Horoscop TAROT, 3 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Roata Norocului, inversată


Cartea de tarot de astăzi vorbește despre eșec, Berbec. S-ar putea să fii trecută cu vederea pentru o mărire de salariu sau o promovare. Poate că cineva cu mai puțin talent decât tine va fi recunoscut, iar tu vei fi lăsat să te întrebi ce s-a întâmplat. Indiferent de soarta ta de astăzi, cel mai important nu este modul în care reacționezi la viață atunci când lucrurile nu merg așa cum ți-ai imaginat.

Ai de gând să renunți, să renunți, să arunci prosopul și să presupui că această cale nu a fost niciodată menită pentru tine? Sau îți vei îmbrățișa criticii și vei învăța din respingerea lor? Dacă alegi calea cea mai înaltă, te vei simți mai bine și vei ieși pe partea cealaltă mult mai puternic decât ai îndrăznit să visezi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Împăratul, inversat


Este timpul să fluture steagul alb al capitulării, Taur. Deși nu renunți la fantomă fără să lupți, astăzi poți decide că o bătălie nu merită timpul, energia sau efortul tău. Cel mai bine este să evaluezi adevărata valoare a acestui singur eveniment de sparring pe care probabil îl vei avea cu un fost sau un viitor fost partener.

S-ar putea să te simți bine să îi arăți cuiva că ești mai puternic sau mai inteligent decât el, dar dacă e degeaba, de ce să te mai obosești. De fapt, nu sunteți supărat. Atunci când cineva încearcă să te enerveze, abia dacă va obține un căscat.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Lumea, inversată


La un moment dat, ești în vârful lumii; în următorul, o iei de la zero. Cartea de tarot de astăzi se referă la pierderi, iar aceasta te va lovi în buzunar.

Ți-ai depășit norocul și ți-ai văzut oportunitatea cum se prăbușește în flăcări. Această carte de tarot îți amintește că doar uneori este bine să îți joci banii în speranța de a câștiga la loterie. Încet și sigur câștigă cursa, iar a fi frugal poate plăti facturile. Mai mult noroc data viitoare, Gemeni.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Spânzuratul, inversat


Ai fost răbdător, Rac, dar răbdarea ta a atins o limită astăzi. Această carte de tarot este un semn să faci ceea ce știi că trebuie făcut, pronto! Una e să fii prietenos și să aștepți ca cineva să fie gata să facă un proiect împreună, dar acum îți irosești viața.

Trebuie să iei o decizie. Îi permiți unui prieten să vă rețină pe amândoi, sau ar trebui să mergi înainte și să faci ceea ce trebuie să faci și să-l lași să te ajungă din urmă mai târziu? Este destul de simplu că, dacă te gândești suficient de mult timp la asta și furia începe să se înfierbânte în inima ta, trebuie să acționezi. Resentimentele sunt un ucigaș pentru prietenii. De dragul legăturii voastre, fii sinceră cu tine însăți.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Soarele


Ești un lider înnăscut și ai decis să treci la nivelul următor în relația ta. Cum vor merge lucrurile? Această carte de tarot este un semn pozitiv pentru tine și pentru partenerul tău. V-ați îndrăgostit unul de celălalt și, chiar dacă astăzi nu știi ce vă rezervă viitorul pentru niciunul dintre voi, lucrurile merg bine.

Este posibil ca familiile să nu-și arate sprijinul, iar faptul de a fi într-o relație la distanță nu este pentru cei slabi de inimă. Aveți o mulțime de munți de urcat, dar dacă vorbiți deschis despre asta și lucrați împreună ca o echipă, veți găsi o modalitate de a face ca relația să funcționeze.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Puterea, inversată


Atunci când alunecă din grație sau cade în eșec, îți arată unde se află lacunele din caracterul tău. Pierderea de astăzi este o piatră de hotar pentru a avansa în carieră sau în relația ta.

În loc să te lamentezi și să te duci într-un colț să te bosumfli ziua, uită-te cu atenție în oglindă și întreabă-te la ce trebuie să lucrezi cel mai mult? Este mult mai bine să vă observați defectele înainte ca altcineva să o facă.

Nu te vei mai simți afectat atunci când vei fi promovat sau vei găsi relația visurilor tale și când te vor lovi vremuri grele. Vei fi un lider care poate rezista la presiuni extreme pentru că ți-ai dezvoltat încrederea și puterea interioară.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Carul, inversat

Permite-ți să renunți atunci când un plan nu mai are sens pentru tine. Uneori te agăți de o viziune sau de o convingere pentru că te temi de ceea ce vor crede alții despre tine dacă nu mergi până la capăt. Prima bătălie pe care o vei duce va avea loc în mintea ta: ce vor spune sau gândi oamenii despre faptul că renunți la un vis.

Este posibil să te fi catalogat ca fiind un antrenor personal sau un vânzător de fitness. S-ar putea să fi proclamat că voiai să fii profesor, asistent medical sau doctor, iar acum tot ce vrei să faci este să te ocupi de artă și să călătorești prin lume cu duba ta.


Această carte de tarot îți spune să vezi ceea ce îți dorești în lumina imaginii de ansamblu pentru a realiza că ceea ce este în pericol nu este o reputație, ci sufletul tău. Trebuie să fii sinceră cu tine însăți. Când renunți la o minciună, te agăți de adevăr, iar asta dă viață.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Dreptatea, inversată


Oamenii îți arată cine sunt prin modul în care îi iartă pe ceilalți. În timp ce cu toții ne dorim să se facă dreptate, unele persoane nu sunt vinovate sunt și nu merită să-și piardă viitorul pentru infracțiuni pe care nu le-au comis.

Astăzi s-ar putea să recunoști cât de repede o persoană este să anuleze pe cineva pentru ceva ce a spus altcineva și ți se pare nedrept. Oamenii decid adesea să intre în conversație pentru a arăta o perspectivă diferită.

Tu ești acea persoană, Scorpionule, care poate spune dacă o persoană este cu adevărat un individ putred care merită să fie scos cu X din viața ta sau dacă este ignorant și lipsit de experiență și merită să fie îndrumat de tine în loc de o judecată aspră.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Doi de Cupă, inversat

Cândva ați văzut dragostea veșnică în ochii celuilalt, iar astăzi nu mai vedeți aceeași scânteie pe care ați cunoscut-o cândva. Sfârșitul acestei relații se apropie. V-ați depășit unul pe celălalt, iar relația "și-a urmat cursul".

Este dulce-amărui atunci când treceți de la prietenie la iubiți și retrogradați din nou la prieteni. Nu veți uita niciodată momentele pe care le-ați împărtășit unul cu celălalt, dar veți învăța în cele din urmă să renunțați la speranță și să vă agățați în schimb de amintiri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții, inversat
Ai trecut testul. Cineva de la locul de muncă și-a dat seama că relația ta este pe butuci, așa că a dat de înțeles că te-ar putea face mai fericită decât partenerul de acasă.


Oricât de tentant ar fi fost pentru tine să cazi în momeala lor, nu ai făcut-o. Ți-ai dat seama că îți iubești partenerul, indiferent cât de plictisitoare sau plictisitoare este căsnicia voastră acasă. Nu i-ai face rău pentru nimic în lume și decizi să îi rămâi fidelă - așa cum ai promis.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Turnul, inversat


Nimănui nu-i place să joace rolul de echipaj de curățenie la durerea de inimă a altei persoane. Este dificil să auzi persoana pe care o placi vorbind despre fostul ei în fiecare apel telefonic, mesaj text sau conversație nocturnă. Vrei cu adevărat să vadă că ești persoana potrivită pentru ei.

Dacă ar putea doar să nu se mai agațe de fostul și să spere, i-ai face să realizeze cât de fericiți ați putea fi voi doi. Acesta este un sezon greu pentru tine și vrei să eviți să cazi în zona de prieteni. Nu este ușor să îți dai seama dacă pierzi timpul ascultând sau construind o legătură de durată. Deocamdată, timpul va spune; tot ce poți face este să-ți asculți inima.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Trei de spade


Ești într-o relație și te întrebi dacă sunt interesați doar de tine sau și de un jucător? Această carte de tarot este o carte a trădării, spunând că o altă persoană se află în amestec. Dacă cineva te înșeală, nu va trebui să intri în telefonul mobil sau în chitanțe pentru a afla. Trebuie doar să aștepți și să lași universul să îți dezvăluie adevărul.

Cealaltă relație iese adesea la iveală. Nu te reduce la un spion care se uită la fiecare inimă sau like de pe rețelele lor de socializare și urmărește profilurile pentru a vedea dacă afli ceva. Nimeni nu are timp pentru asta. În schimb, dacă nu ai încredere în cineva, vezi pe cineva în care poți avea încredere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel