Horoscop tarot, 26 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Moartea

În acest moment, pare doar sfârșitul lumii. Durerea de inimă sau pierderea a ceva prețios te afectează foarte mult. Va fi nevoie de timp pentru a-ți reconstrui și reinventa viața. Viitorul este la orizont și s-ar putea să nu știi ce se va întâmpla până când nu se va întâmpla. Nu renunțați. O îmbunătățire a vieții tale este mai aproape decât crezi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Șase de Pentacle

Fii corect. Este important să tratezi pe fiecare în parte în mod corect și echitabil. Această carte de tarot indică faptul că este posibil să dai favoritisme unei persoane sau unei situații în detrimentul alteia. Luați în considerare costul acestor tipuri de decizii. Bazează-ți acțiunile pe ceea ce este corect. Nu te lăsa condus să faci lucruri atunci când ești emoțional.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Lumea

Totul este acolo pentru tine, chiar acolo unde ai nevoie. Tot ceea ce ți-ai dorit vreodată este la îndemână. Nu trebuie să aștepți să vină la tine prin munca altcuiva. Poți pur și simplu să mergi după el.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Regele de Cupă

Poți fi echilibrat din punct de vedere emoțional, Rac. Pe de o parte, ești în contact cu energia ta emoțională. Pe de altă parte, ți-ai dat seama cum să-ți exploatezi logica și raționamentul fără să-ți pierzi empatia. Ești capabilă să faci judecăți solide, așa că nu te teme de regrete.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

Aceasta este o carte de tarot minunată pe care o primești, deoarece te arată împodobit cu tot luxul vieții la care ai putea spera vreodată. Aveți din belșug. Ești liber să cheltuiești banii într-un mod care te face fericit. Ai dobândit bogăție și luxul de a avea timp.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Doi de spade

Nu puteți prezice viitorul. Poți ghici ce ți-ar putea aduce, dar s-ar putea să nu știi ce se va întâmpla până nu se întâmplă. Această carte de tarot indică faptul că intuiția ta ar putea fi un pic cam greșită pentru că nu ai suficiente informații. Acordă timp lucrurilor și apoi vezi dacă situația ta se îmbunătățește.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Soarele

Viața poate fi atât de serioasă. Te confrunți cu o mulțime de probleme deodată. S-ar putea să nu simțiți că aveți multe de așteptat. Vârsta vă oferă experiență, iar acest lucru este ceea ce vă oferă înțelepciune. Astăzi descoperiți că viața este minunată, indiferent de situație.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Regina de Cupă

Ești gata să te căsătorești sau să găsești pe cineva pe care îl iubești, unde amândoi vă angajați doar unul față de celălalt. Cartea de tarot Regina de cupe este o carte excelentă pentru fericirea conjugală. Poate însemna că relația voastră va duce probabil la căsătorie sau că o cerere în căsătorie este pe drum.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Carul

O parte a succesului este să rămâi până la sfârșitul amar. Dacă te gândești că renunțarea îți va aduce o reputație mai bună, s-ar putea să nu fie așa. Dacă vrei să rămâi, rămâi. Renunțarea va dovedi doar cum pot învăța să trăiască fără unul dintre cei cinci valoroși ai noștri.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Opt de Cupă

Aceasta este o carte a tristeții, dar o vei lăsa în urmă. Preferi să te îndrepți spre viitor decât să rămâi acolo unde ești acum. Regretul va fi acolo când vei avea taxă. mai liber să te ocupi de el. Poți evita acest lucru alegând să faci ceea ce știi că este cel mai bine, chiar și atunci când călătoria pare dificilă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Șapte de cupe


Este timpul tor ceva liniște și pace. Ești gata să te relaxezi după o săptămână atât de intensă, iar acum farmecul și natura ta pașnică sunt cele pe care oamenii se străduiesc să le uite.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Cinci de spade

Va trebui să muncești pentru a câștiga. Ai o mulțime de oameni care concurează pentru același lucru pe care ți-l dorești. Trebuie să vă asigurați mentalitatea? Aveți o problemă care trebuie rezolvată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel