă te-ai gândi doar la situația ta și la alegerile tale, ai realiza că, oricât de dificilă ar fi această perioadă, există o cale de scăpare. S-ar putea să nu o vezi acum, dar, cu timpul, legătura de la ochi va scăpa și o vei vedea.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Pagina de baghete

Începe de undeva. Dacă te-ai simțit plictisit de status quo, această carte de tarot te anunță că astăzi este momentul perfect pentru a încerca ceva nou. Nu trebuie să faci ceva ieșit din comun sau să faci totul. Un început mic și modest este tot ce este nevoie pentru a vedea cum un nou început germinează și se transformă într-o acțiune profitabilă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Regina de spade

Nu poți face prea multe. Oamenii pot auzi sfaturile tale bune și pot vedea cum înțelepciunea te-a ajutat să ajungi unde ești. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, depinde de ei să decidă ce cale să aleagă. Ei pot aprecia tot ceea ce spui și faci pentru ei, dar asta nu înseamnă că pot fi schimbați decât dacă asta este ceea ce decid să facă ei înșiși.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Pagina de cupe

Ceva nu este în regulă, Leu. Poți simți asta și, totuși, încerci să vezi partea pozitivă a lucrurilor. Atitudinea ta optimistă te poate duce atât de departe. În cele din urmă, nu vei avea de ales decât să te confrunți cu faptul că există ceva în neregulă și trebuie să îți dai seama ce este și de ce se întâmplă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Opt de băț

Această carte de tarot te avertizează să îți legi șireturile și să ai la îndemână o ceașcă de cafea. Ești pregătit pentru o zi plină, deși productivă. Vei fi lovit în toate direcțiile de prieteni, familie, colegi de muncă și termene limită. S-ar putea să simțiți că este una dintre acele zile care nu se termină niciodată. Cu toate acestea, există un plus în această nebunie. Te descurci cu tot ceea ce îți iese în cale. De fapt, faci să pară atât de ușor încât oamenii te vor întreba: "Cum reușești să le faci pe toate?".

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: As de spade

Ți se oferă o mare oportunitate, Balanță. O idee genială pare să te poziționeze într-un mod care îți sporește capacitatea de conducere. Deși preferi să lucrezi cu alții, s-ar putea să zbori singur și să îndeplinești o sarcină importantă fără să te ajute nimeni. Nu vă faceți griji, totuși. Te descurci.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Patru de Cupă

Ești puțin încăpățânată? Cei patru de cupe sunt un semn că sfaturile sunt ignorate. Îi dai cuiva un umăr rece pentru că nu vrei ca acesta să aibă avantajul? Este important să vezi imaginea de ansamblu, Scorpionule. Deși s-ar putea să nu fie o situație perfectă, ar putea fi ceea ce ai nevoie în acest moment.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Regele de baghete

Totul începe și se termină cu tine, Săgetătorule. Astăzi, tu ești catalizatorul schimbării și al creșterii. Regele este un executant, iar Cerbul înseamnă un nou început. Această carte de tarot indică ceva ce vei fi încântată să auzi. Ești liderul vieții tale astăzi, iar asta înseamnă că tu iei deciziile. Puterea vieții se află în mâinile tale capabile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Cavalerul de cupe

Vei livra marfa, iar ceea ce ai de împărtășit îi va face fericiți pe ceilalți și îți va umple și propria ta cupă de dragoste. Ești o priveliște pentru ochiul liber astăzi. Ești eroul poveștii. Această zi te înfățișează ca pe un învingător și nimic nu te poate opri să obții inelul de aramă dacă muncești pentru asta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Zece de Cupă


Este timpul să sărbătorim. Toți prietenii pe care îi ai pe apelare rapidă vor fi sunați pentru că vin vești prea bune pentru un SMS. Orice ți-ai dorit în viață, vei obține. Dacă ai sperat la vești bune, acestea vor veni la tine. Aceasta este o zi de sărbătoare.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Doi de Cupă

Corzile inimii tale sunt trase în toate modurile potrivite, Pești. Cartea Doi de Cupă este o carte a unității și a speranței în ceea ce privește dragostea. Dacă ești cu cineva nou, lucrurile vor trece rapid la nivelul următor. Se va simți ca și cum v-ați cunoaște de ani de zile, deoarece aveți aceeași mentalitate. Dacă vrei să întâlnești un suflet pereche, ai grijă. Universul este pe cale să-ți arate calea care te va duce în curând în brațele lor iubitoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel