Horoscop tarot, 27 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Edz Norton

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Șapte de spade

Toată lumea are o ascunzătoare secretă. S-ar putea decide să vă ascundeți banii sau ceva prețios într-un loc ascuns pentru a fi în siguranță. Notează-ți acel loc undeva. Nu vrei să te protejezi de furt, iar mai târziu să uiți unde i-ai pus.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Carul

Viața este plină de victorii glorioase, dar și de lupte. Ai primit darul tenacității și al forței. În ciuda faptului că această zi poate aduce un set unic de provocări, cartea de tarot Carul indică faptul că nu este momentul să renunți. Este momentul să rezistați și să vedeți ce se întâmplă. S-ar putea să fii surprinsă să constați că ești capabilă să reziști mai mult decât credeai cândva. Și, îți învingi concurența pur și simplu prin rezistență.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Luna

Aceasta poate fi o carte de tarot amuzantă dacă plănuiești să organizezi o petrecere de Halloween în care toată lumea se îmbracă în personaje care își maschează înfățișarea. Acesta este un moment pentru a ascunde și dezvălui lucruri pe care nu vrei ca lumea să le vadă. Este momentul perfect pentru a-ți face o schimbare de look sau pentru a merge și a-ți face un nou tatuaj peste unul vechi, mai ales dacă este vorba de numele unui fost iubit pe care ești gata să îl uiți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Doi de Pentacle

Deciziile legate de bani sunt dificile. În acest weekend, va trebui să vă dați seama ce vă puteți permite sau ce veți bugeta și veți lăsa deoparte. Acomodările pentru dorințele și nevoile tale vor fi în curs de evaluare. Analizează-ți cu atenție opțiunile și încearcă să nu-ți faci griji că nu poți ajunge la finalul lunii. Puteți rezolva lucrurile cu un plan atent.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Justiție

Legea se poate schimba. S-ar putea să fiți conștient de un fel de chestiune legală pe care o considerați nedreaptă sau nedreaptă. În loc să stai și să speri că lucrurile se vor schimba sau să te plângi că nu se schimbă niciodată, vorbește. Scrieți scrisori către editorul ziarului local. Implică-te în semnarea unei petiții care ajută la introducerea unei schimbări pe buletinul de vot. Pledează pentru dorințele tale și fă-ți cunoscută vocea.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Turnul

Faci tot posibilul să te pregătești pentru orice îți oferă viața, dar cartea de tarot Turnul indică un domeniu al vieții care ar putea fi trecut cu vederea. Dezastrul poate veni brusc în ceea ce credeai că ai pus la punct. Totuși, această perturbare a programului tău poate sfârși prin a fi o binecuvântare deghizată. Ceea ce este incomod acum poate deveni cel mai mare avans al săptămânii.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Doi de spade

S-ar putea să scormonești prin buzunare în căutarea unei monede pe care să o dai cu banul pentru a decide ce să faci astăzi. Cap sau pajură, fiecare alegere poate părea lipsită de strălucire. Astăzi, ceea ce ai nevoie este de siguranță. Vrei o garanție, dar această carte de tarot îți dezvăluie că deciziile nu pot veni întotdeauna cu promisiuni. Va trebui să îți asumi un risc și să alegi ceea ce ți se pare corect.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Cavalerul de Cupă

Romantismul este atât de greu de găsit, dar nu și pentru tine. Cavalerul de cupe dezvăluie o energie dulce și sentimentală care vine spre tine. S-ar putea ca până la căderea nopții să fii cucerit de viziuni de dragoste de către cineva pe care îl întâlnești pentru prima dată online. Sau dragostea ta ar putea găsi o nouă modalitate de a te răvăși. Ziua este larg deschisă pentru exprimarea iubirii, așa că lasă garda jos.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: As de spade

Este timpul să explorezi lumea și să îți sporești puterea minții. Ziua de astăzi este făcută pentru conversații stimulative din punct de vedere intelectual și pentru explorarea profundă a cunoștințelor secrete. Cu Asul de spade, ești motivat să înveți și să te dezvolți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Regina de Cupă

Ai trecut prin multe, Capricorn. Așa că, atunci când vezi că cineva are nevoie, vrei să îl ajuți dacă poți. Poți decide să cumperi un card cadou de la un magazin alimentar pentru un prieten pentru a-l ajuta să acopere costul scutecelor sau să umpli rezervorul de benzină al unei persoane, astfel încât să poată ajunge la serviciu în timp ce se află între două zile de plată. Este o zi în care partea ta generoasă iese la iveală și te face să te simți bine în interior.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Regele de băț

Ești un lider înnăscut, Vărsătorule. S-ar putea să ți se pară necesar să îți asumi un rol de lider în familie atunci când este prezent Regele de băț. Cineva ar putea avea nevoie de ajutorul tău un pic mai mult decât ar solicita în mod normal. Deși s-ar putea să fie în afara zonei tale de confort, circumstanțele de astăzi pot fi o excepție de la regulă.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Luna

Chiar și atunci când ceva este la vedere, s-ar putea să nu observi o problemă flagrantă care se află chiar în fața ta. Să fii atent sau să fii foarte precaut ar putea să nu fie suficient pentru ceea ce îți cere această zi. O situație ar putea rămâne ascunsă până mâine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel