Horoscop tarot, 25 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Nouă de Pentacle

 Această carte de tarot se referă la aspectul material al vieții în care simți în sfârșit că lucrurile se așează la locul lor. Vei ajunge la un punct în care te vei simți mulțumit de felul în care a fost construită lumea ta. Nu vei avea doar suficient pentru a-ți plăti facturile, ci vei putea să te bucuri și de plăcerile care te fac fericit.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Doi de spade

Presiunea este mare. Doi de spade este o carte de tarot a deciziei. Este posibil să nu știi ce trebuie să alegi sau de ce. Faptele pot fi evazive pentru tine. Va trebui să faci o alegere instinctivă. Ceea ce poate fi ascuns va fi dezvăluit la momentul potrivit.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Pagina de baghete

Mesajele îți parvin în diverse feluri și s-ar putea să citești în lucruri mai profund decât ar trebui. Simplul fapt că vezi pe cineva postând un status pe rețelele de socializare sau spunând ceva pe un anumit ton poate fi un semn sau poate fi, de asemenea, nimic. Va trebui să vezi dacă există acțiuni dincolo de cuvinte pentru a decide.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Îndrăgostiții

Vă aveți unul pe celălalt, și totuși, există ceva acolo care pare să vă atragă atenția. S-ar putea să nu vreți să vă despărțiți sau să treceți la o nouă relație. Problema este că s-ar putea să permiți curiozității să îți distragă prea mult atenția.


Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Temperance

Când ești acolo încercând să găsești dragostea adevărată, se poate simți ca o muncă cu normă întreagă. Trebuie să te pui pe tine însuți și să fii receptiv la diverse persoane. Este posibil să te simți entuziasmat de perspectivele întâlnirilor, doar pentru a cădea în gol și a te simți nesatisfăcut. Este minunat că ești dispusă să încerci din nou, iar această carte de tarot indică modul în care nu vei fi dezamăgită.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Cavalerul Pentaculelor

Te ocupi de detalii, Fecioară, iar când vine vorba de muncă și efort, puțini oameni sunt la fel de sârguincioși ca tine. Cavalerul Pentaculelor este o carte de tarot care indică faptul că etica ta de muncă este remarcată. S-ar putea ca munca să ți se pară o provocare în acest moment, dar rezultatele pe care le produci sunt neprețuite.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Regele de spade

Te reții, iar o parte din motiv este că știi că, odată ce ai început, îți va fi greu să te oprești. Îți dorești să finalizezi acest proiect de ceva timp. Poate ar fi mai bine să îți rezervi o zi pentru a putea să dai totul peste cap și să te concentrezi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Opt de Pentacle

Atunci când trebuie să o iei de la început, te poți simți emoționată, dar și puțin tristă. Este posibil să fi crezut că vei fi într-un loc mai bun decât ești acum. Este normal să experimentezi aceste sentimente, dar ești exact acolo unde trebuie să fii. Faptul că învățați cum stă treaba vă va ajuta să înțelegeți ce presupune acest lucru din toate punctele de vedere.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Trei de băț

Aceasta este șansa ta de a fi creativ. Ai atât de multe idei încât vrei să le testezi pe toate. Ce modalitate mai bună decât să explorezi toate videoclipurile de gătit de pe TikTok sau rolele de antrenament pe care le vezi pe Insta decât să le faci cu cel mai bun prieten.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Nouă de spade

 Astăzi s-ar putea să simțiți înțepătura certurilor și a cuvintelor spuse fără să gândiți. Nu este plăcut să ai impresia că viața este atât de grea. Dar, astăzi vei trece peste asta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Șase de Pentacle


Merită să revizitezi trecutul, pentru că este un profesor foarte bun. Ai învățat câte puțin în fiecare zi. Nu te poți preface că copilăria sau educația ta nu te mai influențează. Întotdeauna există o parte din tine care se bucură de amintirile de pe vremea când erai doar un copil.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Pagina de spade

Nu poți să crezi tot ce ți s-a spus. Un zvon este doar atât, doar ceva ce a spus cineva. Este tentant să îl transformi în ceva mai mult decât ceea ce ai crezut că ar putea fi. Dacă ești îngrijorat, lasă timpul să-ți arate ce se întâmplă și ce trebuie să știi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel