Horoscop tarot, 29 august 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Cartea de tarot a Îndrăgostiților aduce în discuție astăzi probleme legate de un parteneriat intim. Ceva din viața ta ar putea să-ți distragă atenția de la relația actuală, iar tu trebuie să te reorientezi și să-ți prioritizezi partenerul. Fă acest lucru înainte de a ajunge la un punct de neîntoarcere.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Puterea

Este important să îți amintești că nu trebuie să te descurci singură cu totul. Cartea de tarot Forța de astăzi este despre curaj, determinare și despre cum să te străduiești să termini o lucrare care necesită mult din tine. Deși te poți descurca cu anumite lucruri fără ajutorul altor persoane, există putere și în număr mare. Astăzi, deleagă ceea ce poți și dacă ai nevoie de un prieten care să te ajute și să-ți dea o mână de ajutor, cere-i ajutorul.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Judecata

Nu te gândi prea mult la lucruri. Astăzi, s-ar putea să te convingi să renunți la o oportunitate pentru că "crezi" că nu e bine sau "presupui" că trebuie să știi mai multe. Încearcă să fii mai relaxat odată ce ai cercetat-o în întregime. În loc să îți închizi mintea la ceea ce ar putea fi potrivit pentru tine, pune-o în discuție până când îți răspunzi la toate întrebările.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Soarele

Nu-ți fie teamă să faci un pas înainte, Rac. Cartea de tarot Soarele este un semn pozitiv că orice faci va funcționa. Călătoria s-ar putea să nu fie ușoară, deoarece toate lucrurile în viață vin cu provocări, dar orice te temi, nu este mai puternic decât tine. Situația ta este mult mai mare decât îți dai seama. Așa că, atingeți stelele!


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Iei o decizie înțeleaptă, Leu. Ai dat suficient timp acestei situații să se rezolve, dar acum este timpul să pleci. Oamenii se schimbă uneori după ce pierd ceea ce au. Chiar dacă decizi să nu te întorci la cum erau lucrurile, nu-ți mai permiți să fii victima circumstanțelor.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Moartea

Nu îți place să faci compromisuri atunci când întrebarea îți cere să mergi împotriva convingerilor tale. Azi, a sosit momentul de ruptură; trebuie să rămâi fermă pe convingerile tale. Chiar dacă ceilalți nu văd partea ta, trebuie să poți trăi cu tine însuți. Este important să ai o conștiință curată.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Magicianul

Căsătoria îți cere să îți folosești fiecare dar și talent pentru a o face să funcționeze. Lucrul minunat în a trece prin momente bune și rele cu partenerul tău este că acestea scot la iveală tot felul de lucruri din tine pe care nici măcar nu știai că le ai.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Marea Preoteasă

Ai sperat să găsești un semn, iar universul îți pune unul la dispoziție. Poți vedea în inima ta cu claritate. Acum că înțelegi ce îți dorești, viața devine mai ușoară. Tot ceea ce te înconjoară îți confirmă că aceasta este într-adevăr calea pe care trebuie să o urmezi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Pustnicul

Pierderea unui copil este complexă, iar atunci când te simți tristă, ți se poate părea că nimeni nu înțelege ce poate face un avort spontan în inima ta. Astăzi, este în regulă să plângi și să jelești. Ai nevoie de timp pentru a-ți vindeca inima și, chiar dacă nimic nu va lua vreodată locul îngerului tău frumos, fiecare zi va fi un pic mai ușoară. Acordă-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a jeli.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Luna

Întotdeauna este mai bine să spui adevărul cuiva, chiar dacă crezi că o minciună albă nu va face rău. Decât să-i spui unui prieten ceea ce crezi că vrea să audă, mai iubitor ar fi să îi spui sincer ceea ce ai în minte. Lasă-l să decidă ce vrea să facă, dar tu măcar ți-ai spus părerea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Justiție


Trebuie să ai încredere că toate lucrurile se adună pentru un scop divin. S-ar putea să nu înțelegi de ce cineva scapă nepedepsit cu ceea ce face, dar karma este un profesor pentru toți. Lecția lor vine în momentul în care trebuie să fie.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Hierofantul


Ești un gânditor de viitor. Așa că, atunci când vezi ceva ce poate fi îmbunătățit, vrei să faci asta imediat. Respectarea regulilor îți permite să ai o experiență de învățare fără a reinventa roata. S-ar putea să vrei să iei o cale diferită, dar înainte de a o face, învățarea istoriei te ajută să eviți greșelile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 aug 2023, 10:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience